Consola LCD navigatie, Se poate monta aftermarket?
![]() ![]() ![]() |
Consola LCD navigatie, Se poate monta aftermarket?
mdaniel2x |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 30 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci 65cp
2006 Laureate
|
|||
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
era pe aici un coleg care se plangea ca nu are harta de Romania pe megane-ul nou adus din Olanda
|
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
Uite o poza:
meganedashdf4.th.jpg Banuiesc ca in acel moment nu era activata navigatia. This post has been edited by Lex Luthor: 28 Aug 2007, 20:53 |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Banuiesti foarte gresit...aia nu e navigatie stock de Megane....
Pot sa te asigur ca nu vei gasi asa ceva pe la dezmembrarile de la noi...de atlfel...e o piesa cam greu de gasit after-market. Am vazut cateva unitati de vanzare pe ebay cu preturi pronind de la 600Euro...daca vrei intr-adevar o astfel de unitate, cel mai bine ar fi sa urmaresti forumurile de Megane din afara si poate ai noroc sa gasesti ceva...tin minte ca am vazut o unitate completa pe meganecc.net. ![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
O fi vorba de navigatie de tipul asta ?
2007_megane_cc_inside_gps.jpg |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
QUOTE(j.d @ 29 Aug 2007, 01:52) Banuiesti foarte gresit...aia nu e navigatie stock de Megane.... Stiu ca nu e navigatie standard de Megane. Omul a vrut doar sa vada cum arata un bord de Megane cu navigatie, fie ea standard sau nu. Eu cel putin asa am inteles. Oricum Carminat-ul stock de pe Megane este absolut inutil in Romania si cred ca si in tarile limitrofe, asa ca nu se merita sa dai o gramada de bani pe el si pe montaj. Mai bine o solutie after-market. |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
powered
by
|
|
mdaniel2x |
![]()
|
As fi interesat nu neaparat sa mearga navigatia ci sa am acea consola (basculanta sau cum ii zice) cu lcd-ul aferent. As gasi eu o varianta sa pot trimite semnal video catre lcd.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci 65cp
2006 Laureate
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
liviu arata super poza aia, banuiesc ca tine loc si de displayul original al masinii.
se poate face? |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Da,arata bine dar presupun ca trebuiesc facute niste modificari pentru alimentare,nu observ nici un fir...Doar daca nu este din fabricatie.
Mai simplu mi se pare un gps/pda ce se prinde cu un suport cu ventuza pe parbriz...Am asa ceva si isi face treaba destul de bine ,fiind mult mai ieftin |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
da, dar e mai putin elegant....!
|
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Da,asa este ,dar nu este ceva care folosesti tot timpul.
|
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
mdaniel2x |
![]() ![]()
|
Ok, am demontat consola cu LCD-ul de pe masina si am vb deja cu doua firme sa vad daca pot sa imi faca o replica a piesei ce presupune:
-scanare 3d a piesei -modificare (in design) a piesei pt a putea ingloba un monitor LCD -realizarea piesei prin prelucrare numerica Am atasat ceva poze cu consola desfacuta, daca va pasioneaza .... Attached thumbnail(s) consola1.jpg ( Size: 96.35k ) Number of downloads: 7722 consola3.jpg ( Size: 85.06k ) Number of downloads: 8408 consola4.jpg ( Size: 54.98k ) Number of downloads: 8083 consola5.jpg ( Size: 50.99k ) Number of downloads: 8056 |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci 65cp
2006 Laureate
|
|
sandman06 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 18 September 07 ![]() |
Hello,
Sunt nou pe forum desi il urmaresc cu foarte mare interes de mai bine de 5 luni. Acum 3 luni mi-a venit si mie un Sedan Manager 1.4 in timp record. De la comanda la livrare am avut 2 saptamani si 3 zile. In vacanta am fost in tari straine si am folosit un pocketpc si un modul gps. Nu-mi place sa am pocketpc-ul lipit cu ventuza de parbriz, deci ma intereseaza foarte mult acest topic. Am vazut mai recent o jucarie ideala pentru masina, doar ca nu prea e loc sa fie montata. E un Mio c520 care are si mp3 player si parca c720 are si radio. As vrea sa il montez exact in piesa asta de contine display-ul de la radio-cd, dar sunt niste probleme. In primul rand, cred ca trebuie refacuta piesa, iar apoi..... ramane in aer display-ul original. Oare se poate face cumva incat sa ramana si cel original? Nu m-ar durea de ce afiseaza, dar are si becul pt centura de siguranta si nu mai stiu ce alti indicatori. Alta varianta ar fi sa-mi schimb radio-ul si sa pastrez locul central din consola pentru jucaria GPS... oare ar fi ok ? Astept vesti legate de refacerea piesei respective |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06/2007 Sedan Manager 1.4 100bhp
|
|
mdaniel2x |
![]()
|
Vezi acest topic : http://www.reno.ro/Ai-cumpara-un-sistem-DV...tom-t86131.html.
