Megane I-USB Si SD MP3 player la RCS-ul original
![]() ![]() ![]() |
Megane I-USB Si SD MP3 player la RCS-ul original
fosiceanu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 24 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
MeganeRenault
Megane
1999
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
![]() Fa un tutorial cat se poate de detaliat! |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Felicitari,ma bucur sa vad ca mai sunt oameni care inventeaza/modifica/imbunatatesc anumite chestii/functii pe la masini.
Bravo,de la mine ai nota 10. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
cosmin_angh3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 20 July 10 From: Bucuresti ![]() |
foarte tare. asa cum a spus si colegul fa un tutorial mai detaliat. pe mp3-ul update list crezi ca se poate pune asa ceva?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2,2007/1.6 16V Megane 3 1.5dci 110
Dacia Logan,2017/1.5
|
|
cosmonwo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 28 May 07 From: Pitesti ![]() |
Superbetooon! Sa inteleg ca ii trebuie doar alimentare si scoate semnal audio? Normal ca sintem interesati cu totii. Multumesc.
|
--------------------
Renault
19 RT
'93 F3N740 Megane II.2 Grandtour Dynamique 1.9 dCi FAP 2006
|
|
fosiceanu |
![]()
|
Am modificat postul initial.
|
--------------------
MeganeRenault
Megane
1999
|
|
catavictor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 27 October 09 From: Stalin City ![]() |
QUOTE(cosmin_angh3l @ 6 Dec 2011, 19:09) foarte tare. asa cum a spus si colegul fa un tutorial mai detaliat. pe mp3-ul update list crezi ca se poate pune asa ceva? daca are aux in da, mai trebuie gandita sursa de 5v ca sa nu te apuci de desfacut aparatul masinii, o sa achizitionez si eu unul sa ma joc cu el. This post has been edited by catavictor: 7 Dec 2011, 15:21 |
--------------------
- dreptunghiular Megane RS ..."Blue Lady" o bestie in crestere
|
|
cosmin_angh3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 20 July 10 From: Bucuresti ![]() |
ok. sa ma ti la curent cu ceea ce faci pentru ca sunt interesat de rezultat.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2,2007/1.6 16V Megane 3 1.5dci 110
Dacia Logan,2017/1.5
|
|
fosiceanu |
![]()
|
QUOTE(cosmin_angh3l @ 6 Dec 2011, 19:09) foarte tare. asa cum a spus si colegul fa un tutorial mai detaliat. pe mp3-ul update list crezi ca se poate pune asa ceva? Se poate pune si pe update list. Depinde unde vrei sa pui mp3-ul. Nu cred ca update list-ul are aux in dar se poate adauga dar nu mai poti folosi CD-ul player-ului original. |
--------------------
MeganeRenault
Megane
1999
|
|
oanadenisa |
![]()
|
RENAULT Group: Members Posts: 939 Joined: 19 April 09 From: Focsani ![]() |
rcd mp3 update list are aux si merge conectat acest modul
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 8v /GPL
expresion 2003
- VN RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
fosiceanu |
![]()
|
|
--------------------
MeganeRenault
Megane
1999
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Bravo, bah ce va mai da prin cap !!!
![]() Merg si comenzile de la satelit ? |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Pot sa raspund eu?
![]() Cele de volum +/-/MUTE,merg,dar cele de schimbat piesele,nu.Este aceeasi chestie ca cea facuta de mine(mp3+usb legat pe AUX),numai ca, colegul a implementat-o in casetofon..melodiile se schimba din telecomanda cu care a venit modulul. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Ar trebui facut si un filmulet cu demonstrarea capacitatilor fiarei !
![]() Acum or sa crape toti cei care si-au aruncat casetoafoanele ! ![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
78_meg |
![]()
|
![]() -mp3 original,navigatie home made,incalzire in scaune Group: Members Posts: 250 Joined: 23 November 11 From: hunedoara ![]() |
Super tare frate!Ma duc sa vad pe nunde am dat cu casetofonul cand l-am dat jos.....
|
--------------------
renault
megane 2 1,5 dci 101 hp
2004 -Confort-Authentique-cva
- 78_meg Sofer tir international
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Eu zic ca ar fi posibil sa sa poata realiza si schimbarea track-urilor din rotita aia - ba chiar si selectarea sursei din butonul de comanda.
