Intalnire RENO NATIONALA nr. 8 - LEPSA, 30 noiembrie - 2 decembrie 2007
![]() ![]() ![]() |
Intalnire RENO NATIONALA nr. 8 - LEPSA, 30 noiembrie - 2 decembrie 2007
cmandrei |
![]()
|
||
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
|
||
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Le aduc, inca nu le-am scos din sacose.
Cat despre restul discutiei... ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
![]() Cam asa ceva ... ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Incep sa ma ingrijorez deja... si numa' maine nu-i poimaine...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
eu cred ca undeva au intervenit niste probleme de comunicare...
pana la urma cred ca o sa ajungem la un compromis cu d-ra lucretia, poate mergem cativa pe varianta bonurilor valorice, mai luam o sticla de vin de la ei si bem noi 7 pe langa, etc... |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
- IS-07-MAN Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
aceleasi oferte le`am avut si eu de revelion.. era un fel de puscarie.. defapt.. este regim hotelier. Ca pe litoral. Camera e pentru dormit , ..... ,..... ,...... si ...... . In rest mancarea si bautura se face la restaurant... Eu am renuntat la asa oferta de revelion dar cam asa se procedeaza.
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
gata nu mai inteleg nimic.. adica nu mai merg la cumparaturi?
|
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Eu despre discutii de genu asta nu stiu nimic...
Oricum, mie personal imi convine...in afara de ceva de pus pe gratar, apelez la restaurantul lor. In privinta bauturii iar n-ar trebui sa ne facem probleme...ne lasa cu ce venim... Nu cred ca trebuie sa ne fie nici frica, nici sa fim ingrijorati...ca nu avem de ce. Pentru ca vad ca incep deja comentarii...nu-i nici puscarie, iar conditiile sunt foarte bune. Motelul face parte din grupul Umbrarescu si e...super ok! Bine...vorbesc doar din gura altora.... ![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Sunt convins ca o sa se rezolve insa asta-i tare rau: ca noi cu mancare de acasa nu va lasam sa stati aici.
sadi, tu fa cumparaturile! Daca nu te lasa cu ele inauntru, le tii pentru intalnirea urmatoarele. ![]() ![]() This post has been edited by Manuel: 28 Nov 2007, 15:40 |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
cmandrei |
![]()
|
Deci suntem bine
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cat timp suntem veseli si pozitivi e bine ... deci ![]() ![]() ![]() Cat despre puscarie ![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
manuel, nu fa misto de mine.. ca am o mare problema cu aprovizionarea.. mai vrei cd-ul si sepcutele?
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
cmandrei |
![]()
|
Manuel a glumit ... nu face el misto de tine ...
![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
Manuel |
![]()
|
Exact
![]() ![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Exact Andrei...ce conteaza cel mai mult e sa fim pozitivi...si faptul ca ne-au facut o reducere de 10 ron pe noapte ma face sa cred ca sunt ok. Pe bune.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Manuel |
![]()
|
Pai stiau ca se scot la mancare
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
o fi fost vesela domnsoara Lucretia
![]() manolo, ce boxe si amplif ai? am si eu o varianta care suna tare bine.. ![]() laptop sa punem muzica cine aduce? deejay cine se ofera sa fie? |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
stie cineva cat dureaza o programare pt revizia de 10 000 - daca e sa vin la lepsa ma intorc in buc cu 9000 si mie ca fac craciunul printr-un service
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Daca sari 500-1000 de km nu-i nici o problema.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Manuel |
![]()
|
manucu, nu-s cine stie ce: http://www.emag.ro/boxe/boxe-kinetix-ht51-...--pKTAVNSP51W01 Daca ai ceva mai de soi, nu te sfii
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
manucu |
![]()
|
manolo, am o varianta de imbunatatire, dar discutam la telefon.
aptop sa punem muzica cine aduce? deejay cine se ofera sa fie? |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
|
Manuel |
![]()
|
Cu boxele s-a rezolvat, mai ramane sa aduca cineva o laptoapa. Amatori?
