Coltul oamenilor sinceri, Aveti curaj sa recunoasteti c-ati "gresit" ?
![]() ![]() ![]() |
Coltul oamenilor sinceri, Aveti curaj sa recunoasteti c-ati "gresit" ?
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Sa vezi aici urari de bine din partea baietilor buni si sfinti de pe forumul asta... Dabea astept,...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Tare topic
![]() Pai incep si eu....ieri nu am dat prioritate de 2 ori si am trecut ca bezmeticu...azi am trecut pe galben ca mi-era foame si vroiam sa ajung acasa... Alte "sinceritati"...am tranit usa de la bloc ![]() ![]() This post has been edited by eduardsebe: 29 Jan 2009, 14:06 |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Eh, lasati probleme din trafic, mai riscam dreaq sa ne luam vreo amenda... dar adevarul e ca prin 1992, ma aflam printre manifestantii care au aruncat capul de porc in curte la Paunescu... dar sa nu mai spuneti la nimeni, da ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
in prima parte a primului post ai fost sincer, in a doua ai facut o fapta buna
poate topicul tau se uneste cu asta |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Neah... acolo tre' sa postam ceva de genul... "azi am ajutat o batrana sa treaca strada mai repede".
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
acu vreo luna-doua eram in praktiker si un nene si-a rasturnat un carut plin cu tot felul de chestii. M-am facut ca ploua si am trecut mai departe
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Flamingo |
![]()
|
Asta nu e nimic...
Ieri o clienta de-a noastra se chinuia sa deschida usa de la birou, pentru ca avea mainile ocupate. Intr-una avea o cutie mica cu pixuri si in alta o cutie cu brichete... ceva mai voluminoasa... ambele aduse la inscriptionat. Eu eram afara la tigara, si cum a trecut ca tuta pe langa mine fara sa intrebe unde se afla firma cutare sau sa dea macar buna ziua (ca deh, nu era pe domeniul public si apoi eu ca "tutul" o salutasem, chiar daca nu stiam cine e), m-am facut ca ploua si am lasat-o-n durerea ei sa se chinuie cu usa. Cutia cu brichete intr-un final a cazut si s-au imprastiat toate produsele. Norocul meu, daca pot spune asa, a fost ca in urma cucoanei venea soferul firmei care a pus mana si a strans alea de pe jos. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Ieri in drum spre facultate pe bd. Eroilor mergeam bine-nteles in coloana alaturi de un troleu. Cand ajungem in dreptul semaforului, care era verde, oprim amandoi fiind intersectia blocata. La 5 secunde se elibereaza banda mea si ma grabesc sa trec "dincolo". N-am putut sa verific semaforul ca era troleul in dreptul lui, eu fiind pe banda 2. Cand ajung in mijlocul intersectiei aud un claxon, probabil de la troleu, semn ca am trecut pe rosu.
![]() |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am facut-o pe una azi fleasca, pacat de paltonul ala alb si fularul roz, de sus pana jos, era saraca.....cred ca si in gura i-am bagat, daca a vrut pe la trecere sa traverseze.. ..si acum imi pare rau, dar imi pare bine ca am numerele murdare...
Saraca.... |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
shoTgunu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 25 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca ti-a umplut frigiderul....sa ai de gratar pana la craciunul viitor
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2003 Privilege
- Numar de numar Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
bre, eu n-am ce scrie aici. eu nu gresesc nicodata, sunt infailibil
![]() da de rautati intentionate e voie ? am vrut sa calc 3 tigani... n-am reusit, era mazga pe jos si n-a plecat suficent de repede ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
shoTgunu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 25 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Era indicat inainte sa decuplezi ESp...asa faceai Combo Bonus in stil Carmaghedon-metoda infailibila
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2003 Privilege
- Numar de numar Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
vai de mine, topicul asta e numai bun, avand in vedere ca acum 2 seri am comis-o in ultimul hal. Seara pe la ora 10 ma indreptam spre o benzinarie si cu ochii la pretul benzinei si injurand de mama focului ca o scumpisera iar, trag usor stanga de volan sa intru in benzinarie, cand din fata ma pocneste unu cu o masina de teren. Pur si simplu imi era jena sa ma dau jos din masina
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
shoTgunu |
![]()
|
pai si ce s-a intamplat (detalii), a iesit cu scandal, a fost vina ta?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2003 Privilege
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
bara mea zgariata, farul spart. Tipului la jeep nu i-am facut nimic, nu a iesit nici cu scandal, nu ne-am dus nici la politie, s-a rezolvat totul pe cale amiabila. Asta e. Neatentia costa.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(caktuss @ 29 Jan 2009, 16:30) Dap, e voie... vezi primele posturi, sau ma rog, primul meu post, partea a II a... ![]() QUOTE(sylvester @ 29 Jan 2009, 16:48) trag usor stanga de volan sa intru in benzinarie, cand din fata ma pocneste unu cu o masina de teren. Pur si simplu imi era jena sa ma dau jos din masina ![]() Sefu, mesajul asta trebuia postat la topicul "Accidente". Tot la Cafenea e si ala. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Si tot de tine e facut si topicul ala
Hai recunoasteti ca a facut topciuri bune Flamingo ![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Azi am fost oprit de cateva ori de echipaje mixte Politie+Jandarmerie (masina de servici e autoutilitara). La intrare in Braila, unul dintre jandarmi s-a urcat in duba sa vada ce ascund cutiile mele si a murdarit p-acolo. Omul si-a prezentat scuzele, dar, cand s-a intors cu spatele, l-am strambat si i-am aratat limba (deh, om in toata firea, ce sa fac si io...)
