In atentia MODERATOR sau ADMIN !, "WARN GRESIT" !!!
![]() ![]() ![]() |
In atentia MODERATOR sau ADMIN !, "WARN GRESIT" !!!
luk426 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 27 October 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia1310
berlina
2004
|
|||
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
pentru clona mi se pare ca nu se da warn ci se baneaza definitiv contul
probabil ca warn-ul e ptr altceva This post has been edited by UXE: 5 Nov 2009, 10:22 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
luk426, nu comunici cu fratele tau? s-a rezolvat deja problema.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
luk426 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 27 October 09 From: Bucuresti ![]() |
cum s-a rezolvat problema daca mie la profil imi apare in continuare 10% warn ?!
|
--------------------
dacia1310
berlina
2004
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Apropo de warn, s-a modificat perioada după care dispare automat? Parcă anul trecut se anula după 2 luni... Acum se pare că nu mai e așa...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.344 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Era 2 luni intr-adevar.
This post has been edited by einstein1984: 2 Dec 2009, 21:23 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Te înșeli. Logul meu de warn zice altceva.
|
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
zice bine, dar nu stiu din ce motiv nu-ti apare un Removed from warn level, numara cate Added to warn level si cat % warn ai, sa vezi ca nu da.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Marinarii sunt o specie mai aparte. La ei nimic nu e cum pare a fi!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Păi nu apare pentru că a fost ceva șters când mi s-a ridicat moderator preview...
|
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu apare dar e efectuat.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Totuși nu văd legătura... Acel warn de pe 30 septembrie nu a fost dat odată cu moderator preview, iar anularea lui nu a fost făcută pe 30 noiembrie, ci mai devreme, dacă a fost făcută.
Moderator preview e cel de pe 27 octombrie. În fine, cred că e vorba de altceva... This post has been edited by C a t a l i n: 3 Dec 2009, 08:32 |
--------------------
-
-
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
Un motiv pentrul warn-ul meu? Si altii au mai postat link-uri catre filmulete "funny"- asa cum scrie si in subtitlul topicului ca ar trebui sa fie- si nu cred ca au patit ceva.Nu mereu link-urile catre filmuletele de pe youtube sau alte site-uri care gazduiesc filmuletele apar la postare ca filmulet.Multumesc.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Sanctiunile aplicate celorlalti nu sunt problema ta.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
Nu e vorba ca e problema mea sau nu,problema mea e de ce mi-a dat mie warn si as vrea sa stiu de ce .Si mai este apoi si faptul de a fi impartial.Sau nu.
This post has been edited by buzasparta: 17 Mar 2010, 10:10 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
233 SP 94 |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai notivul e in logul de warn:
QUOTE 14.02.2010: Deja linkul zilei a devenit clipul zilei, așa că, de acum înainte toate filmele vor fi șterse. Există secțiune video pentru clipuri. Ce este neclar in acea motivatie? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
buzasparta |
![]()
|
Daca e pe principiul "asa vrea muschii mei" e treaba voastra.Daca e sa motivezi cumva se poate spune ca in conformitate cu Art cutare nu ai voie sa... . Dar daca asa intelegeti sa va motivati warnul mai bine va faceti judecatori ca si aia motiveaza incheierile de sedinta tot in acelasi mod.Dupa cum am mai postat nu toate link-urile spre filmulete de pe youtube sau 220 apar cu fereastra filmuletului ci doar link-ul.Acum a aparut si dereastra cu filmuletul dar daca asta e motiv serios da atunci asa sa fie.
This post has been edited by buzasparta: 17 Mar 2010, 10:23 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
233 SP 94 |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
buzasparta, mai calm ca nu ti-a luat nimeni caii de la bicicleta.
In 14.02.2010 a aparut aceasta nota pt topicul in cauza, Linkul zilei: "Deja linkul zilei a devenit clipul zilei, așa că, de acum înainte toate filmele vor fi șterse. Există secțiune video pentru clipuri." regula.jpg ( Size: 21.46k ) Number of downloads: 192 Ai citit asta? Banuiesc ca nu. Adica ai postat in necunoasterea regulamentului si ai fost avertizat ca data viitoare sa stii. Sau ai citit si stiai, deci ai fost avertizat pe buna dreptate. Asta e postul tau pe care l-am transformat eu in topic la clipuri diverse. http://www.reno.ro/index.php?showtopic=176231 Scurt si la obiect, ai pus un clip video in topicul linkul zilei, desi era scris sa nu faci asta. p.s. sincer iti recomand sa dai play la clipul de mai jos si sa inchizi ochii ascultandu-l. daca nu are efect, my bad. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
buzasparta |
![]()
|
Am primit pm cu mesajul respectiv si nici bicicleta nu am.Iar postul transformat il vazusem la sectiunea unde a fost mutat.Multumesc.
17 Mar 2010, 12:54: Prefer Watergate- The world of.Multumesc. This post has been edited by buzasparta: 17 Mar 2010, 12:54 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
233 SP 94 |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si eu prefer sa inchid decat sa se bata apa in piua
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 19:13 |