Intrebare Invision, pentru cei care-l au cu licenta
![]() ![]() ![]() |
Intrebare Invision, pentru cei care-l au cu licenta
Vlad Georgescu |
![]()
|
||
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|||
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Nu stiu exact cum este pentru ca licenta a luat-o MoneyTalks. Daca te ajuta cu ceva, iti pot da versiunea 1.3.1, ultima versiune free, sa o incerci.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc mult, da' ma interesa politica lor de licentiere.
Intre timp m-am lamurit si l-am cumparat, finally. Raspunsul este DA, se introduce domeniul pe care vrei sa-l instalezi dar il poti schimba mai incolo fara nici o problema. Am observat ca pentru cumparatori sint destul de responsive la suport - mi-au raspuns in maxim citeva ore. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu am cumparat o licenta Invision cu tot cu Gallery si politica lor de licentiere e ca faci ce vrei cu forumul, dar daca-i schimbi locatia trebuie sa-i anunti. E totul destul de lejer.
Daca esti hotarat sa iei Invision, cumpara licenta, si vei avea arhiva de pe care-l instalezi, si poti sa-l instalezi intai undeva de test si apoi in locul final, dar vezi sa coincida locul final cu adresa care o precizezi tu in formularul de cumparare. Ideea e ca locatia de 'test' sa nu fie defapt o locatie pentru un alt forum, ca atunci daca te prind e nasol. Dar la ei e totul super lejer, pentru lucruri normale ce nu implica tentativa de piraterie te intelegi cu ei perfect. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 01:34 |