Laguna 3 GT 2.0T 4Control, tehnologie japoneza ... putere franceza ...
![]() ![]() |
Laguna 3 GT 2.0T 4Control, tehnologie japoneza ... putere franceza ...
naighba |
![]()
|
||
![]() Benzinar din mosi stramosi Group: Members Posts: 589 Joined: 27 February 07 From: Bacau (Ro) / Bar sur Aube (Fr) ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 3 GT 2.0T 4Control
2008 Laguna 2001 1.8 16v - Privilege
Clio 2002 1.4 16v - Privilege Peugeot 206 1.4 HDI - Comercial Solenza 1.4 MPI - Clima |
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
sa o stapanesti sanatos, fara probleme. IMi place culoare, stopurile alea pe leduri se vad super tare noapte, sunt convins ca sta foarte bine pe drum..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
S-o stapanesti sanatos si sa fie asa cum o vrei tu.
Imi place culoarea, e superba si o imbraca bine, te asteptam cu multe "pro" si cat mai putine "contra" dupa ce o conduci. |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Superba, marfa culoarea.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
s-o stapanesti sanatos si sanatoasa!! cat te-a dus toata afacerea??
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
naighba |
![]()
|
![]() Benzinar din mosi stramosi Group: Members Posts: 589 Joined: 27 February 07 From: Bacau (Ro) / Bar sur Aube (Fr) ![]() |
Masina a costat 18900 de euro si a fost luata de la un concesionar Renault din Franta.
Tinand cont ca la dotarile pe care le are ca noua se ridica in aprox 33.000 de euro ... eu zic ca la 14.000 km am luat-o destul de bine ![]() |
--------------------
Renault
Clio 2002 1.4 16v - Privilege Peugeot 206 1.4 HDI - Comercial Solenza 1.4 MPI - Clima |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
tinand cont de an de fabricatie, kilometraj, dotari si nu in ultimul rand motorizare, raportat la pretul de nou mi se pare super afacere, gandeste-te ca ai luat-o la aproape juma de pret.
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
norocosule
![]() sa o conduci sanatos si sa auzim numai de bine ![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Ma' da' unde ti-au zgariat usa asa?
![]() Joke,s-o stapanesti sanatos,sa-i dai cox cat duce si sa n-ai treaba cu ea decat la lichid de parbriz si benzinica..de ce o inmatriculezi pe franta,nu-i mai scump? |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
naighba |
![]()
|
simplu ... pentru ca locuiesc in Franta
![]() |
--------------------
Renault
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Superba masina. Felicitari ptr achizitie si sa te bucuri de ea.
Asteptam poze exterior-interior. |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
naighba |
![]()
|
locuiesc in Franta ... dar mai vin si in Romania ...
![]() |
--------------------
Renault
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
S-o stapanesti sanatos si fara evenimente... Te asteptam prin Romanica sa ne prezinti si noua "frantuzoaica" la o intalnire de club...
Bafta! |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Sa ne zici cand sa dam cu cheia pe ea. =))
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce cheie....
Lichid de frana ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
naighba |
![]()
|
Vorba lu` Gigi Becali " Bai ... bai ... bai ... pac pac pac "
![]() |
--------------------
Renault
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
frumos exemplar... sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
naighba |
![]()
|
Azi mi-au fost confirmate toate actele ... deci masina va fi inmatriculata pana miercuri . Joi ma duc dupa ea ca nu mai am stare
![]() Pana atunci ... multa rabdare si tutun ... |
--------------------
Renault
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
S-o stapanesti sanatos!
Care-i faza cu 'tehnologia japoneza'? Stiam ceva de toate rotile directoare la un model de Celica (parca) mai vechi... Este vreo legatura? |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
naighba |
![]()
|
E un sistem preluat de la Nissan dar din cate am inteles acel sistem era in mare parte mecanic pe cand cel de la Renault este electronic si tine cont de foarte multi factori ... accelratie ... viteza...inclinare etc. Din ce am inteles Nissan a conceput acest sistem ca un fel de ESP ... dar a fost rapid depasit de ASR si ESP.
