Paste fericit !
![]() ![]() ![]() |
Paste fericit !
gotty |
![]()
|
||
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
||
--------------------
Private
Spice
Member
|
|||
Thanatos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 22 July 08 ![]() |
Da. Ai nimerit la faze de toata jena..
Si nu, nu sunt adeptul niciunei religii. Desi am nick-ul thanatos, si ma cheama theodoros (darul lui dumnezeu), sunt ateu. This post has been edited by Thanatos: 23 Apr 2009, 10:30 |
--------------------
Renault
Scenic RXE 1.6 16V
2001
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Thanatos, imi pare rau daca te-a deranjat un mesaj crestinesc insotit de un alt mesaj umanitar (scopul principal al mesajului) care depaseste granitele unei religii. Oricine se poate naste cu o problema cardiaca si sa necesite interventie chirurgicala de mic. Doamne Fereste.
In ceea ce priveste mesajele de tip SPAM, nu ar fi rau sa citesti ce este acela, cum se diferentiaza de un mesaj care contine toate datele de identificare ale expeditorului, iar adresa de mail a fost inclusa benevol de tine in baza noastra de date. In alta ordine de idei, in majoritate pe forum suntem romani, din Romania, tara majoritar crestin ortodoxa, vorbitori de limba romana. Iti respectam intru totul credinta ta, diferita de a noastra, sau lipsa unei credinte, dar respecta si tu traditiile noastre. De Pasti si de Craciun crestinii trimit urari de bine, fericire si sanatate. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Sunt singurul extrem, extrem de plictisit de oamenii care saluta cu "Hristos a inviat!" si se asteapta la raspuns, chiar si la zile bune dupa sarbatoare?
Inteleg in zilele de Paste sa se spuna, nici atunci nu ma omor, dar traditiile sunt traditii... Dar totusi, sa tina pana in Iunie acest salut, e putin cam mult. Eu de obicei raspund cu "Am auzit, dar nu cred" sau "Sa fie sanatos" Alte sugestii? P.S. = Thanatos, nici eu nu sunt religios, dar e o diferenta intre a nu crede in Dumnezeu, si a nu respecta o sarbatoare. Sa primesti mesaj cu urari e un semn de politete... Indiferent de la cine vine si indiferent in ce crezi tu. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Corect, e vorba de bun simt.
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Thanatos |
![]()
|
Interesant cum de fapt eu sunt cel care va deranjeaza pe voi.
Eu mi-am expus punctul de vedere. Intelege cine vrea. Bafta. Va rog sa ma scoateti din lista de emailuri nesolicitate. Mersi. This post has been edited by Thanatos: 23 Apr 2009, 13:30 |
--------------------
Renault
Scenic RXE 1.6 16V
2001
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Ma intreb cum reactionezi cand cineva chiar iti face ceva. Cand primesti un mail cu ganduri bune am vazut.
Ca sa fiu foarte precis, mailul nu este nesolicitat, la inregistrare ai bifat de buna voie ca esti de acord sa primesti mail-uri de la administrator. In CP poti schimba aceasta optiune si acum. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Thanatos |
![]()
|
Pai as putea sa iti trimit niste ganduri bune de la adventisti sau penticostali de cate ori sarbatoresc aia ceva. Ce zici? Incercam?
Sunt in stare sa te felicit si de toate sarbatorile musulmane. Cu cele mai bune ganduri, evident. Am debifat update-urile prin email. Nu stiam ca pot sa o fac eu. Shalom. This post has been edited by Thanatos: 23 Apr 2009, 16:48 |
--------------------
Renault
Scenic RXE 1.6 16V
2001
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
ca sa inchidem discutia:rog un moderator ca in formularul de inscriere a unui membru nou sa apara o noua casuta in care acesta sa si declare credinta....
thanatos:comparatia ta nu este una viabila:una e ca un ateu sa primeasca felicitari cu ocazia unei sarbatori crestine,musulmane etc,si alta e ca un crestin sa primeasca aceleasi felicitari cu ocazia unei sarbatori musulmane sau invers,parerea mea... This post has been edited by gotty: 23 Apr 2009, 16:51 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Thanatos |
![]()
|
Da. Ai dreptate. E mai putin deranjant sa fii credincios si sa primesti felicitari de la alte religii, decat sa fii ateu si sa primesti felicitari de diverse sarbatori religioase.
|
--------------------
Renault
Scenic RXE 1.6 16V
2001
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(A l e x @ 23 Apr 2009, 19:02) Sunt singurul extrem, extrem de plictisit de oamenii care saluta cu "Hristos a inviat!" [...] Eu de obicei raspund cu "Am auzit, dar nu cred" sau "Sa fie sanatos" Alte sugestii? - "Iarasi?" - "Un link, ceva?" - "Si firma la care si-a facut asigurarea de viata ce parere are?" |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
Pentru noi, crestinii: Hristos a inviat!
Pentru noi, ceilalti: Sa fim sanatosi si sa ne bucuram impreuna de cate o sarbatoare ori de cate ori avem ocazia! |
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Hristos a Inviat!
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Adevarat a inviat !
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
Hristos A INVIAT!
|
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
- B-08-BBM
2007 Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Adevarat a-nviat!
![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
aly_vo |
![]()
|
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
Hristos a inviat !
PASTE FERICIT LA TOTI ! |
--------------------
Audi
A6
Quattro Skoda fabia 1.2 HTP; Ex Fabia 1.2HTP 'Mototolita total' de BN03WUW
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Paste Fericit dragilor, multa sanatate si liniste interioara.
|
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aly_vo @ 4 Apr 2010, 01:27) Hristos a inviat ! Nu cred, da-mi link. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lasand gluma la o parte... Pasti Fericit si sa beti cu moderatie! ![]() This post has been edited by Flamingo: 4 Apr 2010, 07:33 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
Paste fericit tuturor!
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Paste Fericit tuturor
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
Hristos a Inviat!
Un Paste Fericit Tuturor! |
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
lary2201 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 2 November 08 ![]() |
paste fericit si drumuri bune la toata lumea si fara radare
![]() |
--------------------
renault
megane
2000 denis_s
|
|
Axelinooo |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 351 Joined: 3 September 08 From: Iasi ![]() |
Un Paste Fericit si Hristos a Inviat!
|
--------------------
Renault
Scenic II -2008-Confort Expression 1.5 dci 106 CP
- IS-88-ACS // ex Clio
(78KW) // Megane - 2004 - 1.5 dci 82 CP (60KW)
|
|
danni_swn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 26 January 10 From: deta,timis ![]() |
Adevarat a Inviat!Si-i o vreme afara de gratar!!!!!
![]() |
--------------------
renault
laguna
- tm 09 swn
1995 rt 2.0
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Sarbatorile Pascale sa va aduca lumina, pace, sanatate, dragoste si impliniri! Hristos a inviat! |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
Binecuvantati si ma iertati pe mine pacatosul....
Hristos a Inviat ! |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Hristos a Inviat!
Paste Fericit tuturor! |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
Codrin-Bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 18 September 07 From: Bacau ![]() |
Hristos a inviat.
|
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
- BC-
2007-1.5 dCI/70Cp
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Hristos a Înviat! |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 03:09 |