Modificare capac airbag volan
![]() ![]() ![]() |
Modificare capac airbag volan
Sailas2006 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 20 November 10 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_0398.JPG ( Size: 1.4mb ) Number of downloads: 3303 IMG_0400.JPG ( Size: 1.47mb ) Number of downloads: 3748 IMG_0402.JPG ( Size: 1.64mb ) Number of downloads: 3621 IMG_0403.JPG ( Size: 1.29mb ) Number of downloads: 3643 IMG_0404.JPG ( Size: 1.22mb ) Number of downloads: 3418 |
||
--------------------
Opel
Astra H 1.7 CDTI -
EX Megane 2.1 - 1.5 DCI Nici viitorul nu mai e ce a fost ...
|
|||
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Ti-a iesit destul de bine, dar mai trebuie sa stergi si urmele de maker.
Ca si la Tossi, cerd ca mai trebuia insistat cu pila pentru uniformizarea taieturilor executate. Felicitari! |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
![]() Bravo! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
Sailas2006 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 20 November 10 From: Bucuresti ![]() |
Merci mult de tot. Intradevar mai trebuie finisate unpic dar fara graba, nici timpul nu este de partea mea. Mai zic inca o data eu chiar sunt multumit de rezultate.
![]() |
--------------------
Opel
Astra H 1.7 CDTI -
|
|
Marius WAS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 657 Joined: 19 October 08 From: Mioveni / ARGES ![]() |
In primul rand nota 10 pt curaj
![]() A iesit pot spune destul de bine..... cu mici finisaje e OK Ar fi interesant un sablon...... Noi ne auzim la telefon ca sa gasim o solutie cat ma eficienta si ieftina. Multa bafta!!!! 19 Apr 2011, 12:37: Intrebare de baraj ![]() De unde ai luat butoanele si cat ai dat pe ele??? This post has been edited by Marius WAS: 19 Apr 2011, 12:37 |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
Sailas2006 |
![]()
|
Butoanele le-am luat de la dezmembrari ( un domn foarte bun membru reno.ro ) la pretul de 100 RON. Iti dau PM cu nr. si adresa lui de mail.
|
--------------------
Opel
Astra H 1.7 CDTI -
|
|
Cristi A |
![]()
|
![]() Impatimit Group: Members Posts: 410 Joined: 20 April 09 ![]() |
Ai cumparat si butonul pentru activare CC? Cum prins butoanele de volan?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
Sailas2006 |
![]()
|
Da am luat si butonul de activare. Iar butoanele de pe volan le-am prins cu un surub. Au un loc special in care intra si se prind cu un surub. Am folosit suruburi de unitate, acelea care tin sursa prinsa pe carcasa, astea s-au potrivit cel mai bine dar le voi achimba cand voi gasi ceva calumea.
|
--------------------
Opel
Astra H 1.7 CDTI -
|
|
alexgabriel26 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 14 April 11 ![]() |
Salut, ti-a iesit super modificarea, chiar nu ma asteptam.... crezi ca am putea face aceeasi chestie si pentru Kangoo-ul meu:))
![]() |
--------------------
Renault
Kangoo
2008 Expression
- B-02-MLL
|
|
Sailas2006 |
![]()
|
Facem Alexe , improvizam ceva si pentru tine ... doar suntem vecini ...
![]() 20 Apr 2011, 13:05: Am rezolvat si activarea CC-ului multumita lui Romeo, mai lipseste panglica ![]() This post has been edited by Sailas2006: 20 Apr 2011, 13:05 |
--------------------
Opel
Astra H 1.7 CDTI -
|
|
alexgabriel26 |
![]()
|
Ma uitam astazi la volan si cred ca merge decupat si din al meu:)), numai ca in varianta Kangoo Privilege butoanele de Cruise control sunt pozitionate total aiurea, respectiv in partea stanga a bordului alaturi de oglinzile electrice si reglare faruri se afla cel de +/-, si butonul de activare CC, pe consola centrala de te apleci sub "ghenunche" sa apesi pe el=)))
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Kangoo
2008 Expression
- B-02-MLL
|
|
Sailas2006 |
![]()
|
Al tau nu seamana cu cel de pe clio? Daca da am putea lua model dupa unu care are asa ceva. Nu prea stiu cum sa le prindem de volan pana nu ne uitam in spatele airbagului.
