How about: Cine face reguli..., ...sa fie primul care le respecta
![]() ![]() ![]() |
How about: Cine face reguli..., ...sa fie primul care le respecta
os |
![]()
|
||
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cafeneau e "pe vine"...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine sć mć īnŗel din prea multć suspiciune decīt din prea multć naivitate. - Cristoiu
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
os, am sa te rog sa discuti tu cu cei care ma roaga pe MP sa mai pun bancuri la Cafenea ca ei stau si se uita ca prostii.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Draga Marty, dragi administratori, dragi moderatori, dragi coforumisti,
spuneam mai sus ca "[...] de fapt postarile cu pricina sunt binevenite [...] forumul īsi pierde o parte din sare fara Cafenea [...]". Dar calea aleasa (de a mai "scapa" cīte un banc) nu-i - īn opinia mea - cea justa. Dupa mine, calea corecta ar fi fost interpretarea MP-urilor trimise lui Marty ca pe o cerere "de la popor", care indeamna la o reactie din partea "stapīnirii". Īn cazul de fata īndeamna la redeschiderea "Cafenelei". Octavian |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
corect
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 01:26 |