Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Intrebare Invision, pentru cei care-l au cu licenta

Vlad Georgescu
post 5 Apr 2006, 11:14
Post #1

/----\ <--- Logan

Group: Members
From: Bucuresti

As vrea sa cumpar Invision Power Board (IPB) ca sa fac un forum de suport tehnic (PHPBB nu vreau pentru ca se descopera des probleme de securitate si vreau ca forumul sa poata merge unattended cit mai mult timp).

Din ce am citit pe web, inainte de a download-a sursele IPB cu licenta, trebuie introdus URL-ul forumului.

Insa eu as vrea ca initial sa rulez o versiune de test a forumului, la un URL, si pe urma sa pun versiunea finala la alt URL.

Se poate asta sau nu?

Am intrebat si la firma care face IPB in mail de citeva ori, dar nu mi-au raspuns. Am inteles ca pentru paying customers raspund.

--------------------
Volțvagăn Glonț 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 - -
Athos, Porcos si Bairamis
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alex
post 6 Apr 2006, 00:21
Post #2

Membru autentic

Group: Admin

Nu stiu exact cum este pentru ca licenta a luat-o MoneyTalks. Daca te ajuta cu ceva, iti pot da versiunea 1.3.1, ultima versiune free, sa o incerci.

--------------------
N/A N/A N/A
snafu
+
Vlad Georgescu
post 7 Apr 2006, 11:48
Post #3

/----\ <--- Logan

Group: Members
From: Bucuresti

Multumesc mult, da' ma interesa politica lor de licentiere.

Intre timp m-am lamurit si l-am cumparat, finally.

Raspunsul este DA, se introduce domeniul pe care vrei sa-l instalezi dar il poti schimba mai incolo fara nici o problema.

Am observat ca pentru cumparatori sint destul de responsive la suport - mi-au raspuns in maxim citeva ore.

--------------------
Volțvagăn Glonț 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 - -
Athos, Porcos si Bairamis
+
A l e x
post 22 Oct 2006, 14:55
Post #4

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Eu am cumparat o licenta Invision cu tot cu Gallery si politica lor de licentiere e ca faci ce vrei cu forumul, dar daca-i schimbi locatia trebuie sa-i anunti. E totul destul de lejer.

Daca esti hotarat sa iei Invision, cumpara licenta, si vei avea arhiva de pe care-l instalezi, si poti sa-l instalezi intai undeva de test si apoi in locul final, dar vezi sa coincida locul final cu adresa care o precizezi tu in formularul de cumparare.

Ideea e ca locatia de 'test' sa nu fie defapt o locatie pentru un alt forum, ca atunci daca te prind e nasol.

Dar la ei e totul super lejer, pentru lucruri normale ce nu implica tentativa de piraterie te intelegi cu ei perfect.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th April 2025 - 01:34
Dacia