|
--------------------
Opel
Astra H 1.7 CDTI -
|
|
alexgabriel26 |
![]()
|
Volanul meu este ca cel de pe Megane 1, doar culoarea difera si nu este in piele:D
Attached thumbnail(s) PICT0140.JPG ( Size: 964.94k ) Number of downloads: 1516 |
--------------------
Renault
Kangoo
2008 Expression
- B-02-MLL
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Alexgabriel26i, eu zic ca te complici inutil. Daca butonul +/- este pus pe bord esti un fericit, ca nu mai modifici panglica de airbag. Daca totusi vrei sa te complici in mod mai original, fa rost de un volan de clio si decupeaza-i original airbagul, plus modificarea panglicii de CC. Poti sa inlocuiesti si blocul de lumini de la masina ta cu unul de clio cu panglica de CC.
Poti sa te uiti la cum a procedat hellcat la clio. Il gasesti la jurnal de bord. This post has been edited by DanCVA: 21 Apr 2011, 18:35 |
--------------------
Renault
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Air-bag de Clio montat pe Kangoo(seamana cu cel de Megane)??!!
De ce nu sfatuim sa monteze mai bine de Espace-VelSatis... Cand"bubuie"se umple masina..... Spor la modificarii. NB! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Sailas2006 |
![]()
|
Daca gasim ceva concret din care sa ne dam seama cum sa montam butoanele pe volan eu zic ca merita incercat. Vb mai multe la intalnirea de Vineri daca vi si poate isi face si colegul nostru DanCVA timp sa vina sa ne lamureasca mai bine in legatura cu asta.
|
--------------------
Opel
Astra H 1.7 CDTI -
|
|
alexgabriel26 |
![]()
|
Vin la intalnire dar pe la 22:20 ca muncesc si vin de la mama naibii din baneasa:P...daca nu se pot monta pe volan butoanele de CC, le cumpar pe alea normale puse in bord. Ne auzim diseara baieti!!
|
--------------------
Renault
Kangoo
2008 Expression
- B-02-MLL
|
|
DanCVA |
![]()
|
QUOTE(espacern @ 21 Apr 2011, 20:36) Air-bag de Clio montat pe Kangoo(seamana cu cel de Megane)??!! De ce nu sfatuim sa monteze mai bine de Espace-VelSatis... Cand"bubuie"se umple masina..... Spor la modificarii. NB! Era o sugestie... Si nu cred ca era cea mai proasta. Am vazut volan de Megane 3 sau de Clio 3 RS pe Megane 2, cu tot cu airbagul aferent, de ce nu ar merge si airbag de Clio 2 pe Kangoo? Este de verificat daca airbagurile de pe Clio 2 si de pe Kangoo se deschi in functie de pozitia scaunului soferului. Cea mai cuminte metoda de a pune CC-ul pe Kangoo este folosind butonul original. Cred ca daca te duci la concesionar pentru a cumpara butoanele si masca pe care vin montate butoanele o sa le gasesti la un pret ok. |
--------------------
Renault
|
|
Marius WAS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 657 Joined: 19 October 08 From: Mioveni / ARGES ![]() |
Am facut si eu rost de butoane: 2 seturi de butoane de pus pe volan megane II
si butonul de activare. Dupa sarbatori o sa ma ocup de modificare, mai greu cu decupatul dar sper sa iasa ![]() ![]() O sa revin si eu cu poze, sper sa iasa bine. Si o sa ma ocup si de modificarile pt panglica lui Sailas2006 Numai bine!! <span class='edit'>22 Apr 2011, 22:28:</span> Momentan am revenit cu poze doar de la panglica lui Sailas2006, pot spune ca operatia a reusit cu succes...... Sper ca si airbag-ul meu sa se bucure de acelasi succes cand o sa-l decupez ![]() This post has been edited by Marius WAS: 23 Apr 2011, 10:18 Attached thumbnail(s) 22042011225.jpg ( Size: 1.38mb ) Number of downloads: 1080 22042011231.jpg ( Size: 812.29k ) Number of downloads: 886 22042011230.jpg ( Size: 1.18mb ) Number of downloads: 855 23042011236.jpg ( Size: 970.69k ) Number of downloads: 840 |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
Sailas2006 |
![]()
|
Din poze arata super bine ... nu prea inteleg ce e pe acolo
![]() Marius ne auzim la tel. pentru stabilirea zilei in care ne vedem pentru montaj si sper ca decuparea capacului de airbag sa iasa bine , daca se poate mai bine ca la mine ![]() Spor la Modificari si Paste Fericit tuturor. |
--------------------
Opel
Astra H 1.7 CDTI -
|
|
Sailas2006 |
![]()
|
Pentru doritori se poate gasi si asa ceva ... http://cgi.ebay.de/AIRBAG-ABDECKUNG-DECKEL...C-/260699206721 ( multumim DanCVA ptr. link )
|
--------------------
Opel
Astra H 1.7 CDTI -
|
|
Sailas2006 |
![]()
|
Zilele trecute am vb cu Lucian si am gasit o oarecare solutie pentru taierea capacelor de airbag intr-un mod mai omenesc. Operatia se va desfasura la un bijutier. Asteptam poze si pareri.
