Introducere cod la radiocasetofon
![]() ![]() ![]() |
Introducere cod la radiocasetofon
midaniel |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1
1998, varianta K56/K568, tip motor K4M-F7-20
- AB-05-WIB
|
|||
bh07xyk |
![]()
|
![]() C Group: Members Posts: 976 Joined: 10 March 06 From: Oradea ![]() |
Daca imi amintesc corect... Palpaie prima liniuta/cifra, cu butoanele de volum selectezi cifra dorita, cu rotita de schimbat postul de radio treci la urmatoarea. Cand ai terminat cu toate cifrele apesi amandoua clapele de volum (mute) pentru salvare/iesire. Voila.
|
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
2003 Progression ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala. |
|
midaniel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(bh07xyk @ 15 Oct 2006, 11:23) Daca imi amintesc corect... Palpaie prima liniuta/cifra, cu butoanele de volum selectezi cifra dorita, cu rotita de schimbat postul de radio treci la urmatoarea. Cand ai terminat cu toate cifrele apesi amandoua clapele de volum (mute) pentru salvare/iesire. Voila. OK, cum fac sa-mi apara cifrele palpiind, orice as face pe ecran scrie tot "CODE", ce combinatie de taste trebuie folosita pentru a-mi aparea 0000 ? |
--------------------
Renault
Laguna 1
1998, varianta K56/K568, tip motor K4M-F7-20
- AB-05-WIB
|
|
bh07xyk |
![]()
|
Pai aici m-ai pierdut, n-am avut cass philips ever, dar:
http://gsmhosting.com/vbb/archive/index.php/t-181661.html Niste domni pe forumul acela au mai multe variante de lucru. Succes ![]() This post has been edited by bh07xyk: 15 Oct 2006, 12:21 |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
|
byl11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 377 Joined: 25 February 05 ![]() |
Daca pare CODE inseamna ca ai introdus de mai multe ori codul gresit. Daca introduci odata gresit poti sa-l introduci dupa 2 minute, daca gresesti din nou dupa 4 apoi dupa 8, 16, etc.
Singura sanasa este sa mentii contactul pus pina iti par liniutele, sau sa mergi cu masina . dupa ce selectezi prima cifra din cursorul de volum apasa pe butonul de sub maneta si treci la urmatoarea liniuta..etc ...dupa ultima ti apasat pina se aude un sunet mai placut decit ala de cod gresit Succes |
--------------------
renault
Latitude
2011/150cp/diesel
- dj11byl
|
|
dcsiki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 15 February 05 From: Brasov ![]() |
Deci iti apare 0000 daca ai bagat codul gresit astepti pana apara cu primul 0 pilpiind , apoi din rotita de cautat posturile ( pe satelitul de pe volan este o rotita in partea ascunsa ( sub volume si pauza ) alei primul digit din code apoi apesi si tii apasata rotita pana a doua cifra pilpiind samd.
CODUL este trecut in caietul de garantie cu pixul sub seriii. BAFTA This post has been edited by dcsiki: 16 Oct 2006, 10:06 |
--------------------
VW
Bora
2002 Break older : Renault Megane 1 Classic 1,9 dTi ,Renault Megane 1 break 1,6/16v , Renault Estate 1.5 dCi 80cp
serv new : Ford Focus 1.6 tdci |
|
bh07xyk |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
|
talkdiurpaneus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 12 August 06 From: Oradea ![]() |
Nu este nevoie sa umbli cu rotita aia, butonul 1 de pe casetofon este corespondent digitului 1 din cod, butonul 2 digit 2 , 3 corespunzator digitului 3 si 4 corespunzator digitului 4. Confirmarea se face cu butonul 6 de pe casetofon dupa fiecare digit in parte.
|
--------------------
Renault
Koleos 2.0dci 150cp CVA
2009
- bh05hak Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2003
|
|
t-e-o |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 4 February 07 From: Bucuresti ![]() |
am patit-o si eu dar la mine nu se apase pe rotita, seroteste de ea pt schimbare cifre iar pt. urmatoarea cifra se apasa butonul de dedesupt al joystick-ului...pt. finalizare caci aici e treaba grea se tine mai mult apasat pe tasta de jos a joystic-ului. asta pt. rcs philips
|
--------------------
Laguna 1
Laguna 1
1999 berlina
|
|
MaDaLyN-Laguna |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 22 June 07 ![]() |
Am sh eu o problema.... am un Renault Laguna II, sh am schimbat bateria masinii, acum imi cere codul pt casetofon, numai ca eu acest cod nu il am scris in aceea carticica de garantii... sau cum se mai numeste...pt ca masina a fost adusa din Germania sh nu am avut acel ""pliant"" cu codul casetofonului !! ma puteti ajuta ?? sau sa imi d-ati niste combinatii de cifre...nu stiu.... !! Va multumesc !!!
