Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
cj98czh |
![]()
|
||
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|||
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Odata si-odata trebuie s-o iau si pe acolo...am inteles ca ar fi mai multe portiuni de drum in constructie, iar drumul pe la Bv il stiu pe de rost...dar vad eu tura viitoare.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
deci ziceti ca-i mai bine pe valea oltului ?
25 May 2010, 11:42: valea oltcitului ![]() This post has been edited by popaduhu: 25 May 2010, 11:42 |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
- CJ-xxx-SGV Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai va dau cel mai bun argument.... este mai scurt cu vreo 20 km pe Valea Oltului si cel mai mare + este ca ai 120 km de autostrada.... unde poti merge... cat te tine masina si buzunarul....
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
ultima data pe Valea Oltului am prins o coloana cat o zi de paste..intr-un final dupa accelerari si depasiri si franari de am zis ca mi se topesc discurile am reusit sa depasesc capul coloanei ... care era o Skoda Octavia 2 si un drag de albaiulian care admira valea oltului cu 40 la ora ... am fost atat de revoltat de am sunat la politie si le-am zis ca eu ma opresc si il bat daca nu il opreste cineva autorizat sa il intrebe de sanatate .. ca deh este doar limita superioara de viteza ...
Problema la traseul acela e ca , ce recuperezi, ca timp, pe autostrada ai sanse mari sa pierzi dublu pe valea oltului. Pe Brasov nu se prea intampla, sau se intampla mai rar. Poate ca nu am facut eu asa des drumul ca si CZH, dar tot l-am facut de cateva ori .. am un prieten care il face saptamanal si tot pe valea oltului merge, so maybe its better .. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
eu pe autostrada am mers regulamentar nu mai mult de 130
ca nu ma grabeam |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007/PRIVILEGE
- B.A.M
|
|
horace |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 23 April 05 ![]() |
Salutare,
Dupa vreo 5 ani revin si eu in clubul Reno... am inteles ca urmatoarea intalnire ar fi pe data de 2 iunie... Puteti da mai multe detalii (locatie, ora etc.).. Tocmai ce ma pregatesc sa "targuiesc" (aka cumpar) o Laguna II din 2002 si ajutorul vostru mi-ar fi de mare folos (sfaturi, costuri, alea alea.. ) poate reusesc sa o aduc sa va aruncati si voi o geana si sa va dati cu parerea.. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 "You live once... but if you live right... once is enough...
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Pe 2 iunie, parcarea Polus, in drept cu sigla Hervis, aproape de terenul de fotbal, unde vor fi mai multe renouri, ora 19:30 (19.40 pentru unii
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
horace |
![]()
|
Mersi mult.. Ma stradui sa ajung..in timp util..
This post has been edited by horace: 26 May 2010, 11:07 |
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
te asteptam asa poate facem iar o gasca mare
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007/PRIVILEGE
- B.A.M
|
|
horace |
![]()
|
Pai care e media gastii?
|
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
media de inaltime ? de varsta ? ca de inteligenta nu exista medie.. este doar maxima ..
![]() ![]() glumesc, cred ca media e undeva la 5-6 persoane/intalnire |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
cj98czh |
![]()
|
Maxim parca am fost 16 daca bine imi aduc eu aminte... oricum s-a intamplat de cateva ori sa fim peste 10.... si sper sa ne strangem cat de multi acum ca a venit caldura... si poate reeditam tura pe A3 de azi iarna
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
daca e sa pastram proportiile, viitoarea autostrada A4 ar trebui sa fie de 20 km
![]() |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
renodood |
![]()
|
Mie mi-ar place o reluare a ieșirii pe A3, dar cu cauciucurile ăstea noi, abia am atins 200, chinuit
![]() Mi-e teamă că rămân prea în urmă ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
O tura pe A3 ioi ce as veni si eu aici mai mult de 19km/h nu prind
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
renodood |
![]()
|
Nu te plânge, că tu cu Google Earth ne poți da direcții pe satelit și update la pole position
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
popaduhu |
![]()
|
ala ii Google AutoStreet
![]() ![]() |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
B.A.M |
![]()
|
hai sa incercam sa depasim 16 masini
eu saptamana viitoare sunt disponibil adica ma gasiti in polus |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007/PRIVILEGE
- B.A.M
|
|
popaduhu |
![]()
|
sa depasim 16 masini pe A3 ?