"4WS (Four Wheel Steering) Called Active Drive introduced by Renault for 2008 uses a rear steering actuator similar to the HICAS system used in several Nissan and Infiniti models, which allows better cornering dynamics, high speed stability and decreased turning radius." HICAS (High Capacity Actively Controlled Suspension) is Nissan's rear wheel steering system found on cars ranging from the more recent Skyline and Fairlady Z (300ZX) iterations to smaller models like the Nissan Cefiro (A31), 240SX/Silvia (S13 & S15)/180SX and Nissan Serena/Nissan Largo. It is also found on models from Nissan's Infiniti division, such as the Q45, M45/M35 and G37. Unlike other four wheel steering systems, HICAS and Super HICAS are fitted to improve handling rather than as a parking aid. Earlier HICAS versions used hydraulics to steer the rear wheels. The hydraulic system was powered by the power steering pump and used speed sensors to determine how much and in which direction to steer the rear wheels. Later versions, called Super HICAS, moved to an electric actuator for the rear steering rack, making the system much lighter. The Super HICAS system also used its own computer to control the system instead of speed sensors. HICAS and Super HICAS rear wheel steering is limited to about 1 degree in either direction. HICAS was introduced on the 1986 Skyline GTS coupes (GTS, GTS-R, and GTS-X). The system was later adapted to work on many models in the Nissan range, beginning with the Passage GT. This post has been edited by naighba: 30 Jan 2010, 14:55 |
--------------------
Renault
|
sachelos |
![]()
|
sachelos Group: Members Posts: 242 Joined: 4 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari pentru achizitie! Astept detalii si cateva poze, impresii..
Da'...pan' Bacau cand ajungi sa o vad live? Da de veste inainte, thx ![]() |
--------------------
Laguna III/Hyundai
2.0 dci 150cp Privilege CVA/ix55 3.0 V6 dCi 240cp
2009/2009
- B-06-JWK/B-747-MIM =I Love My Cars=
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
pfffff.......nu pot sa cred cum arata masina asta.....culoare e senzationala, sincer nu pre imi place laguna 3 , dar asta ta e........ parca ma face sa uit ca e urat spatele masinii, e senzatie......sa ai parte de ea si sa incerci sa o ti curata pt ca e foarte frumoasa culoare
|
--------------------
.
.
.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Noroc ca o sa o conduci prin Franta, caci cu sistemul acela de virare complex si pe rotile din spate nu te vedeam bine prin gropile din .ro
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Valy1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 6 October 08 ![]() |
Sa o stapanesti sanatos...foarte misto culoarea.
Cu niste poze cu interiorul ne incanti ? |
--------------------
Renault
Megane
2007 80cp
- B xx xxx Renault Megane 3 1.5 dCi 105cp , Dynamique , Noir Nacre.
|
|
naighba |
![]()
|
Joi imi vine masina ... asa ca pana atunci ...
|
--------------------
Renault
|
BlackHole |
![]()
|
![]() Laguna Albastra Group: Members Posts: 206 Joined: 17 May 08 ![]() |
Este superba ! Iar culoarea si jantele alea..
![]() Sa ai grija de ea si mai asteptam niste poze dupa ce intri in poseseia ei. This post has been edited by BlackHole: 31 Jan 2010, 19:11 |
--------------------
Renault Laguna II
1.9 dCi 120CP
2001 Expression
- TM
|
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
Superba!!!Sa o stapanesti sanatos si multi km fara evenimente!Bestiala culoarea
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
2004/Emotion
- SM 60 TNG
|
|
naighba |
![]()
|
Si eu care imi faceam "probleme" datorita culorii mai exotice
![]() Apropos de culoare ... am facut o simulare cu configuratorul de pe situl Renault si am vazut ca e singura culoare trecuta ca "PEINTURE MÉTALLISÉE SPÉCIALE" ![]() |
--------------------
Renault
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Du-te pe Champs Elysees la Renault sa admiri "tehnologia japoneza" de la sistemul de directie spate. Daca ai catusi de putin simt tehnic ai sa... vezi tu.
Daca japonezii au vreo legatura cu... chestia aia, eu m-as mira mult si bine. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 23:34 |