Am mai gasit o solutie pentru cei care au butonul de activat cc alb ( cel de pe 2.2 ). Exact ca si la mine aveam nevoie de inlocuirea ledului de culoare alba cu unul portocaliu pentru a fi in ton cu restul masini insa dupa desfacerea butonului am remarcat ca becul din interior este acoperit cu un fel de cauciuc verde. A fost necesar inlaturarea acelui cauciuc iar butonul a devenit portocaliu. Sper sa ajute pe cineva aceasta informatie. <span class='edit'>26 Apr 2011, 23:11:</span> Astazi am reusit cu ajutorul lui MariusWAS ( mai mult el , eu n-am facut nimic ) sa legam butoanele de pe volan prin schimbarea panglici de airbag cu una care avea si mufa pentru acestea. Rezultatul este exact cum ma asteptam, intr-un singur cuvant, perfect. Merg foarte bine atat CC-ul cat si SL. Tot datorita lui Marius am scapat si de sunetul stresant scos de frecarea plasticelor din spatele volanului la intoarcerea acesuia. Multumesc Marius si keep up the goot work. This post has been edited by Sailas2006: 26 Apr 2011, 23:12 |
--------------------
Opel
Astra H 1.7 CDTI -
|
|
Sailas2006 |
![]()
|
Chiar nimeni nu mai incearca asa ceva sau macar sa vina cu o solutie mai buna ... ?
![]() |
--------------------
Opel
Astra H 1.7 CDTI -
|
|
marinarul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 7 August 09 ![]() |
Salut!
M-ar interesa si pe mine decuparea capacului... As avea nevoie de mai multe informatii. Cu respect, M. VLAD. |
--------------------
RENAULT
MEGANE
2004 ;1,9 dCI TOURER PRIVILEGE
|
|
Deus_Ex1 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 10 September 08 ![]() |
Incerc eu salilas
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2004/sedan1.5dci/privilege
- 3
|
|
vizitiug |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 15 May 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
2007/Lux Privilege 1.6 16V
|
|
calin007 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 13 November 12 ![]() |
Hello,
Am si eu un M2, cu volanul "mancat de soricei" si as vrea sa-l schimb. Am gasit unul SH cu comenzi pe volan iar al meu este fara. Intrebarea mea este daca il pot conecta la mufa mea sau trebuie sa schimb si mufa (mufa de conectare este aceeasi, cu cativa pini in plus pentru comenzi, sau este alt tip de mufa ?) Precizez ca nu ma intereseaza comenzile de pe volan, schimbarea o fac doar pentru uzura volanului. Multzumesc mult! |
--------------------
Renault
Megane 2
2005 1.5dci 106cp Megane 2.1 Estate, 1.5dci, 78kw/106cp, 2005.
|
|
ciumiki |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 17 March 11 ![]() |
Am gasit la cineva un volan de Megane 3 cu tot cu airbag care are comenzi pe el. Stie cineva daca se poate monta pe megane 2 ?
|
--------------------
Renault
Megane
2007, 1.5 dci megane 2.2, 1.5 dci, 63 kw, an 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 10:10 |