Cotiera sofer, clio symbol / bicorp
![]() ![]() ![]() |
Cotiera sofer, clio symbol / bicorp
mrjay |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 29 December 04 ![]() |
|
||
-------------------- Clio bicorp 1.5 dci 2003
|
|||
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai, foarte simplu.. mergi in vitan, si gasesti cate cotiere vrei tu..
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Face |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 6 October 04 From: Bucuresti ![]() |
e nici chiar asa, k e urate alea din vitan.
Si pe mine m-ar interesa o cotiera, dar parca nici Kamei k sunt mult prea scumpe |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2003 - 1,4l 16v Clio Bicorp 1.4 16v (2003)
un "pic" modificat .. |
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
exista pe clio optiunea cu cotiera? ar fi interesant... dar parca e prea mic spatiul intre scaunele din fata... + accesul destul de dificil la pozitionarea scaunului soferului & centura! Am incercat eu o cotiera, care se prelungea pana in banketa, era draguta... nu aveam probleme la frana de mana... dar la celelalte... :roll: plus ca era incomoda pt cei din spate... dar daca se gaseste si alt fel de cotiera draguta... eu as fi tare interesant!
|
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
premiumfaraplumb |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 24 November 04 ![]() |
am fost si eu in targ si am gasit cotiera care se aplica deasupra franei de mana dar mai in spate putin, vine fix intre spatarele de la scaune. 500 mii la vitan, aveau multe culori, bine aveau si la 800 depinde cat de practice sunt buzunarasele alea din ea, asta la 800 apasam pe un buton si ieseau 2 suporturi de pahare, asa ca la a8
![]() probabil ca reuseam dar erau ultimii mei bani am zis ca o iau alta data |
--------------------
DACIA
1988 DACIA DELTA
- B-20-EEG
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
Am incercat eu acum 2 zile o cotiera universala... Arata destul de bine dar nu pouteam s-o montez... Practic ea nu se prindea in nimic dar ideea e ca si ridicata la maxim si picioarele apropiate la maxim tot nu puteam s-o fixez din cauza centurilor. Nu cred ca e vre`o solutie in ceea ce priveste cotiera la Clio..
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Am cautat si am reusit sa gasesc ceva:
http://www.speedup.it/store/index.php?fuse...on=home.1040019 Acum caut sa vad cum fac rost de asa ceva in Romania. Am gasit importator Kamei in Bucuresti: MedChim Bucharest SRL. Pot aduce modelul pentru Clio II in cca 1 luna, pe comanda. Pretul este: cu tapiterie din textil negru sau gri deschis: 114 euro + TVA; cu tapiterie din piele: 168 euro + tva. Eu unul sunt decis sa-mi cumpar unul cu tapiterie textil negru. Care mai vreti scrieti mai jos, poate ne strangem mai multi si poate ne aranjam de un mic discount sau macar o livrare mai rapida. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Am deschid pdf-ul ala de pe adresa recomandata mai sus si nu inteleg daca acele 2 tevi verticale vor afecta sau nu pe pasagerii din spate. Sunt de acord ca o cotiera creste confortul soferului, dara daca asta adauga in spate 2 fiare care sa ii incomodeze pe cei din spate as sta inca o data sa ma gandesc pana sa cumpar...
Importatorul asta are vreuna montata ca sa vezi cum iese? |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stīnga ![]() |
Cred ca barele ar trebui sa vina intre scaune. Din poze inteleg ca tragi scaunele in fata ca sa montezi fiarele. Deci presupun ca pe urma, cind le tragi inapoi, fiarele vor intra intre scaune. Asa ar fi normal, cel putin, pentru ca altfel, cu fiarele la vedere, cred ca nu le-ar cumpara nimeni.
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
http://www.accesorii-auto.com.ro/list1.php?cat=7
E aici o cotiera la 20 euroi fara tva. Cred ca e universala. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Prima mi se pare parca prea fragila ... e mistoc asa (as vrea si eu) dar mi-e ca se indoaie barele de prindere daca te lasi mai tare pe ea ... a doua in schimb e tare frumusica ... dar oare mai poti trage frana de mana ok ?
