IDENTIFICARE MODEL, Caracteristicile modelelor si piesele acestora
![]() ![]() ![]() |
IDENTIFICARE MODEL, Caracteristicile modelelor si piesele acestora
R20 |
![]()
|
||
![]() R20 (prima mea masina) Group: Members Posts: 256 Joined: 22 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) bv.JPG ( Size: 62.89k ) Number of downloads: 665 engine.JPG ( Size: 97k ) Number of downloads: 627 tcg.JPG ( Size: 160.05k ) Number of downloads: 560 vin.JPG ( Size: 129.97k ) Number of downloads: 536 vin1.JPG ( Size: 121.63k ) Number of downloads: 208 identif.JPG ( Size: 67.21k ) Number of downloads: 304 plaqueV6.jpg ( Size: 71.61k ) Number of downloads: 656 |
||
--------------------
R25GTX/R25 Baccara
1985/1990
Masini din vremea cand firma Renault se respecta.
|
|||
R25_GTS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 4 June 06 ![]() |
Salut
In principiu ar fi bine sa puna fiecare datele cat mai complete referitor la modelul sau de R25. Datele care conteaza sunt, in ordinea urmatoare: datele de pe placata ovala din dreptul farului dreapta, seria si nr. de fabricatie al motorului, seria si nr. de fabricatie al cutiei, lucru care e mai greu de aflat pentru ca trebuie sa te bagi sub masina, sa cauti tablita care de obicei e plina de ulei si namol. Referitor la tampoanele de la motor si cutie. Pentru motor se potrivesc de la tipul 2 si la tipul 1. Is mai bine facuti, nu se strica asa de repede. Se potrivesc cu cei de la Espace modelul 1 si 2. Cei de la cutie is foarte greu de gasit si nu se potrivesc de la alt model. Merg de la 2.2 la 2.0. Am gasit in Bucuresti o firma care aduce de la SASIC Franta. SASIC produce un numar foarte mare de piese pentru Renault, nu stiu daca si in echiparea originala dar sigur pentru Aftermarket. Problema lor e distributia care e la pamant. Pentru cei din Bucuresti care au timp si interes firma se numeste: VALTICA, adresa: B-dul Iuliu Maniu n° 71 Bloc 4 scara 3 apt 122 Sector 6 , Nr. Tel: 0744 653 113, Persoana contact: SILVIU MIRZA. O sa pun si codul original si cel de SASIC pentru tampoane. Cine ajunge pe acolo poate sa-i ceara o copie al catalogului SASIC, il are pe un CD. Modelul care are cel mai multe piese in comun cu R25 este Espace 1 si 2: aproape tot trenul de rulare fata-spate e identic, motoarele si cutiile is identice, R20: motor si cutie la versiunea 2.0, Fuego 2.0/GTX: motor si cutie, R21: motor si cutie 2.0 12valve, Trafic 2.0 motor si cutie. Nu se potrivesc tampoanele de la cutie de la nici unul dintre aceste modele. Cam atat pentru moment, poate imi mai aduc aminte si de altele. Numai bine |
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
R25_GTS |
![]()
|
Am gasit si codurile originale si cele de la firma SASIC pentru tampoanele de la cutie:
-tampon stanga (partea soferului) - cod original 7700783019 - cod SASIC: 4001348 -tampon dreapta (partea pasagerului) - cod original 7700783017 -cod SASIC: 4001346 Cine are timp si poate ajunge pe la sediul firmei sa posteze si raspunsul. Salut |
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
R20 |
![]()
|
![]() R20 (prima mea masina) Group: Members Posts: 256 Joined: 22 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut