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
cmandrei |
![]()
|
@Hellcat
![]() ![]() Laptop eu aduc unul ... dar atentie nu citeste decat cd-urile care-i plac lui, doar dvd-uri si chestii care se pot introduce in poturile usb ![]() ![]() Pana la urma cine are chef de vizitat pe acolo una alta ? Eu votez as usual pentru, stiu ca Lucman mai doreste ![]() ![]() QUOTE REZERVATIA NATURALA CHEILE TIªITEI. Una dintre principalele atractii ale zonei atat pe timp de vara, cat si in sezonul rece este rezervatia naturala Cheile Tisitei. Aici, paraul Tisita a sapat o vale adanca intre Tisaru Mare si magura Rapa Caprei, formand aceste chei de o deosebita frumusete. Rezervatia naturala, aflata la 850 de metri altitudine, masoara 4,5 kilometri lungime, fiind una dintre cele mai mari zone protejate de pe teritoriul Vrancei. Daca vizitati rezervatia, cu putin noroc puteti intalni pe versantii stancosi cateva capre negre, specie ocrotita prin lege. Tot aici traieste si o pasare de dimensiuni mici, denumita fluturasul de stanca. Pe teritoriul rezervatiei traiesc si alte animale salbatice, printre care si ursi, insa pe acestia nu si-ar dori sa ii intalneasca de aproape nici un turist. MANASTIREA LEPSA. Indiferent in ce perioada a anului veniti la Lepsa, puteti intra macar cateva minute in mica bisericuta a Manastirii Lepsa. Amplasata intr-un cadru natural deosebit de pitoresc si ingrijita cu multa dragoste de maicute, Manastirea Lepsa este unul dintre cele mai vechi asezaminte spirituale din spatiul vrancean. Manastirea, care poarta hramul "Nasterea Maicii Domnului", a fost initial ridicata in anul 1789 de localnici pe locul primit ca danie "de batranul Grigorie Gherman din Tulnici". Daramata in 1927 si refacuta din lemn in 1936, aceasta manastire a fost reinfiintata dupa anul 1989. CASCADA PUTNEI. La cativa kilometri de Lepsa se afla Cascada Putnei, o rezervatie naturala in miniatura. Aici ajungeti coborand pe niste scari de piatra protejate cu balustrade. Cascada are circa 80 de metri lungime, iar apa se strange intr-un lac cu o adancime de aproximativ 12 metri. Turistul poate poposi mai mult aici, admirand frumoasele "bulboane" sau ochiuri de apa formate prin curgerea puternica a raului. Iarna, peisajul este imbogatit de bulgarii de zapada adunati pe malurile raului. Un scurt rastimp petrecut langa valtoarea apelor Putnei va poate relaxa si revigora psihic, cascada avand, intr-o oarecare masura, si un efect terapeutic. PASTRAVARIA LEPSA. Daca va place mancarea, si mai ales, mancarea buna, pregatitiva pentru un ospat pe cinste cu aperitiv, felul principal si felul secundar PASTRAV. Infiintata in 1955, cu o capacitate de 10 tone de pastravi, pentru consum si repopularea apelor, Pastravaria Lepsa este una din principalele surse de pastrav proaspat pentru unele dintre restaurantele de top din intreaga Romanie, de aici putand fi achizitionat la preturi foarte atractive pastrav pentru consum personal. Carnea de pastrav este deosebita la gust si foarte sanatoasa, reprezentand o delicatesa culinara. by dil |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
de data asta io...vin echipat pt plimbariu in aer liber........
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu o sa folosesc bonurile lor valorice sau orice sistem care imi va da de mancare acolo fara prea multa munca fizica, si nu cred ca in conditiile in care 20-25% din noi o sa mancam acolo sa faca scandal. In fond nu suntem un grup de elevi veniti cu banii de alocatie si pusi pe ...., ...., .... si .... in camere
![]() Eu o sa vin sigur cu laptopul la mine, si citeste si CDuri si DVDuri, insa nu am Winamp instalat., doar Media Player si BSPlayer. De retinut insa va rog ca nu am muzica pe el si ca nu am skilluri de DJ ![]() Andrei, si eu sunt pus pe plimbat, asa ca in limita timpului si a vremii as vrea sa folosim timpul la maxim ![]() This post has been edited by AlexC: 28 Nov 2007, 17:31 |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
intrebare de baraj.......
cum e vremea acolo???stie cineva???? e zapada...frig de minus 10 grade....etc???? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru vremea locala folositi cu incredere http://vremea.kappa.ro/vrancea/lepsa.html
![]() O sa fie mai cald decat in weekendul urmator, insa cu sanse de zapada. Cum maxima zilei este de 1 grad, luati-va haine groase si haine uscate de schimb! |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
d3m3ntzial |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 3 December 05 From: Vrancea ![]() |
Mamaaaa, vad ca s-au aprins discutiile .
Haideti sa va lamuresc putin . - motelul + camerele + restaurantul sunt mai mult decat ok - puteti comanda mic dejun, cafele, pranz, cina, desert, orice doriti . Nu e inchis restaurantul. In plus, mai vin si de prin alte parti in restaurant doar sa manance, ca e convenabil ca pret. - puteti face gratar acolo . Comandati de la ei o clatita, ceva si faceti gratarul. doamna lucretia este foarte intelegatoare. - am spus si repet : au dvd cu boxe acolo. nu am testat sa vad cat de tare merge, insa zic eu ca se aude destul. muzica sa aduceti voi. - de cumparat bautura, seminte si alte chestii de prin Lepsa sau de unde veniti voi se poate. Nu zice nimeni, nimic. Eu am fost acolo cu gasca si chiar daca mai cumparam cate o bere sau un red bull de la bar, aveam vinul cu noi, whiskey si alte minuni. Nu ni s-a spus nimic. Alte intrebari? PS : Am in portbagaj niste sticle de vin, ambalate.Le aduc acolo. ![]() ![]() This post has been edited by d3m3ntzial: 28 Nov 2007, 18:06 |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2006 1.4,16v Renault Grand Scenic III (2015) Bose Edition
Clio Bicorp Extreme - Ian' 2006 - 1,4 98 Cp,climatronic,vopsea metalizata : Noir Nacre |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Bun. Deci am scapat de cartofii congelati.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
cmandrei |
![]()
|
d3m3ntzial ... cred ca ai inteles gresit post-ul meu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 10:24 |