Cum sa-ti inlocuiesti senzorul de temp exterioara, sau sa demontezi o oglinda retrovizoare
![]() ![]() ![]() |
Cum sa-ti inlocuiesti senzorul de temp exterioara, sau sa demontezi o oglinda retrovizoare
hellcat |
![]()
|
||
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
||
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|||
S4b1n |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 937 Joined: 27 February 10 From: Craiova/Bucuresti ![]() |
Felicitari pt tutorial !
De ceva vreme am observat ca oglinda din dreapta se pliaza ceva mai greu decat cea din stanga. E ok daca dau cu niste WD 40 la articulatia ei? Sau mai degraba, ar avea efect? Multumesc! |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dCi 62 kW
2007
- ~ 155000 km
|
|
Floryn sabou |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 3 November 11 From: Maramures ![]() |
Salut.Sunt interesat si eu sa-mi schimb acel senzor de temperatura exterioara din oglinda deoarece cand sunt afara -2 grade la mine imi arata ca ar fii -30.
Am vazut ca ai atasat si cateva poze in topicul tau,dar din pacate nu se pot vizualiza,apare doar numele pozei si nu se vede nu stiu de ce. De unde ai cumparat alt senzor bun ?Mersii pt ajutor |
--------------------
Renault
Scenic
2000
- MM 24 MSF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 22:50 |