Am gasit aceste imagini. Nu sunt de calitate dar cred ca ajuta. This post has been edited by R20: 21 Feb 2007, 23:53 Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 33.41k ) Number of downloads: 263 2.JPG ( Size: 35.01k ) Number of downloads: 183 3.JPG ( Size: 37.36k ) Number of downloads: 150 4.JPG ( Size: 36.95k ) Number of downloads: 122 4001346.jpg ( Size: 22.21k ) Number of downloads: 134 4001348.jpg ( Size: 23.49k ) Number of downloads: 126 4001327__pt.2_.jpg ( Size: 21.99k ) Number of downloads: 86 4001345.jpg ( Size: 22.64k ) Number of downloads: 80 4001474.jpg ( Size: 22.24k ) Number of downloads: 74 4001347.jpg ( Size: 22.99k ) Number of downloads: 77 4001769__RE_25_V6.jpg ( Size: 24.71k ) Number of downloads: 91 |
--------------------
R25GTX/R25 Baccara
1985/1990
|
|
R25_GTS |
![]()
|
Salut
Asa arata tampoanele de cutie. Am trimis mail la firma din Bucuresti care e importator SASIC. Mai jos e raspunsul lor la mail-ul meu. "Buna ziua Preturile pentru cod SASIC 4001348 este de 68.00 Ron si pentru cod SASIC 4001346 tot de 68 Ron. In momentul de fata noi facem comanda la SASIC si daca sunteti interesati putem sa punem pe comanda si aceste doua coduri. Ca termen de livrare asteptam confirmarea de la SASIC. Astept raspunsul dumneavoastra. Va multumesc Virginia Pirvu" Deci pretul este foarte bun. Avand in vedere cat de greu se gasesc si ce pret au si la second-hand. Cine e interesat are in postul de mai sus datele de contact ale firmei. Daca gaseste cineva in alta parte il rog sa posteze datele complete. Numai bine |
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
R25_GTS |
![]()
|
Am uitat sa precizez ca preturile sunt cu TVA.
|
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
R20 |
![]()
|
Salutare,
Am luat legatura cu firma indicata de R25_GTS. 1. Tocmai au trimis comanda iar viitoarea comanda va fi in aproximativ doua luni. Codurile 4001348 si 4001346 sunt in stocul furnizorului si, deoarece nu au primit confirmarea actualei comenzi, cei interesati de suporti pt. cutie pot suna si solicita o suplimentare. 2. Catalogul dansilor este protejat si nu poate fi copiat. In plus, nu au acordul firmei SASIC de a-l multiplica si nici nu vor sa-ncalce politica acestora fiind vorba despre preturile oferite distribuitorilor. Am obtinut acordul de a face capturi de ecran cu imaginile si codurile care ne intereseaza in vederea afisarii acestora pe forumul nostru. Saptamana viitoare ma duc la punctul lor de desfacere (Sos. Pipera nr. 10), asa ca ii rog pe cei care sunt interesati de anumite repere sa faca solicitarile cat mai curand. Ex.: Daca doriti sa achizitionati o piesa si nu-i stiti codul, spuneti care este piesa si precizati datele despre masina (model, an fabr, etc.). Eu o voi cauta in catalogul lor si voi aduce aici poza si codul respectiv. Toate cele bune. |
--------------------
R25GTX/R25 Baccara
1985/1990
|
|
Tzache |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 19 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Radiator, Senzor clapeta de acceleratie (potentiometru), Sonda HITACHI
Renault 25 TXi, B292 - J7R12V 1995cm3 12 valve 140 CP Mersi anticipat. P.S. Daca poti zi-mi si codurile si preturile |
--------------------
Renault
25
- B 88 TZK
TXI '90
|
|
R20 |
![]()
|
Salut,