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
Comand-o ,monteaz-o si spune-ne si noua daca e buna de ceva
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
SorinN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 26 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am montat eu cotiera din Vitan. E comoda la drum lung, usor de montat si are in fata un suport de pahar iar pentru cei din spate 2. Nu trebuie sa apesi pe nici un buton . Intra destul de greu intre scaune, este exact cat spatiul dintre scaune. si din cauza asta scaunele nu mai merg in fata pana la capat.
|
-------------------- Ex Clio Bicorp 1.2 16V, 2002
Actual Ford Focus TDCI 115 CP 2003 |
|
Toto - BOD |
![]()
|
QUOTE(cristib @ May 27 2005, 01:00 PM) http://www.accesorii-auto.com.ro/list1.php?cat=7 E aici o cotiera la 20 euroi fara tva. Cred ca e universala. Cotiera identica cu aia am probat eu... dar nu am reusit s-o fixez din cauza centurilor... nu stiu! poate la Bicorp e spatiu mai mare intre scaune... ca eu am incercat in nush cate moduri... nu am resuit! ps: eu o luam cu 400 de mii! (identica cu aia de pe accesorii-auto) |
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
QUOTE(SorinN @ May 27 2005, 02:13 PM) Mi-am montat eu cotiera din Vitan. E comoda la drum lung, usor de montat si are in fata un suport de pahar iar pentru cei din spate 2. Nu trebuie sa apesi pe nici un buton . Intra destul de greu intre scaune, este exact cat spatiul dintre scaune. si din cauza asta scaunele nu mai merg in fata pana la capat. cand ai timp... faci o poza? sa ne facem si noi o idee! pls! ms |
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
SorinN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 26 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Cu intarziere dar... iata cateva poze cu cotiera:
http://www.zippyimages.com/files/55698/image1.jpg http://www.zippyimages.com/files/55700/image2.jpg http://www.zippyimages.com/files/55701/image3.jpg |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stīnga ![]() |
N-arata rau deloc.
Sta bine acolo, adica ai reusit s-o fixezi ca lumea? |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
SorinN |
![]()
|
Da, am fixat-o in plasticul de sub frana de mana in 4 (sau 2, nu mai stiu) holsuruburi (daca asa se scrie).
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
mie de ce nu-mi apare nici o poza?
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
SorinN |
![]()
|
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum te descurci cu frana de mana, ca din ce vad eu nu prea mai e loc sa o tragi?
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Cuvy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 16 September 04 ![]() |
Loc pentru tras frana de mana ramane suficient.
Problema ar fi ca la modelele care au reglajul scaunelor cu rotite nu se prea mai pot regla scaunele. Un amic de-al meu si-a cumparat una pt matiz si am probat-o si eu sa vad cum se potriveste, si in afara de problema cu reglajul scaunelor ar fi beton. |
-------------------- Renault Megane I Break, Expression, 1.9 dCi 102cp, 2002
|
|
MihaiS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 20 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma intereseaza si pe mine cotiera Kamei (material textil negru) chiar daca e cam mult 114 Euro + TVA
![]() ![]() |
--------------------
Renault Clio
Bicorp 1.5dCi 80CP
2005 - Extreme
|
|
VladSoare |
![]()
|
QUOTE Problema ar fi ca la modelele care au reglajul scaunelor cu rotite nu se prea mai pot regla scaunele. De-aia Fordurile au rotitele de reglaj pe exterior (adica pe partea dinspre usa). Mi s-a parut ciudat prima data, dar pe urma am vazut unul cu cotiera si am inteles. ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
SorinN |
![]()
|
Cu frana de mana nu sunt probleme decat daca vrei sa te rasucesti cu frana de mana... intr-adevar accesul la ea nu mai este ca inainte dar pt folosire normala e ok. Cu reglajul scaunelor eu nu am probleme, scaunul are o maneta pt reglaj si nu rotita, singura problema este ca nu mai pot da scaunele in fata prea mult. Cotiera este un moft la care pot renunta oricand... sa dau 144 E pt un moft, eu zic ca nu merita, chiar daca "ii dau o singura data".
|
|
MihaiS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 20 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Am fost la Medchim, cotiera Kamei e O.K., din pacate nu se poate monta conform schemei date pentru ca sina pe care este montat scaunul este - cel putin la modelele Clio 2005 - nituita in partea din spate (am inteles ca este o modificare facuta de Renault din ratiuni de securitate) si nu se poate desface atat de usor. Asa ca "am rezolvat, nu se poate"! Eh... masina sa mearga, ca de cotiera ne putem lipsi...
|
--------------------
Renault Clio
Bicorp 1.5dCi 80CP
2005 - Extreme
|
|
meganusedanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 8 April 05 ![]() |
la Matiz daca-i pui cotiera mai faci rost de un loc in fata...
|
--------------------
renault megane 2
sedan
2003 megane sedan 82hp
|
|
Cuvy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 16 September 04 ![]() |
Eu am vazut cotiera montata pe un Matiz, si vine chiar bine, desi tie iti place sa faci bascalie...
This post has been edited by cmandrei: 6 Mar 2006, 18:23 |
-------------------- Renault Megane I Break, Expression, 1.9 dCi 102cp, 2002
|
|
gvincentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 22 April 04 From: Galati ![]() |
Pentru zona Galati-Braila, diverse accesorii printre care si cotiere in diverse culori, 390 mii lei la magazinul VIPER din Braila, Scolilor colt cu Dorobanti.
|
--------------------
Dacia
1310 break
1998
- GL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:54 |