Cont mail RDS vizualizabil pe mobil, Este posibil?
![]() ![]() ![]() |
Cont mail RDS vizualizabil pe mobil, Este posibil?
papa_mulo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
ce telefon ai? Iti poti crea un profil de mail pe el si sa il pui sa verifice din 5 in 5 minute daca ai mail nou. Acum depinde si ce plan tarifar pentru net mobil ai tu. Poti folosi si browserul de net al telefonului si sa accesezi mail.rdslink.ro
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
conteaza foarte mult si setarile pe care le cere serverul de mail rdslink si daca poti sa le pui si in telefon.
ssl, secure auth, porturi & shit. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Fratzica |
![]()
|
majoritatea telefoanelor noi au optiuni pentru securizarea legaturii.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
telefonul e vechi, un SE v630i dar nu are importanta, am zis ca sunt dispus sa investesc intr-un telefon calumea. Inainte sa ma apuc de investitii trebuie sa stiu clar ce am de facut...
Astia de ii vad eu toata ziua prin jur carora le bipaie non stop Blackberry-ul ca primesc mailuri, ce tip de mail folosesc? merge mail de tipul xxxx.domeniu.com/ro ? |
--------------------
Renault
Megane Estate
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Fratzica |
![]()
|
folosesc serviciul de blackberry push mail de la vodafone. Am in fata un v630i, ma uit la el si iti zic daca se poate ce vrei tu.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Nu iti poti autoforwarda mailurile din contul de RDS pe un cont de email de la google?
Gmail pentru mobil merge excelent chiar si pe un telefon praf si pulbere samsung J700. |
--------------------
Renault
Symbol
Fidji
- MS-08-?MS Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
Fratzica |
![]()
|
m-am uitat acum prin tel si merge ce vrei tu. Iti incropesc un tutorial si revin
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
zaboss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 8 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Pentru a primi instant mailurile pe telefon ai nevoie de un telefon cu "push email" - blackberry, unele modele de Nokia. La alte modele Nokia poți seta telefonul să verifice automat din 30 în 30 de minute. Atâta timp cât mailul merge cu Outlook, orice telefon care știe POP3/IMAP e ok.
La Vodafone, dacă nu mă înșel, actualele oferte de internet pe mobil vin cu o mulțime de limitări (practic e mai mult wap), de aceea este de preferat să iei o extraopțiune de internet "real". Astea nu mai sunt vizibile pe site-ul lor, dar există: Mobile Internet 10 MB - 2 Euro/luna (fara TVA) - 10 MB de trafic de date inclus, tarif trafic suplimentar 0.20 Euro/MB (fara TVA); Mobile Internet 100 MB - 4 Euro/luna (fara TVA) - 100 MB de trafic de date inclus, tarif trafic suplimentar 0.08 Euro/MB (fara TVA); Mobile Internet 200 MB - 5 Euro/luna (fara TVA) - 200 MB de trafic de date inclus, tarif trafic suplimentar 0.07 Euro/MB (fara TVA); Mobile Internet 500 MB - 6 Euro/luna (fara TVA) - 500 MB de trafic de date inclus, tarif trafic suplimentar 0.06 Euro/MB (fara TVA); Partea bună este merg și pe calculator și traficul rămas se reportează. |
--------------------
Kia Sportage
2.0 DSL AT/Laguna II 2006, 1.9 dci, 120 cp/
Latitude 2011, 2,0 dci, 175 CVA, Initiale Light travels faster than sound. That's why most people appear brighter until you hear them speak.
|
|
papa_mulo |
![]()
|
@zaboss: respectivele planuri tarifare le-am gasit la ei pe site logandu-ma cu contul meu de My Vodafone.
Merge si telefon care verifica la fiecare 30 minute...nu tin neaparat sa primesc alerta instant. Doar ca m-a bulversat de tot ala de la *222 care mi-a zis ca nu merge nici un telefon cu mail de rds... @merci anticipat fratzica, ar fi o solutie provizorie buna sa mearga pe telefonul asta si apoi ma descurc eu de ceva mai capabil. This post has been edited by papa_mulo: 28 May 2010, 15:03 |
--------------------
Renault
Megane Estate
|
Fratzica |
![]()
|
1. Intri in meniul Messaging
2. Intri in meniul Email 3. Settings 4. New account 5. Introduci numele contului: RDSLINK sau ce vrei tu 6. In fereastra care apare cobori in lista pana la Connect Using 7. Selectezi Mobile Internet (V630 e tel facut doar pt Vodafone deci ar trebui sa ai access point definit deja, daca nu ai, defineste-l) 8. Revii la fereastra de la punctul 6, selectezi Email Address si bagi adresa ta 9. Revii la fereastra de la punctul 6, selectezi Incoming Server si tastezi pop3.rdslink.ro 10. Revii la fereastra de la punctul 6, selectezi Outgoing Server si tastezi smtp.rdslink.ro 11. Revii la fereastra de la punctul 6, selectezi Username si iti bagi numele de utilizator dat de rdslink 12. Revii la fereastra de la punctul 6, selectezi Password si bagi parola 13. Revii la fereastra de la punctul 6, selectezi Advanced Settings 14 Selectezi Check Interval si il lasi la 5 minute. Alte setari avansate nu sunt necesare. |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
zaboss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 8 February 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(papa_mulo @ 28 May 2010, 16:00) @zaboss: respectivele planuri tarifare le-am gasit la ei pe site logandu-ma cu contul meu de My Vodafone. Merge si telefon care verifica la fiecare 30 minute...nu tin neaparat sa primesc alerta instant. Doar ca m-a bulversat de tot ala de la *222 care mi-a zis ca nu merge nici un telefon cu mail de rds... Este posibil ca cei de la * să nu fi înțeles întrebarea. Se mai întâmplă. Ca idee, eu am setat verificarea la 30 de minute pentru 2 conturi de mail și, cu browsingul ocazional, consum cam 80 MB pe lună pe un E71. Înainte am avut un Nokia 6124 și foloseam (exact aceleași condiții) 20 MB. a fost o descoperire interesantă ![]() |
--------------------
Kia Sportage
Latitude 2011, 2,0 dci, 175 CVA, Initiale Light travels faster than sound. That's why most people appear brighter until you hear them speak.
