Intrebare
![]() ![]() ![]() |
Intrebare
lupul-sur |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 21 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Diesel 85 cp
2008 - echipare full option - model Partener
- B-92-SOD
|
|||
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
In timp ce cautai unde sa postezi ... nu ai mai dat peste o tona de topicuri cu aceeasi problema?
Nu ai destule posturi, trebuie sa ai peste 25... scrie la regulament ... |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
acum poti trimite pm.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
remus.cm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 15 July 10 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa nu deschi un alt topic, intreb aici: mi se poate ridica aceasta restrictie referitoare la pm?
|
--------------------
Renault
Clio
Symbol 2005
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
trimite un tichet de suport de la http://suport.reno.ro/
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
am si eu o intrebare....care e numarul maxim de caractere pe care il poate contine un reply?
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Mai mult decat vei avea vreodata nevoie.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
ms masky..imi fac jurnal de bord...si sti ca spuneai candva ca te intrebi oare cat o sa scriu la el daca pentru o cotiera am scris asa mult
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Mai mari decat posturile lui george scala a.k.a. "link man"? Nu cred...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Tince1290 |
![]()
|
am terminat...si ai avut dreptate...mai mult decat ai avea vreodata nevoie...si ca punct de reper...peste 36.000 de caractere
|
--------------------
-
-
-
|
|
remus.cm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 15 July 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 28 Jul 2010, 17:27) Am facut asta si pana acum n-am primit niciun feedback(ticket id: 2Y2TLB1T77). Echipa de la suport e in concediu? |
--------------------
Renault
Clio
Symbol 2005
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Daca înjur crunt vreo 3 (l)useri, iau mai mult de 3 zile ban?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Simti nevoia sa o faci neaparat in public? Pe PM e mai undercover...
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Grecii astia s-au molipsit de la romani, simt nevoia sa-si spele rufele in public.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ontopic, poti sa injuri pe cine vrei cat vrei, dar la sectiunea jurnal de bord, am vazut ca ungurul roman din anglia cu limuzina japoneza din olanda e bine mersi, fara ban.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Markos injura-i si tu la bursa
![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 20:31 |