Editare warn list, warn acordat "eronat"
![]() ![]() ![]() |
Editare warn list, warn acordat "eronat"
tarzy |
![]()
|
||
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|||
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai deja 11 sau 12 warn-uri, cred ca nu unul in plus sau in minus ar face pe cineva sa te considere "recidivist".
Nu cred ca trebuie sa-ti faci griji pentru acel warn. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
va rog frumos
eu nu am cerut "comentarii" ci doar rezolvarea unei erori in plus cred ca nu ai citit asta QUOTE PPS: nu vreau ca acest topic sa devina un loc un generator de polemici inutile, vreau doar sa se reglementeze situatia. am rugamintea ca daca poti face ceva sa faci, daca nu .... sa taci PS: sunt tare curios cetrebuie sa fac ca sa le vad si eu pe alea 11-12? nu de alta dar poate deschid mai multe astfel de topice This post has been edited by tarzy: 31 Oct 2006, 21:06 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ake @ 31 Oct 2006, 23:02) Daca e acordat abuziv (acum nu stiu situatia) mi se pare urat din partea ta sa dai un astfel de raspuns. Ca si cum te-ai duce la un ciung ars pe fata si impuscat de 4 ori si ii sparg nasul, ca deh ce mai conteaza la cat suferea deja saracu'... nu? |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Alex57 |
![]()
|
![]() Membru Tânăr Group: Members Posts: 136 Joined: 25 August 06 From: BACAU ![]() |
daca il impusti in fata ..nu mai e distractiv deloc sa`i spargi nasu..
ps.: saracu' ciung ![]() pps.: ce sadic esti ![]() This post has been edited by Alex57: 31 Oct 2006, 21:19 |
--------------------
DACIA
powered by Renault
1998
- BC XX DAM " pietonul nu stia incotro sa se indrepte asa ca l`am calcat..." :DDD
|
|
tarzy |
![]()
|
mda ... deja a inceput circul,
si cei mai grav ,.... un MODERATOR l-a inceput |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Alex57 |
![]()
|
![]() Membru Tânăr Group: Members Posts: 136 Joined: 25 August 06 From: BACAU ![]() |
the CIRCUS is in town
![]() This post has been edited by Alex57: 31 Oct 2006, 21:22 |
--------------------
DACIA
powered by Renault
1998
- BC XX DAM " pietonul nu stia incotro sa se indrepte asa ca l`am calcat..." :DDD
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(tarzy @ 31 Oct 2006, 21:04) Ia uite ... dar cand te bagi in seama pe toate topicurile cu scandal chiar daca nu esti implicat , doar sa-ti dai cu parerea cum e? Cand o sa respecti , vei fi respectat si tu la randul tau, pana atunci ... Moderatorii nu-ti pot scade warn-ul, doar administratorii, daca considera de cuviinta, cu ei trebuie sa discuti. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Alex57 |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
powered by Renault
1998
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
Tarzy , colegule , de ce nu iei 244-le ala si dai si tu niste warn-uri , niste suspend , eu m-am hotarat sa imi iau o TATRA si vin la intalniri... glumesc bineinteles , stai linistit , stii foarte bine ca nu ai ce sa obtii si eu stiu acelasi lucru dar macar ii mai stresez cu cate un topic de genul asta si isi mai pierde cate unul cumpatul si se face de kko... ca asa e frumos... tu sa-i respecti pe ei ... ei au dreptul sa aleaga daca sa te respecte sau nu , dar unii nu se respecta pe ei insisi prin posturi de-alea .... stiti voi de care...
|
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
- RO 007 EUM sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
stoianco |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 5 November 04 ![]() |
Am luat si eu un warn cu ceva timp in urma pe motiv de "alergare dupa posturi" pentru doua posturi consecutive - cel putin asa a spus moderatorul respectiv... cand forumul este plin de astfel de posturi consecutive.
Uneori chiar se exagereaza cu warnurile, parerea mea, mai ales cand nu este apare explicit in "regulament" cauza pentru care se da warn-ul...ma repet: parerea mea!!! |
--------------------
Dacia Logan
PRESTIGE
2006
|
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
QUOTE(stoianco @ 31 Oct 2006, 22:46) Am luat si eu un warn cu ceva timp in urma pe motiv de "alergare dupa posturi" pentru doua posturi consecutive - cel putin asa a spus moderatorul respectiv... cand forumul este plin de astfel de posturi consecutive. Uneori chiar se exagereaza cu warnurile, parerea mea, mai ales cand nu este apare explicit in "regulament" cauza pentru care se da warn-ul...ma repet: parerea mea!!! Stai linistit colegule , nicio problema , esti bine venit printre noi astia, taxatii aiurea-n tramvai.... Crede-ma , nu cunosti regulamentul , mai e o regula , orice moderator are dreptul sa judece orice situatie pe barba lui , asa cum considera el , chiar daca asta nu scrie in regulament ai fost ars regulamentar ![]() Deci ca sa inteleg , tu (stoianco) si Tarzy sunteti de pe Dacia Club , bucuros de cunostinta eu sunt pe forum.reno.ro , e bine , one big happy familly ![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
- RO 007 EUM sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Iar incepeti maaaaa?????
