Detin un Megane Scenic 1997(decembrie), Am o singura intrebare...va rog.
![]() ![]() ![]() |
Detin un Megane Scenic 1997(decembrie), Am o singura intrebare...va rog.
jas2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|||
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
cel mai probabil e un motoras de pe aeroterma ce comanda clapetele de dirijare aer!
|
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Eu cred ca sunt manuale clapetele cu comanda din plansa de bord.Mi-ai ridicat mingea la fileu...Sa fie oare motorasul clapetei de recirculare ?
Are a/c |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Din fata monitorului zic ca ar putea fi si motorasul recircularii...actioneaza si tu butonul de recirculare de cateva ori si vezi daca se intampla ceva, zgomotul dispare, apare, isi schimba tonalitatea...da si tu torpedoul jos, baga o lanterna pe sub bord...
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
jas2 |
![]()
|
Am fost la masina si am apasat butonul de recirculare de cateva ori...Se aprinde ledul dar nu se aude nimic altceva(zgomot de clapeta sau ceva de genu)Am studiat si zona torpedoului...Cand ating usor de tot zona filtrului de polen(sub torpedo) zgomotul se diminueaza pentru 1 secunda...
Maine dau torpedoul jos. Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Respect. <span class='edit'>8 Dec 2009, 12:54:</span> M-am uitat mai bine astazi...Am dat jos placa de bord de deasupra...cea mare...Bazaie motorasul de la clapeta de recirculare.Culmea este ca acea clapeta lucreaza dar motorasul nu stie sa se opreasca la punctele terminus.Ce este de facut ? A luat o eroare care trebuie stearsa ? Sau ce ? Apropos...Cum naiba se da torpedoul jos?Ca acel motoras este exact in spatele torpedoului. Nu reusesc sa inteleg de ce a fost mutat topicul de la Megane1.Aceasta masina se numeste Renault Megane Scenic 1,6e RT si era postat in aria Megane1.Foarte multe componente sunt de la Megane1...Daca masina mea se numea doar Scenic cum se numesc cele dupa 1999 intelegeam... This post has been edited by jas2: 8 Dec 2009, 13:00 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Poate ca este o sectiune dedicata doar Scenicului... si de aceaa...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Si pe cele de dupa 1999 scrie Megane
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
nu mai stiu exact daca se putea reparat, insa la mine la service alea se schimbau pe banda, era o problema frecventa!
|
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
jas2 |
![]()
|
Ok oameni buni,Megane neMegane am inteles...Lasati-l draq aici(thread-ul) numai ca daca stiam nu mai deschideam unul ci imi spuneam tot pasul in cel care era deja deschis...
Asa...sa continuam... Cat costa un motoras din asta? Si cum naiba dau torpedoul jos ? <span class='edit'>8 Dec 2009, 18:27:</span> Oare si la masina din semnatura se poate ajunge la clapeta de recirculare prin compartimentul motor ? This post has been edited by jas2: 8 Dec 2009, 18:28 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
sincer nu imi aduc amine cum se procedeaza....nu m a intereseat prea mult aspectu asta imi pare rau!
|
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 17:30 |