Am cautat o bresa in programul meu si am gasit-o miercuri. Marti seara ma duc la serviciu si pot accesa saitul pana Miercuri la ora 07:00. Daca doriti sa ma interesez de ceva la SASIC va rog sa va incadrati in termen. Toate cele bune. |
--------------------
R25GTX/R25 Baccara
1985/1990
|
|
spyball74 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 24 February 05 ![]() |
Radiator, R25 V6 Turbo, 1990, motor Z7U700 - 151 kw
placuta ovala: B29G 28 120 024 S 001816 C8 449 Merci |
--------------------
Renault
Scenic 1.5 DCI 85CP
2007 Dynamique Renault 25 V6 Turbo 205CP - 1990
Skoda Fabia Combi 1,4 TDI - 2008 |
|
R25_GTS |
![]()
|
Salut
E cam nasoala treaba cu radiatorul, cel putin ala nou. Original Renault Franta: 554 Euro (TVA inclus) - cod 6001023240 Echivalent Elit Bucuresti: 1500 RON (TVA inclus) - cod A RT 2116 Ar mai fi varianta second. S.C. LEMO FRANCE S.R.L, Bucuresti - Sector 6 - B-Dul. Iuliu Maniu nr. 425 - 431,Spatiu IB ( C1 Partial ) Cartierul Militari, Tel:0747 317 628 aduc pe comanda, colegul R20 stie mai multe detalii despre ei. Stiu ca avea un prieten unul ramas de la un V6, o sa-l intreb sa vad daca-l mai are, el a vandut masina. Numai bine This post has been edited by R25_GTS: 26 Feb 2007, 20:05 |
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
R20 |
![]()
|
Salut,
Lemo aduce radiatoare si pretul este in functie de aspectul acestora. Atunci cand o sa-mi programez intalnirea cu ei o sa va anunt. Am trimis un amic sa-si cumpere radiator si mi-a spus ca s-au dat. Au avut unul de benzina la 130 RON si unul nou, pt. diesel, la 300 RON. Eu vreau sa fac o comanda destul de mare (15-20 de milioane) si inca strang datele necesare evitarii unor surprize. Am fost sa cumpar o cutie de GTX, pe care spuneau c-o au pe stoc, si din trei cutii diferite n-am gasit ce-mi trebuie. Am gasit un NG3 care semana cu a mea dar care nu avea gaura pt. senzorul de viteza. Acesta este si motivul pt. care atrag atentia asupra detaliilor. Lemo aduce cu precomanda(avans) si nu este raspunzator de superficialitatea clientilor - si este firesc. Daca nu specificati anumite detalii insemna ca nu va intereseaza. Daca eu comandam acea cutie(cea fara gaura de senzor), spunand doar ca vreau o cutie NG3, riscam sa pierd avansul - deoarece Lemo mi-a trimis exact ce-am cerut; o cutie NG3. Acum sunt foarte obosit si nu stiu daca m-am facut inteles. Inainte sa ma duc la ei o sa revin cu explicatii mai amanuntite. Eu, spre exemplu, caut sa fac comenzi insotite de fotografii care sa arate exact ce vreau. Poate ca sunt exagerat, dar vreau sa fiu sigur ca primesc ceea ce doresc. Timpul irosit si nervii consumati valoreaza mult mai mult decat banii. Trebuie sa aveti in vedere ca preturile de la Lemo sunt promotionale si nu vor tine o vesnicie. Deja au fost luati in colimator de samsarii pieselor auto-SH si "economia"(Romaneasca) de piata le va impune sa lucreze cu acestia. Toate cele bune si sa ne citim cu bine. |
--------------------
R25GTX/R25 Baccara
1985/1990
|
|
Cyphercip |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 31 December 06 ![]() |
Am sunat azi la firma din Bucuresti care aduce tampoane ptr. cutia de viteza de la SASIC din Franta si am o veste buna: ***Marfa soseste in tara la sfarsitul lunii MARTIE***
![]() ![]() |
--------------------
Renault 25TX
2196cc benzina
1988 TX
|
|
R20 |
![]()
|
Am o veste proasta.