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu sunt curios dacă cineva dintre cei care o fac pe nedreptățiții (sau poate chiar sunt?) p'aci au avut curiozitatea să dea un click aici sau aici. Și dacă da, dacă au încercat să înțeleagă ce scrie acolo.
Cum spuneam însă acu' câteva zile: QUOTE(DragosP @ 29 Oct 2006, 10:35) ... 2. ...A fost cristirenault, se pregătește tarzy. ![]() ... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
stoianco |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 5 November 04 ![]() |
daca esti tu esti asa curios si daca ai inteles ce srie acolo spune-mi si mie unde scrie "se interzice a se posta succesiv"!... si de ce nu toti moderatorii sanctioneaza cu warn acest lucru ???
|
--------------------
Dacia Logan
PRESTIGE
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Deviem de la problema ridicată de Tarzy, dar uite:
QUOTE 2. Mesajele a) Nu se incurajeaza sub nici o forma goana dupa post-uri. Nu se incurajeaza mesajele si interventiile fara un continut real si util forumului. Scrieti un mesaj doar daca aveti ceva de spus in legatura cu subiectul (topicul). Nu se admite devierea subiectului prin mesaje in afara de subiect (off topic). Nu se ofera absolut nici un premiu celui care depaseste recordul de posturi pe zi. In afara de titulaturile Membru Incepator, Membru si Membru Autentic nu se face nici o distinctie intre cei cu post-uri multe si cei cu post-uri putine. ... 7. Sanctiuni a) Moderatorii au dreptul sa aplice sanctiuni ce constau in avertizarea publica sau privata (warn), ..... ..... d) In cazul in care se observa o incalcare repetata a regulilor 2a, 2b, 2g, 2h si 2i, moderatorii vor avertiza public sau privat utilizatorul in cauza. La a treia avertizare pe aceeasi tema, moderatorul poate dispune blocarea temporara a abilitatii utilizatorului de a trimite mesaje noi. Acu' ai înțeles sau trebuie să desenez mai clar? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.556 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(stoianco @ 31 Oct 2006, 21:46) ![]() Te-ai răzgândit? ![]() Sau a fost doar o fază trecătoare, gen Tarzy? QUOTE(stoianco @ 31 Oct 2006, 21:46) Păi dacă ai văzut că forumu' e plin, înseamnă că în curând trebuie să mă aștept să se umple inbox-urile moderatorilor de reporturi pentru postări consecutive, nu? Și când ai văzut tu că tot forumu' e plin, de ce nu ai dat matale report, ca să corectăm această "plinătate" de postări consecutive? Aud? |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
cristirenault |
![]()
|
QUOTE(pastrama_stelistu @ 31 Oct 2006, 23:05) pe cuvantul tau ca nu-ti place ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
stoianco, acolo unde forumul geme de posturi duble, dupa cum zici, e moderator acel moderator de ti-a dat warn?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
MAAAAAMIIIII MAAAAAAMIIIII!!!!! A venit un copil lau, modelatol il cheama si miea luat jucalia si a desenat pe ea niste dungulitse losii si niste cifle ulmate de %. Acuma sunt tlist ca jucalia mea este muldala si eu nu i-am facut nimic lu copilu lau sau lu altsi copii ca sami faca asta.
Dal acuma mia cam tlecut supalalaea si ma joc iala cu jucalia mea asa muldala cum e. Ca ...ce sa fac? Alta nu am..... Offtopic: Warn e chestia aia cu dungi si cu 10 % care-mi apare sub nume? Pe motiv de offtopic in sectiunea tehnica? Adevarul e ca m-a stresat ambele saptamani...de cand o am ![]() |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
tarzy, data trecuta cand aveai probleme cu moderatorii ai stiut sa apelezi la tichetele de suport, acum brusc ai uitat, sau nu ai vrut. lista ta de warnuri era foarte lunga iar acum contine doar 1 warn. oare de ce?
raspunsul la problema scaderii warnului l-ai primit in postul numarul 8 din acest topic. topic inchis. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 01:26 |