Conditia ar fi sa se renunte de bunavoie la unul din device-uri - CD, aux (daca are) sau radio. Trebuie vazuta configuratiai pinilor uC-ului intern, identificat source imput respectiv intrarile pentru comenzi. Comenzile de la panou cat si cele de la telecomanda sunt de analogice iar in prima faza intra intr-un ADAC de unde intern uC-ul executa mai departe comenzile. O sa fac niste teste pe jucaria personala - pt ca oricum nu o folosesc in mod curent. This post has been edited by bubu782001: 8 Dec 2011, 08:33 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
Axe |
![]()
|
Ar fi tare sa citeasca si card de 128G !?
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
bogatu |
![]()
|
![]() Got Rhythm Group: Members Posts: 122 Joined: 10 October 11 ![]() |
Tot respectul pentru idee!
Comenzile de pe volan, ar putea fi atasate dispozitivului... daca am sti care sunt conectorii care intra in RCD si au aceasta functie. Important e sa ai functia AUX. Eu o am si o folosesc pentru handsfree si pentru mp3 player pe masina din semnatura. Renault imi cerea 20 de mil (lei vechi) pentru audio connection box si montaj. |
--------------------
Renault
Clio III
2008, 1.5 DCi, 70 cp
- CL 88 BGT Stefan Bogatu
e-mail: stefan.bogatu@gmail.com |
|
78_meg |
![]()
|
![]() -mp3 original,navigatie home made,incalzire in scaune Group: Members Posts: 250 Joined: 23 November 11 From: hunedoara ![]() |
Eu zic ca ar merge adaptat si pe cd-player doar ca trebuie gasita o solutie pentru a pacali aparatul ca are cd.
|
--------------------
renault
megane 2 1,5 dci 101 hp
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Aici este problema, pt cele cu cd TunerList, fiindca nu mai aeste acelasi CI integrat ca la casetofon.
In schimb la UpdateList, doar alimentarea la 5V a dispozitivului lipseste... insa am sa revin cu o schema a acestei alimentari. |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
mtode |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 25 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Super tare ideea. Poti sa ne spui si ce limitari are dispozitivul(Cate fisiere poate reda, daca stie si foldere)
Bafta, <mtode> |
--------------------
Renault
Megane II.2 ESTATE
nov 2006, Expression, 1.5dci 80CP
- B-??-???
|
|
fosiceanu |
![]()
|
Despre dispozitiv nu stiu prea multe detalii, nu are carte tehnica.
Din experienta, stie foldere dar cate fisiere stie sa redea... nu stiu. Eu am umplut un USB Stick de 16Gb, poate sa-l citeasca. |
--------------------
MeganeRenault
Megane
1999
|
|
78_meg |
![]()
|
Sa inteleg ca la rcd updatelist se poate conecta la mufa din spate de aux doar ca mai trebuie o alimentare de 5v..?
|
--------------------
renault
megane 2 1,5 dci 101 hp
|
|
elro |
![]()
|
Raspund eu,da
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Claudiu93 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 6 October 11 ![]() |
Salutare.Am si eu 2 intrebari:prin magazine nu gasim acest dispozitiv ? Si a2a intrebare este mai mult o cerere,poate face cineva un tutorial pentru update list ?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.5dci Fidji Renault Clio 3 1.4 16V
|
|
elro |
![]()
|
Acest dispozitiv se gaseste,costa intre 40 si 60 lei.
Ca si implementare pe masina,trebuie sa fii putin inventiv ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
florin93 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 13 October 11 From: Galati ![]() |
Si mai exact ce inseamna inventiv , adica de unde scot eu sursa aceea de 5v , si apoi apoi conectez modulul la mufa aux (jack 3.5mm) sau trebuie alt conector?
|
--------------------
Renault
Symbol
2010 1.2 16v Renault MEGANE III 1.5 DCI 2012
|
|
elro |
![]()
|
QUOTE(florin93 @ 3 Feb 2012, 14:08) Si mai exact ce inseamna inventiv , adica de unde scot eu sursa aceea de 5v , si apoi apoi conectez modulul la mufa aux (jack 3.5mm) sau trebuie alt conector? pt sursa de 5v http://www.reno.ro/index.php?showtopic=119626&st=60 postarea #75 si la postarea #120 gasesti si schema montajului iar mufa ISO de care ai nevoie pt a "baga" semnal in HU arata asa http://www.reno.ro/Cum-Se-Conecteaza-Un-Mp...41315-s690.html postarea #699 Spor la citit si la treaba. This post has been edited by rcosmin: 3 Feb 2012, 19:23 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
pai si treba asta nu se poate face dintr-un modulator fm, sa nu mai emita semnalul fm, ci sa il legi direct la HU masinii , ma gandesc ca se poate plus de asta are si usb si card
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 14:17 |