Dictare copilot, ce debit verbal are!
![]() ![]() ![]() |
Dictare copilot, ce debit verbal are!
BlaueCorsa |
![]()
|
||
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|||
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Interesant din interior, mi s-au inmuiat genunghii un pic...
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
- RRS viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa ma bata mama daca as putea sa merg asa, cred ca mai mult m-ar enerva...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Da, ar fi fain sa se auda la un moment dat: "omule, taci dracu' din gura ca nu ma pot concentra la condus!!!"...
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Sau asa
![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa imi fie cu iertare dar copilotul ala dicta de parca virajele se succedau unele dupa altele cu cel putin 120 km/h pe serpentine!
Iar pilotul era destul de relaxat! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 18 Mar 2009, 19:15) Si pe mine. M-as opri, l-as da jos si apoi m-as plimba singur mai departe. ATENTIE, am spus, m-as plimba, deoarece constientizez ca singur nu pot merge la limita, mai ales pe un traseu care nu il stiu PERFECT. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
pana si pilotul ii spune ca vorbeste prea repede, la 1:03 ii spune "ai rabdare!!".
iar legat de clipul postat de MihaiD cred ca e facatura. |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
hyena |
![]()
|
![]() Old School Fan Group: Members Posts: 2.556 Joined: 25 September 08 From: B. Ghencea ![]() |
ma da ce ii merge gura
poate cineva care se pricepe ne descifreaza si noua macar o mica parte din ce zice nenea ala acolo ![]() |
--------------------
Dacia/Dacia/Suzuki
1310MLS/750s BIG
1986/1989
- B986ZBY Dacia mea 1310 '86 http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f=126&t=223323&st=0#entry3169331
EX Dacia 1310 '98 /index.php?showtopic=160866&st=330 |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
secunda 5 stanga4 interior 30
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(hyena @ 18 Mar 2009, 20:34) ma da ce ii merge gura poate cineva care se pricepe ne descifreaza si noua macar o mica parte din ce zice nenea ala acolo ![]() Pai stanga-dreapta banuiesc ca stie toata lumea. Iar cifrele de la 1 la 6 arata cat de stransa e curba( de obicei 1 cea mai stransa si 6 cea mai larga). Iar 20-30-50 ar fi distanta in metri dupa viraj pana la urmatorul viraj. |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot maºina in ploaie sã se tuneze cand tunã
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io credeam ca-i spune cu ce treapta de viteze sa abordeze virajul. Si mi s-ar fi parut corect sa fie asa.
Eu in locul aluia-i dictam "ba ba ba ba ba ba baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeþ
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Inca una:
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Dreapta 5 = curba la dreapta de grad 5 (mai lunga) stanga 1= curba la 180. 70 80 etc viteza cu care sa abordeze curba. Parerea mea . Care este !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Care e farmecul sa fii copilot? Nu am inteles niciodata. Dar sunt de acord, nici eu n-as putea suporta asa ceva...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
hyena |
![]()
|
![]() Old School Fan Group: Members Posts: 2.556 Joined: 25 September 08 From: B. Ghencea ![]() |
soferu dein video pus de zippy pare mai putin experimentat ca cel din primu...
![]() |
--------------------
Dacia/Dacia/Suzuki
1310MLS/750s BIG
1986/1989
- B986ZBY Dacia mea 1310 '86 http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f=126&t=223323&st=0#entry3169331
EX Dacia 1310 '98 /index.php?showtopic=160866&st=330 |
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
in plus, se mai specifica daca unele curbe pot fi taiate sau nu, precum si diversele probleme ce pot sa apara (pietris, balti etc). @bolidu: nu are de ce sa-i spuna viteza cu care sa abordeze curba, asta e decisa de pilot (in functie de gradul curbei si de traseul de dupa curba). This post has been edited by A l e x: 25 Mar 2009, 11:33 |
-------------------- |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Solon @ 18 Mar 2009, 19:44) Sa imi fie cu iertare dar copilotul ala dicta de parca virajele se succedau unele dupa altele cu cel putin 120 km/h pe serpentine! Iar pilotul era destul de relaxat! Stiu pe cineva care a fost tot asa la curse si in momentul in care erai nervos imposibil sa nu faci accident. O data a fost enervat de catre un spectator si pe timpul circuitului a fost cat pe ce sa faca un accident cam pe la 140 km/h dar a scapt ieftin... This post has been edited by eduardsebe: 25 Mar 2009, 15:18 |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Ar merita un premiu copilotul din primul clip ,a terminat traseul inainte pilotului
![]() ![]() Bafta !! |
--------------------
Renault
Laguna II
1.8 Dynamique
- BC 05 JMU
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Copilotu' agresiv...
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
sareeeee,drepta 4,5 sareeee ... pune frana in p**a mea ca ne prapadim
![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Cat de tare e asta frate... AVATAR MERGE!!!
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Apropo de viteza. Am mers cu un fietel. Nu-i arata viteza. Mi-a zis ca nu-i trebuie, ca daca o vezi te sperii si ai tendinta sa incetinesti. Apoi cica el nu putea sa stea in dreapta, ca-l incetinea pe pilot. I se facea frica. Dar la volan n-avea nicio treaba.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeþ
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Smiley @ 25 Mar 2009, 11:56) in plus, se mai specifica daca unele curbe pot fi taiate sau nu, precum si diversele probleme ce pot sa apara (pietris, balti etc). @bolidu: nu are de ce sa-i spuna viteza cu care sa abordeze curba, asta e decisa de pilot (in functie de gradul curbei si de traseul de dupa curba). Da, e decisa de pilot la recunoastere, notata de copilot si dictata in cursa sub forma de cifra de la 1 la 6 (sau la de la 1-5 daca asa e cutia). Nu de alta, dar el alege treapta inainte sa vada iesirea din curba. Iar debitul verbal nu mi se pare mare decat daca era cumva ardelean. This post has been edited by einstein1984: 11 Jun 2010, 14:15 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Sa stiti si voi, de la un copilot energic.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeþ
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pe Sebi il cunosc... este copilotul lui Marisca de ani de zile si zic eu unul din cei mai buni din Romania... si pus pe sotii intotdeauna..... ce sa zic un copilot micut.... fizic... cam 1.93 si 100 kg
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Sa mor daca mai stiam care-i stanga si care-i dreapta in conglomeratul ala de viteze, curbe si cuvinte... Foarte tare. Bravo lor.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeþ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 08:28 |