Eu am deschis acest proiect si este in lucru. Daca te intereseaza da un vot acolo... |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci 65cp
2006 Laureate
|
|
j.d |
![]()
|
Ar mai exista o alternativa, facuta de o firma din Germania Mr. DB Design
insa nu mi se pare prea eleganta... ![]() This post has been edited by j.d: 20 Sep 2007, 07:37 Attached thumbnail(s) megane5.jpg ( Size: 450.03k ) Number of downloads: 9478 |
--------------------
powered
by
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
sandman06 |
![]()
|
Sorry, dar arata nasol....
Felicitari totusi pentru faptul ca nu te-ai lasat pana n-ai rezolvat problema. Am gasit ceva totusi pe e-bay : eBay Carminat GPS Kit e un kit complet GPS. Ce m-am gandit eu ca ar fi frums, ar fi o trapa simpla dar de dimensiuni mai mari decat cea originala si cu un sistem de rabatare a jucariei gps pe o sina fixa. Mai pe scurt, ar trebui facuta intai piesa fara trapa, apoi decupata trapa pe dimensiunea gps-ului si adaugate 2 sine pe partea fixa, pentru partea stanga si dreapta a jucariei. Rostul sinelor ar fi ca gps-ul (display-ul) sa fie prins in partea de jos de acele 2 sine iar in partea de sus de capacul rabatabil prin 2 balamale. Deci gps-ul de capac s-ar prinde cu 2 balamale intr-un punct fix al capacului, cat mai aproape de marginea dinspre sofer iar in partea de jos ar sta pe 2 sine ca sa poata culisa partea de jos spre spate in momentul rabatarii. Cu trapa inchisa, gps-ul ar sta orizontal, paralel cu capacul, cu ecranul in jos. Incerc sa atasez 2 schite, poate ma fac inteles mai bine.... PS: nu e neaparat sa fie noua bucata tot din plastic. Cred ca se poate realiza ceva finut si din alt material mai usor de prelucrat, cum ar fi tabla de aluminiu peste care ar veni apoi montata folie auto-colanta la culoare.... Attached thumbnail(s) schita.jpg ( Size: 7.27k ) Number of downloads: 3515 db09_1.jpg ( Size: 29.25k ) Number of downloads: 2150 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
j.d |
![]()
|
Cateva poze...still under construction.
Monitorul in sine este gata...mai am doar consola de finisat si de vopsit...sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa fie pe masina. ![]() Attached thumbnail(s) monitor_inchis.jpg ( Size: 36.07k ) Number of downloads: 3026 monitor_deschis.jpg ( Size: 36.44k ) Number of downloads: 3130 monitor_separat1.jpg ( Size: 25.76k ) Number of downloads: 3115 monitor_separat2.jpg ( Size: 28.23k ) Number of downloads: 3010 monitor_separat3.jpg ( Size: 23.63k ) Number of downloads: 2667 |
--------------------
powered
by
|
|
mdaniel2x |
![]()
|
Ai decupat capacul?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci 65cp
2006 Laureate
|
|
sebi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 January 06 ![]() |
Sunt primul client cand e gata
![]() |
-------------------- EX Owner: Renault Megane -2005- All black - Prea multe modificari pt a le pune intr-o semnatura :)
Audi A8 4.2tdi Quattro 2006 |
|
nassus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 24 June 05 From: Bistrita ![]() |
j.d de unde ai cumparat LCD-ul, cu cat si mai ales la ce sistem il legi in masina ?
|
--------------------
Opel
Insignia Sport Tourer 163cp
2014
|
|
sandman06 |
![]()
|
Any news ?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
mdaniel2x |
![]()
|
Azi am dat comanda pentru materiale ca sa pot sa fac copia. Daca ajung saptamana asta poate o sa fac prima copie , care ulterior va fi modificata etc...
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci 65cp
2006 Laureate
|
|
j.d |
![]()
|
Vesti bune inseamna...chiar sunt extrem de curios cum o sa iti iasa.
Din pacate am fost plecat si nu am avut timp sa mai lucrez la a mea, dar sambata va fi gata. This post has been edited by j.d: 4 Oct 2007, 00:39 |
--------------------
powered
by
|
|
nassus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 24 June 05 From: Bistrita ![]() |
j.d. De unde ai facut rost de LCD?
|
--------------------
Opel
2014
|
|
j.d |
![]()
|
LCD-ul l-am cumparat din Germania acum 3 ani...arata ceva de genul: Microx_monitor_TFT7_N400_02.jpg
7" Touchscreen, 2 intrari AV, si ce m-a interesat pe mine, are intrare VGA. ![]() This post has been edited by j.d: 4 Oct 2007, 15:18 |
--------------------
powered
by
|
|
nassus |
![]()
|
E super tare.. Ma intreb daca pe la noi s-ar gasi si daca ar avea un pret acceptabil.
|
--------------------
Opel
2014
|
|
mdaniel2x |
![]()
|
Au venit materialele si am realizat cutia de turnare. Sper ca saptamana asta sa fac mulajul si sa torn piesa.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci 65cp
2006 Laureate
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 05:50 |