|
|
papa_mulo |
![]()
|
@Fratzica: am facut totul conform instructiunilor. mi-am trimis un mail de pe un yahoo si nimic pe telefon, apoi am incercat sa trimit un mail test invers(de pe tel pe un mail de yahoo) si nimic, ramane in folderul "de expediat". Nu se conecteaza la net...
Eu acum am de la ei internet doar per sesiune(vreo 20 centi) daca e nevoie schimb la permanent, doar sa vad ca merge. La ce am eu acum trebuie sa schimb oare ceva la setari la "connect using" ca sa mearga? This post has been edited by papa_mulo: 28 May 2010, 15:54 |
--------------------
Renault
Megane Estate
|
Fratzica |
![]()
|
nu merge decat cu abonament mobile internet. Orice alt abonament nu merge. E vreo 4 eur cel mai ieftinache, iar in perioada asta parca primele 2 luni erau gratuite.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
zaboss |
![]()
|
Deci este cum am spus eu, trebuie una din opțiunile de internet "real".
|
--------------------
Kia Sportage
|
|
papa_mulo |
![]()
|
Dar cumva pe manual nu merge sa il cuplez la net printr-o sesiune d'asta, doar sa ma conving ca merge? Ca sa nu activez acum abonamentul si apoi sa il dezactivez iar in caz ca nu merge...doar sa ii fac proba azi si saptamana viitoare activez.
This post has been edited by papa_mulo: 28 May 2010, 16:27 |
--------------------
Renault
Megane Estate
|
Fratzica |
![]()
|
va merge sigur, stai fara grija. Ia-ti cel mai ieftin abonament. Nu are de ce sa nu mearga. Tu poti accesa doar vodafone live si WAP, nu si WWW
28 May 2010, 17:30: aici mergem pe incredere ![]() This post has been edited by Fratzica: 28 May 2010, 16:30 |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
zaboss |
![]()
|
QUOTE(papa_mulo @ 28 May 2010, 17:25) Dar cumva pe manual nu merge sa il cuplez la net printr-o sesiune d'asta, doar sa ma conving ca merge? Ca sa nu activez acum abonamentul si apoi sa il dezactivez iar in caz ca nu merge...doar sa ii fac proba azi si saptamana viitoare activez. Cu extraopțiunile de internet real ar trebui să meargă fără probleme devreme ce funcționează și pe calculator. |
--------------------
Kia Sportage
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
nu ti-ar fi de folos mai bine un netbook cu un internet mobil de la vodafone, orange etc? Ai in primul rand un trafic lunar mai mare inclus
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
papa_mulo |
![]()
|
E deja o solutie prea scumpa si oricum nu ceea ce imi doresc eu, o solutie "de buzunar".
Va tin la curent cu asta...momentan, desi am activat de aseara serviciul internet pe mobil nu functioneaza...probleme cu setarile sau nu stiu ce, o gramada de telefoane la *222 si mereu vorbesti cu altcineva si fiecare iti spune altceva sau intelege altceva... LE: aproape gata! Mi-am trimis un mail de pe un yahoo si l-am primit ![]() 29 May 2010, 16:48: Vreo idee? Am bagat si userul si parola pentru expediere si tot nimic... This post has been edited by papa_mulo: 29 May 2010, 15:48 |
--------------------
Renault
Megane Estate
|
Fratzica |
![]()
|
din setarile afisate la rds pe site, nu apar porturi speciale
http://www.rdslink.ro/cablelink/cable_support_email.htm vezi sa nu fie activata vreo setare pt securitate, sau activeaza-le pe rand si vezi daca merge This post has been edited by Fratzica: 29 May 2010, 16:10 |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
zaboss |
![]()
|
Din câte știu eu rds blochează portul SMTP (25). Pune în loc de 25, 587 și ar trebui să meargă. Mai este posibil să solicite autentificare, deci la setări avansate bifează "my server requires authentication" și "use the same settings". Totuși, înainte de a modifica portul, fă setarea cu autentificarea și vezi dacă merge.
This post has been edited by zaboss: 29 May 2010, 19:20 |
--------------------
Kia Sportage
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Tocmai asta ar fi problema cu telefoanele. "my server requires authentication" nu exista ca setare pe ele
![]() Pt Outgoing poti folosi un server gratuit fara securitate sa trimit dar asta inseamna sa-ti iei adio de la gandul ca ce trimiti ramane privat ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Radule, ia vezi, roadsync n-are?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
DrK |
![]()
|
Pai, e cam pe bani. Nu am fost atat de hotarat sa-mi iau mailurile pe telofon incat sa si platesc.
Din cate vad Mail for Exchange are posibilitatea de a se autentifica fara specificatii ulterioare si nu mai suntprobleme. Dar asta pe terminale nokia... This post has been edited by RaduNG: 31 May 2010, 10:03 |
--------------------
Sedan
Negru
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 16:44 |