This post has been edited by MaDaLyN-Laguna: 22 Jun 2007, 08:29 |
--------------------
Renault Laguna II
Renault Laguna II
2002 Model Privilege
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Daca ai cautat foarte bine in toate actele masinii fara vreun rezultat, atunci ai doua variante:
1. Mergi cu actele masinii catre un Service Renault si ti-l furnizeaza ei. Nu stiu daca gratis sau nu, suni inainte. 2. Varianta neortodoxa: mergi catre cineva care se ocupa de decodarea radio-cd-urilor sau a telefoanelor mobile. Recomand prima varianta. |
--------------------
-
-
-
|
|
MaDaLyN-Laguna |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 22 June 07 ![]() |
OKy va multumesc frumos ... !!!
|
--------------------
Renault Laguna II
Renault Laguna II
2002 Model Privilege
|
|
rmg |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 5 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca mai ai copii dupa actele din Germania, ar trebui pe brief sa apara codul. Daca nu cauta in torpedo, vezi sa nu fie lipt vreun abtibild pe undeva pe care sa fie codul. Cauta si in manualul masinii sau in orice act ai de la masina. O varianta ar fi si sa scoti unitatea CD sa vezi daca are scris pe ea codul.
Altfel, ajungi la Renault si ceri codul. |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI break
2002 Initiale Ex: Renault Laguna 2002, 1.9dci Dynamique
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu! |
|
william |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 578 Joined: 7 December 08 From: A r a d ![]() |
Daca nu ai carte service , trebuie sa scrie pe el in partea de sus cu seriile
|
--------------------
Renault
Laguna 3 Estate
1.5 dci 2012 110cp Enzo wheels Respectul se castiga nu se impune...
|
|
CJ-27-BGM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 16 September 07 From: Klausenburg ![]() |
Pentru masinile aduse din germania codul apare in brief in partea de jos.
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16V
- CJ 27 BGM
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
ca sa concluzionam:
se da ca exemplu codul 5498 Pe prima tasta apasam de 5 ori, pe a doua de 4 ori pe a treia de 9 ori si pe a patra de 8 ori. ENTER se da din ultima tasta a casetofonului. Simplu, nu? |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
andipreda |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 29 October 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Johnny78 @ 13 Dec 2008, 12:59) ca sa concluzionam: se da ca exemplu codul 5498 Pe prima tasta apasam de 5 ori, pe a doua de 4 ori pe a treia de 9 ori si pe a patra de 8 ori. ENTER se da din ultima tasta a casetofonului. Simplu, nu? Fie, cu satelitul de la volan. ivirtind de rotita pentru fiecare dintre pozitii. pentru 5498 de exmplu se ivirte de pila apara (5000), apoi se da enter (tasta de dedesubtul satelitului, cea cu care de exemplu cauti posturile de radio. apoi ivirti pt 4 si enter, 9 si enter si 8. Dupa introducerea ultimei cifre ti apasat mai indelungat enter (vreo 3 secunde). Cin auzi un bip scurt atunci inseamna ca ai reusit ...daca e mai lung un pic iti va aparea din nou CODE. Daca totusi ai pierdut codul mai este o sansa la reprezentanta (pentru decodare) sau la un atelier specializat in deblocari sisteme audio...Daca esti din Timisoara te pot indruma....Bafta |
--------------------
renault/laguna
renault/laguna
2000/break
|
|
Pia |
![]()
|
![]() Invatacel.. Group: Members Posts: 155 Joined: 30 December 08 From: CALAFAT - DOLJ ![]() |
Nu pot afla codul la radio-casetofonul meu
Renault radio - sat 6010 philips 22dc461/62e 9022-214-61622 Model nr.22dc461/62e Prod. FD 1199242266599 m/CH 266189 Serial stantat pe el- RN461FX2266599 astept oferte, m-ar incanta ceva online, sa nu ma deplasez in alta localitate, plata o voi face prin posta...astept sugestiile voastre..multumiri lagunistilor |
--------------------
Renault
Laguna 1 1,6 16v
1999/ combi/kW/HP: 79/107/1598/K4M 720/
- DJ-08-FWT
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
@Pia,
.........si nu numai...........in link-ul de mai jos sunt baieti foarte amabili si cu multa bunavointa care te pot ajuta...........te inregistrezi la ei si trimiti toate datele de pe casetofon, in cel mai scurt timp, cineva iti va da codul dorit ( daca nu este unul cu chitibusuri ). sa ai bafta.............http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=196394 sa ne dai de stire de rezultat ![]() This post has been edited by cridaia: 6 Jan 2009, 09:45 |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
2009 - BlueMotion
- TM 98 BUZ
|
|
Cristi_Cotrau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 10 September 07 ![]() |
@ Pia
Eu am dat jos casetofonul original,acum m`am uitat pe el si vad ca are trecut si codul...daca o fi asta Code Gravage: 2081736 E Renault Philips Radiosat 6010 22DC461/62E etc...sunt aceleasi date pe care le`ai dat mai sus....Incearca codul gravage asta ![]() Bafta |
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16v Concorde
- TM-97-CRS
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
Codul parca e din 4 digiti.
