Pentru unii muma, pentru altii ciuma, reguli sectiune "Bursa"
![]() ![]() ![]() |
Pentru unii muma, pentru altii ciuma, reguli sectiune "Bursa"
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
nu prea e treaba mea, dar imi permit sa-mi dau cu parerea (ca si asa sunt unii care spun ca eu fac vant degeaba pe aici)
poate nu ar strica sa se revizuiasca un pic regulamewntul la bursa, in sensul sa nu mai fie interzis total "up-ul" la bursa ci sa fie limitat la 1 pe zi (la 2 zile, ma rog la o perioada acceptabila) iar prin up sa se inteleaga si "vorbele de mai sus" |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si sa ajungem unde?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Se va ajunge numai la posturi cu up...
![]() Marty >> Ce spui tu e tot "up". Da report la ce vezi si se vor lua masuri. |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea....sa se ramana la faza cu scaderile cu 1%....nu este mult si este mai bine decat un post si restul up up up up -> -> nu se baga nimeni & stuff...vezi alte forumuri!sa se ia masuri contra upperilor....dar ROG sa se accepte cate un up la 5 zile pt restul problemelor ramase fara raspuns!
|
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Articolul 5 al regulamentului special de la bursa spune:
QUOTE(MoneyTalks @ 25 Oct 2005, 13:04) 5. NU se admite sub nici o forma aducerea vreunui unui topic sus prin metode de gen "UP", "Hai, nu cumpara nimeni", "Nu are nimeni", "mai am poze", "pret negociabil" etc. Astfel de posturi puse numai pentru a readuce in actualitate un anunt vechi sint sterse FARA NICI O ALTA AVERTIZARE! impreuna cu tot topicul, iar autorul primeste ban pe 5 zile. Daca nici moderatorii de la bursa nu aplica strict regulamentul ... Acuma, nici ei nu pot sanctiona in secunda imediat urmatoare aparitiei unui UP, au si ei servici, probleme personale, dar daca dai report sunt absolut convins ca abaterea nu va ramane nesanctionata. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nu ramane. Cand eu dau report, deseori raspunsul este relativ rapid si masurile se iau.
Intradevar cand ai ceva de vandut, acest regulament e ca un ghimpe. Ca si utilizator sau potential cumparator a unui produs, sunt foarte multumit de acest regulament. Il prefer pe asta decat ce vad pe alte forumuri mari unde mai activez si daca vreau sa gasesc ceva informatie despre produs (daca a mai postat ceva vanzatorul) caut intre pagini de "up" (suna a exagerare, dar nu o data mi s-a intamplat pe softpedia) |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Marty |
![]()
|
Consider problema rezolvata si f. incheiata!
Nu am deschis acest topic pentru a cere amendarea regulamentului actual, deci va rog sa inchideti topicul! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 01:34 |