|
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
cumtecaut_eu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 9 May 10 ![]() |
DSC01764.JPG ( Size: 843.64k )
Number of downloads: 164
la invitatia lui cj 98czh am sa incerc sa particip si eu la intalnirea voastra cu acordul tuturor.masina cu,care voi veni este un reno 5 ,daca se accepta,cu toate ca sunt in tratative sa achizitionez un megane diesel din 2005.practic ma pot considera clujan acum ca am domiciliu stabil in cj.originar sunt din zalau.asa ca poate am sa ajung si eu sa barfim despre renaulturi in general. |
--------------------
reno 5 ALPINE TURBO
ALPINE TURBO
1982
- cj-xx-tai
|
|
renodood |
![]()
|
Noi barfim despre alte cele...dar merge si pentru renouri
![]() In alta ordine de idei, cauciucurile astea Yoko sunt bestiale, pe unde inainte aveam scart si intra ESPul, astea stau bine fara galagie ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
cj98czh |
![]()
|
cumtecaut_eu- ma bucur ca te alaturi si chiar sunt cuiros de mica bestie... ca imi aduce aminte vremurile cand aveam ceva asemantor... si cu ocazia asta .. ii prezentam bestie si puiul.... aca RS-ul lui Mihai
![]() Chiar as fi curios de o linie intre astea 2 ![]() R5 putere pura fara electronica si usor.... RS-ul caluti mai multi, electronica la greu... si performante pe masura ![]() P.S. - Ultima fraza a se lua ca si gluma ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
cumtecaut_eu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 9 May 10 ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 28 May 2010, 23:31) cumtecaut_eu- ma bucur ca te alaturi si chiar sunt cuiros de mica bestie... ca imi aduce aminte vremurile cand aveam ceva asemantor... si cu ocazia asta .. ii prezentam bestie si puiul.... aca RS-ul lui Mihai ![]() Chiar as fi curios de o linie intre astea 2 ![]() R5 putere pura fara electronica si usor.... RS-ul caluti mai multi, electronica la greu... si performante pe masura ![]() P.S. - Ultima fraza a se lua ca si gluma ![]() sa inteleg ca este vorba de ceva renault megane sau clio RS de 224 de cai,motor de 2l turbo? eu cred ca pe 402 m as fii in spatele lui la cel mult 2-3 masini,dar nu sigur 100%,pt ca conteaza si alte aspecte,cum ar fii:cauciucuri,vremea,si elementul ff. important(PIESA DINTRE VOLAN SI SCAUNUL SOFERULUI ![]() aveti idee cate reno megane sau clio RS sunt in cluj-napoca? |
--------------------
reno 5 ALPINE TURBO
ALPINE TURBO
1982
- cj-xx-tai
|
|
renodood |
![]()
|
Doar 1 care sa conteze ...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
popaduhu |
![]()
|
si care parca momentan ii dincolo de canalul manecii
![]() |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
cj98czh |
![]()
|
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
B.A.M |
![]()
|
s-au vopsit si bandourile
![]() ne vedem miercuri ![]() Attached thumbnail(s) DSC00026.JPG ( Size: 525.64k ) Number of downloads: 338 |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007/PRIVILEGE
- B.A.M
|
|
renodood |
![]()
|
Tot mai bine iti arata masina, BAMule..
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
Lagunianul |
![]()
|
da, pe cand e gata vopsita si facuta..o scoate la vanzare
![]() ![]() ![]() 31 May 2010, 08:10: si 4 usi .. ai uitat sa adaugi CZH la RS ![]() 31 May 2010, 08:11: poate pe miercuri avem ocazia sa facem o intalnire torentiala ![]() This post has been edited by Lagunianul: 31 May 2010, 08:11 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 07:49 |