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
Flamingo |
![]()
|
Stiri de ultima ora !!!! Breaking news !!!!
![]() Nevasta-nea e racita cobza si se chinuie sa stranga brazii din camere... Fii-meu n-o ajuta pentru ca nu-i convine sa nu mai aibe brad in camera sperand ca mai vine o data mosu' iar eu, ca sa ma eschivez... mimez ca lucrez ceva pentru firma. ![]() P.S. Mai bagati bre si altele, nu numai din trafic. ![]() This post has been edited by Flamingo: 29 Jan 2009, 19:47 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Miria |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 1 September 08 ![]() |
Recunosc sunt o mare panarama umana .Toti colegii mei sunt casatoriti eu sunt ultimul mohican.Nu sunt batran am pana in 30 de ani dar nu stiu cum marea majoritate au fost luati de diverse domnisoare.Eu nu ma las si tot curtez femei si iar femei.Nu stiu de unde am mostenit gena asta de a fi asa de nepasator.O tipa ma iubeste nu vrea sa renunte la mine ,chiar acum mi-a dat un mesaj de corazon ,tocmai cand eu scriam un mesaj altei tipe,in care ii spuneam ce mult tin eu la ea si ca numai pot de dragul ei ,sa ne vedem sambata seara.Normal tipa a zis ok eu sunt bucuros dar mi-e scarba de mine ,daca as fi o femeie nu mi-ar placea sa dau de un tip care sa ma faca sa ma indragostesc de el si dupa aceea sa il vad cu alta.Nu stiu probabil sunt o cauza pierduta.
This post has been edited by Miria: 29 Jan 2009, 19:59 |
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
2006/2011 http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
don't hate the player, hate the game, i feel u Miria
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Miria |
![]()
|
Multumesc Semit , o sa incerc sa nu ma mai uit la femei asa de des.Vb lui Becali aseara la Capatos Diavolul e devina .Isi baga el coada ,cine le pune pe domnitele astea sa poarte ditamai decolteul ,blugi stramti pe fese ,stringuri si multe altele,buricul gol (asta casual).Dar si la costum le sta bine mulat,camasa descheiata cu un decolteu generos.Diavolul isi pune amprenta o sa incerc sa imi pun mana pe ochi ,degetele sa le tin resfirate si sa tin ochii intredeschisi poate numai vad atata frumusete si ispitire.Cert astazi eram la servici stateam pe hol cu un coleg,cand o vad pe una inalta spuneai ca e Liz Taylor niste cismulite rosii niste blugi mulati pe ea o camasa rosie pe ea cu un decolteu generos.Recunosc am ramas cu gura cascata ,superba tipa un mers din ala de felina niste fese lucrate,un Range Rover sport alb langa al meu Focus in parcare.Ce mai pe aia as luao de nevasta.
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
Miria |
![]()
|
Nu nu ,chiar ma gandeam ce poate sa vada un barbat la alt barbat,e naspa e grotesc imi vine sa vomit bleah.Adevarul cu 2 tipe lesbi mi-as incalca pe principii si le-as privi.2 doamne saracele nu pot face niciodata rau ,nu sunt asa perverse cred ca le-as lua si acasa sa am grija de ele
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
|
|
caktuss |
![]()
|
ce tare tre sa fie sexu` cu 2 lesbiene... ele se freaca si tu ti-o freci
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
|
Miria |
![]()
|
Ma rog rectific 2 tipe bi.Cunosc o tipa ce e lesbi dar cateodata mai face sex cu un tip si cu partenera ei .Mi-a spus ca mai simte nevoia asa cateodata.Pana acum nu am corupto sper pe viitor .Doamne iar Diavolul ma face sa vb lucruri rele.Cert cu 2 tipe bi sau lesbi e tot aia .Se stie tipele se fac lesbi doar sa para mai interesante .Un organ masculin nu se compara cu aiurelile lor de bete ,sticle ,sprayuri ,bazaitoare cu baterii.Asta o stiu de la tipa.
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
|
|
caktuss |
![]()
|
tu esti pocait bre ? ce tot barai cu diavolu` in sus si-n jos
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Miria @ 29 Jan 2009, 20:04) Multumesc Semit , o sa incerc sa nu ma mai uit la femei asa de des.Vb lui Becali aseara la Capatos Diavolul e devina .Isi baga el coada ,cine le pune pe domnitele astea sa poarte ditamai decolteul ,blugi stramti pe fese ,stringuri si multe altele,buricul gol (asta casual).Dar si la costum le sta bine mulat,camasa descheiata cu un decolteu generos.Diavolul isi pune amprenta o sa incerc sa imi pun mana pe ochi ,degetele sa le tin resfirate si sa tin ochii intredeschisi poate numai vad atata frumusete si ispitire.Cert astazi eram la servici stateam pe hol cu un coleg,cand o vad pe una inalta spuneai ca e Liz Taylor niste cismulite rosii niste blugi mulati pe ea o camasa rosie pe ea cu un decolteu generos.Recunosc am ramas cu gura cascata ,superba tipa un mers din ala de felina niste fese lucrate,un Range Rover sport alb langa al meu Focus in parcare.Ce mai pe aia as luao de nevasta. bine faci. daca nu din dragoste, macar cu range rover-ul sa te alegi ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 18:55 |