R25_GTS a comandat o pereche iar cei de la VALTICA au cerut la depozit doua. Eu am sunat si am cerut o suplimentare de doua perechi recomandindu-le sa aduca cinci, datorita cererii crescute. Deci, daca au tinut cont de sfatul meu, la sfarsitul lui Martie vor avea maximum 10 perechi de suporti cutie. Daca nu m-au luat in seama, ceea ce este foarte probabil (deoarece n-am avut timp sa ajung la ei), vor avea doar doua-trei perechi disponibile(la liber), restul fiind ale celor care au achitat avansul. Aviz amatorilor ![]() Succes P.S. This post has been edited by R20: 5 Mar 2007, 22:28 Attached thumbnail(s) ident_comp.JPG ( Size: 138.09k ) Number of downloads: 165 |
--------------------
R25GTX/R25 Baccara
1985/1990
|
|
khrist |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 7 April 07 ![]() |
Buna,
Ma intereseaza si pe mine 2 tampoane la cutia de viteza. Masina mea e un Renault 25 pe benzina din 1987. Multumesc eventual lasati un nr. de tel care are sau care poate aduce. |
--------------------
RENAULT 25
TX
1987
|
|
Cyphercip |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 31 December 06 ![]() |
O veste buna. Au ajuns tampoanele ptr. cutia de viteza la VALTICA. Mi-am comandat 2 bucati (stanga si dreapta) la 715 mii lei si mi-au venit ieri cu fun curierul. cine vrea sa-si cumpere sa se grabeasca ca nu sunt multe perechi venite si pretul este bun. Nu are rost sa specific ca, cu noile tampoane nu se mai simt vibratii deloc (eu nu aveam tamponul din partea dreapta deloc)
|
--------------------
Renault 25TX
2196cc benzina
1988 TX
|
|
khrist |
![]()
|
Buna,
Care poate sa-mi lase un nr. de telefon de unde pot comanda tampoanele pentru renault 25 mode 1987, benzina 2165 Multumesc |
--------------------
RENAULT 25
TX
1987
|
|
R25_GTS |
![]()
|
@khrist
Daca citesti toate posturile gasesti toate informatiile necesare. |
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
khrist |
![]()
|
de citit le-am citit, dar tot nu gasesc firma de care spuneti ca ar aduce.
De aceea v-am rugat sa postati un nr. de tel. sau o adresa unde pot fi contactati cei care aduc aceste piese. Va multumesc pentru intelegere. |
--------------------
RENAULT 25
TX
1987
|
|
R25_GTS |
![]()
|
@khrist
VALTICA, Adresa: B-dul Iuliu Maniu n° 71 Bloc 4 scara 3 apt 122 Sector 6 , Nr. Tel: 0744 653 113, Persoana contact: SILVIU MIRZA. |
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
khrist |
![]()
|
Va multumesc.
|
--------------------
RENAULT 25
TX
1987
|
|
R20 |
![]()
|
Salut, Cristos A Inviat!
Acum am venit de la VALTICA si va anunt cu tristete ca nu mai au tampoane de cutie. Eu am comandat doua perechi si m-am ales doar cu una. Mi-au spus ca n-au primit decat doua perechi si c-au mai avut de onorat o comanda. Noroc ca am citit mesajul lui Cyphercip si le-am dat telefon. Intelegerea fusese sa ma sune ei ![]() Oricum, nu stiu care este politica acestei firme dar pare ca nu vor sa se complice cu vechiturile. Va spuneam ca am primit acordul de a face capturi de ecran din catalogul electronic SASIC. Cand m-am dus la ei... am primit catalogul tiparit, o foaie de hartie si un pix ![]() ![]() Eu ma bucur ca m-am ales cu perechea de tampoane. In rest... va las sa trageti singuri concluziile. |
--------------------
R25GTX/R25 Baccara
1985/1990
|
|
R25_GTS |
![]()
|
Salut
E bine ca le aduc si pe alea, altfel trebuiau comandate la Renault pe original ca alta firma nu cred ca le mai produce. Oricum din tot catalogul lor ne intereseaza doar ce e de R25, mai ales partea de tampoane si suspensie (bucsi) in rest se gaseste usor cam tot ce mai e pe acolo. Deci ar fi buna si numai o lista cu denumirea, codul si pretul piesei. Toata politica firmei SASIC e asa, is mai ciudati, de parca nu vor sa vanda sau ca ar vinde "la negru". |
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
ciprianR25TS |
![]()
|
![]() ciprianR25TS Group: Members Posts: 63 Joined: 26 June 06 ![]() |
Ieri am avut ora de reparatie auto. Nu mai mergea semnalizatorul din stanga fata. E o chestie de ras.