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
mergi la reprezentanta dacia cea ma apropiata, si vorbesti cu nenea de la service, se uita pe talon, si in 5 min iti da codul gratuit. fdaca nu se potriveste, tre sa ajungi la o reprezentanta renault, tot talon, si tot gratuit
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
1.6/16v/107
- SJ69LOL Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
incercati aici http://forum.eserviceinfo.com/viewtopic.php?t=42661
sau cu o simpla cautare in yahoo/google veti gasi o sumedenie de situri |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Pia |
![]()
|
![]() Invatacel.. Group: Members Posts: 155 Joined: 30 December 08 From: CALAFAT - DOLJ ![]() |
Am rezolvat baieti multumesc mult datorita lui Silviu! in 30 secunde s-a rezolvat, va sfatuiesc sa nu incercati pe situri ca va cer cel putin 15 lire..ajunsesem la timp de asteptare de 2 ore din cauza codurilor introdu-se gresit, dar sa rezolvat ce mai conteaza ca era trecut de miezul noptii, multumesc inca o data ..domnului Silviu!
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1,6 16v
- DJ-08-FWT
|
|
GREENLAGOON |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 28 April 07 ![]() |
QUOTE(midaniel @ 15 Oct 2006, 12:01) OK, cum fac sa-mi apara cifrele palpiind, orice as face pe ecran scrie tot "CODE", ce combinatie de taste trebuie folosita pentru a-mi aparea 0000 ? Trebuie lasat casetofonul alimentat 24 de ore si va permite din nou introducerea codului. Este de preferat sa-l alimentezi de pe o sursa de 12 volti separata sau de pe un acumulator neconectat la instalatia autoturismului. Atentie ! se alimenteaza in doua locuri cu +. dupa 24 de ore va aparea din nou 0000. Bafta ! |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1995-2.0i-full options Hyundai Sonata 2005/6-2.4 16V-avion !
|
|
Pia |
![]()
|
deci inca odata pentru cei care nu stiu codul la casetofon , nu disperati se rezolva , va ajuta Silviu,contactati-ma si va pot ajuta
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1,6 16v
- DJ-08-FWT
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
multi vad..putini pricep...
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
isprava |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 6 July 07 ![]() |
Salut Pia, ajuta-ma si pe mine daca poti, am un Renault Megane II la care am pierdut codul (din pacate imi spune ca nu pot sa-ti dau mesaj privat - nu am destule posturi).
|
--------------------
Renault Megane
Sedan Manager
2007 , 1.5 Dci , Bleu Roy
|
|
magarushu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 14 July 08 From: Targu Jiu ![]() |
Salutari
Am si eu aceeasi problema ca mr. Isprava de mai sus. Am dat alternatorul jos si am ramas fara cod pe care nu il gasesc pe cart ( masina SH). Heelp Multumesc ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2003
|
|
Pia |
![]()
|
saltare la toti..id meu clubalya77.... hai sa vedem ce putem face pt tine, cu ajutorul lui silviu..coduri casetofon..trebuie codu de bare de pe cas. ....desfal si uitate..treb sa aiba
17 Jan 2009, 11:06: Daca nu reusesti nica cu putina engleza intra aici, inregistreaza-te si urla si tu acolo spune modelul si te vor ajuta baietii, doar incearca .... http://forum.eserviceinfo.com/viewforum.php?f=8 dar sa stii ca iti cere codu de bare la casetofon..ceva cu terminatia de ex. ........s386 bafta This post has been edited by Pia: 17 Jan 2009, 11:06 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1,6 16v
- DJ-08-FWT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 14:49 |