Nu mai primesc notificarile ca am raspunsuri noi?!?
![]() ![]() ![]() |
Nu mai primesc notificarile ca am raspunsuri noi?!?
paulp |
![]()
|
||
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|||
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Este de la virus. Si eu am fost "sarit" de unele notificari.
Mesaj trimis prin WAP |
--------------------
N/A
N/A
N/A
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
ce virus?
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE ce virus? Ma, tu ce-ai , ai fost criogenat, pe ce lume traiesti ? N-ai auzit de MyDoom ? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
La naiba, pe mine m-a sarit de toate
![]() Ciudat virusu asta. Desi calculatoarele de aici sint curate, totusi sint probleme. Cine dracu n-a avut ce face ![]() I-as impusca cu placere pe cretinoizii astia ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
alex |
![]()
|
Pai problema este ca aproape toate serverele de mail sunt suprasolicitate. Mie imi vin acum mail-uri trimise pe 30
![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
baieti eu am avut virus pe calc .redlof-parca
nu mi-e jena s-o spun chiar daca nu voi mai avea acces.o fac doar pt bunul mers al forumului |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE QUOTE ce virus? Ma, tu ce-ai , ai fost criogenat, pe ce lume traiesti ? N-ai auzit de MyDoom ? ![]() eu nu am avut probleme cu mailul pana acuma ... sper sa nici nu am ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Ehhh, de cateva zile nici io nu mai primesc notificari. Tot de la virusi? Nu de alta da de cateva saptamani primesc intre 5 si 10 meiluri cu virusi pe zi, insa am okiu format si antivirusu bun, asa ca nimik nu trece. Insa poate sunt suprasolicitate serverele de meil, mai stii. Voi primiti toate notificarile la timp?
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
paulp |
![]()
|
Eu nu mai primesc de vreo 3 zile deloc, dar m-am plictisit sa ma tot agit asa ca intru pe forum si incerc sa ma descurc dupa data. :wink:
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
paulp |
![]()
|
Minune, in ti0m ce scriam a venit prima notificare dupa 3 zile
![]() Cred ca s-a speriat ca-l pirasc si s-a hotarit sa mearga. Beton ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
alex |
![]()
|
Pe mine ma notifica la timp. Hai sa vedem. Cati dintre cei care nu primesc notificari au o solutie antivirus sau antispam instalata pe server sau pe calculatorul personal?
Forumul trimite mail de pe referat.ro insa falsifica adresa si mail-ul pare ca vine de la daciaclub [semn de email] rdslink.ro Acest lucru este facut pentru a folosi server-ul smtp de pe server-ul "nostru" si nu server-ul rds-ului (viteza mai mare, protectie impotriva erorilor generate de "neintelegeri"). Totusi, majoritatea programelor de filtrare a mail-urilor considera aceasta metoda ca pe una folosita de virusi si cei care trimit spam. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
paulp |
![]()
|
Acuma merge si la mine, desi n-am facut nici o modificare nici la server, nici la PC. Eu am BitDefender pt Linux pe serverul de mail si AVP pe PC. Dar chestia cu neanuntarea s-a produs timp de 3 zile, desi antivirusii sint aceeasi. Acum, dupa ce l-am pirit, merge
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, si-a dat drumu si la mine. Si au ajuns si meilurile din urma, vechi de cateva zile.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 16:51 |