![]() ![]() ![]() ![]() Am coborat la masina si am montat becul in soclu si mufa in soclu si.... mergea perfect. ![]() Dupa aia cand ma uit pe la motor ce constat .... Ca la suportul motorului din dreapta (partea opusa soferului) s-a desprins partea metalica de cea de cauciuc si motorul a facut o "excursie" de 1 cm in fata ![]() |
--------------------
RENAULT
Clio IV 0.9 Tce
- CT 03 NHH
2016
|
|
R20 |
![]()
|
Salut,
Stie cineva cum se pot identifica componentele(piesele) specifice unui model ? Exista un catalog, editat/aprobat de Renault, in care sa se poata identifica piesa, codul acesteia si ansamblul din care face parte? 25-ul meu a suferit multiple modificari artizanale si, neavand piesele(configuratia) originale(a), nu stiu ce sa cumpar. Nu pot sa-mi dau seama nici pana unde s-a mers cu "adaptarea". Ce stiti despre Renault Dialogys? This post has been edited by R20: 20 Jun 2007, 22:38 |
--------------------
R25GTX/R25 Baccara
1985/1990
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Cauta la diverse si"-l" gasesti cu explicatii (ceva nu mare lucru) ... si cere daca vrei codurile pentru ce piese vrei si cine-l are te ajuta
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
R20 |
![]()
|
Salut,
Andrei, iti multumesc pt. indrumare. Am descarcat Dialogys-ul si l-am instalat. Problema e ca mai rau m-a-ncurcat ![]() ![]() Colac peste pupaza, imi lipseste si placuta ovala. Cum sa mai identific eu hibridul asta de masina?!? In imaginile atasate gasiti codurile suportilor de motor si cutie. Modul in care le alegeti, daca nu aveti modelul, ramane eterna problema a firmei Renault. In cazul tampoanelor de motor mai exista urmatoarele coduri: 7700759732, 7700783016, 7700783018, 7700759490. Le-am gasit si-n Dialogys(cautare dupa cod), dar n-am reusit sa le vad in context. Pot sa va spun ca 7700759491; 7700783016 si 7700759489 le puteti comanda la METEOR. Primele doua costa aprox. 3.5 milioane(CORTECO si SWAG), iar ultimul 2.8(CORTECO). P.S. Va recomand sa stati cu parul langa mecanici si sa nu acceptati toate "inventiile" acestora - chiar daca le fac la recomndarea dv. Cautati sa obtineti o facatura similara cu piesa originala, care sa nu implice si modificarea ansamblului din care face parte. Altfel, masina dv. va deveni un potpuriu de fiare contorsionate si ineficiente. BAFTA! (ca va trebuie multa) This post has been edited by R20: 25 Jun 2007, 09:56 Attached File(s) |
--------------------
R25GTX/R25 Baccara
1985/1990
|
|
R20 |
![]()
|
RADIATOARE pt. 25
Attached thumbnail(s) radiatoare.JPG ( Size: 225.81k ) Number of downloads: 102 radiatoare1.JPG ( Size: 229.8k ) Number of downloads: 110 |
--------------------
R25GTX/R25 Baccara
1985/1990
|
|
Tzache |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 19 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Si de unde cumparam ? ? ?
|
--------------------
Renault
25
- B 88 TZK
TXI '90
|
|
ciprianR25TS |
![]()
|
![]() ciprianR25TS Group: Members Posts: 63 Joined: 26 June 06 ![]() |
Salut !
Nu stiu ce fel de masini aveti voi dar in cartea pe care o am eu "Revue Technique Automobile R25 4 cil essence..." Toate silentblocurile sunt la fel la toate motoarele de 4 cilindrii cu benzina din 1984-1990. Ceea ce difera sunt suportii metalici legati de caroserie si de cutia de viteze. Un model pt cutie tip NG3.067 altul pt NG3.072 si al 3 lea pt. UN1 Eu as avea nevoie de tamponul de cutie ( silentbloc ) de pe partea stanga in directia de mers a masinii, dar ceea ce e mai grav este ca s-a rupt si suportul metalic stanga legat de cutia de viteze. Cred ca m-am lovit cu cutia intr-o bordura si s-a rupt partea metalica inclinata a suportului respectiv astfel ca noul siletbloc nu ar mai avea pe ce sa se prinda in partea de sus PS: Salutari lui Vlad de Hunedoara |
--------------------
RENAULT
Clio IV 0.9 Tce
- CT 03 NHH
2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 01:16 |