Coltul biciclistului
![]() ![]() ![]() |
Coltul biciclistului
alex |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
|
||
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
axe
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Eu mai propun pe langa cei mentionati pe Serpico si Stefan - oameni care se pricep la biciclete si care nu se sfiesc sa dea un sfat.
Acum trebuie vazut si cine doreste sa accepte functia sau cine are timp. Oricum biciclistii in general sunt mai calmi decat soferii, sper sa nu le dam batai de cap ![]() Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 16 Mar 2010, 22:21 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Liviu!
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 16 Mar 2010, 22:20) Eu mai propun pe langa cei mentionati pe Serpico si Stefan - oameni care se pricep la biciclete si care nu se sfiesc sa dea un sfat. Eu nu ma pricep la biciclete, eu doar dau sfaturi. ![]() Multumesc pentru sustinere Andy, dar am experienta rolului de moderator pe un alt forum si nu ma mai atrage deloc ideea. Raman la parerea de mai sus. |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Am aflat si eu acum
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ati luat-o razna
![]() Eu il propun pe VladG, ca-i mai cerebral si are cea mai marfa bicla. A mea-i cea mai rapandula ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Si ce daca, nu conteaza ce 'scula' ai. Eu te sustin pentru a fi moderator, se vede ca esti pasionat de domeniul cu doua roti, intri des pe forum, ai cunostinte tehnice, singura conditie e sa vrei si tu
![]() Oricum parerea mea e ca ar fi bine sa fie 2-3 moderatori, nu unul singur. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
si eu tot pe Liviu il sustin.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Mai lasati-l in pace pe Liviu, sa respire. Tine toata cafeneaua aia-n brate si nu mi se pare deloc usor. Ca sa nu mai spun ca stie sa modereze si e enervant de corect, in comparatie cu altii care transpira doar cu-n topic, doua-n brate. Io zic sa-i dati o preocupare lui Vis-a-vis. Sau daca nu-l vreti, atunci Serpico. E toba de "carte" si pare mai mult decat la locul lui. Si VladG mi s-ar parea super ok. E simpla alegerea, nu?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 364 Joined: 24 September 09 ![]() |
Eu il sustin pe vis-a-vis. Din cauza lui mi-am luat bicla de curand
![]() |
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
2001
- CT-05-NSI "Oamenii nu se schimba, ci devin pe zi ce trece ceea ce sunt de fapt."
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Nu-l stricați, măi pe vis-a-vis
![]() |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Una si cu una fac doua. Dar daca "modereaza" si cmandrei p-aici s-a terminat cu bicicletele, putem sa ne mutam iar linistiti pe cafenea
![]() Si eu cred ca nu-si va baga nimeni nasu-n coltu' nostru, poate doar chibiti din randul moderatorilor de ocazie, care ie si ei oameni, cu sentimente, simpatii si antipatii. Macar sa ajunga zona asta asaltata de useri. E deajuns sa stiu ca cel putin cei care am format grupul care iese cu bicicleta, noi, cei care pedalam din placere si nu am lasat in urma niciodata amintiri neplacute, vom "modera" aceasta arie prin puterea exemplului. O singura propunere am si eu, in caz ca se va alege un "sef de tarla". Sa fie ales astfel incat sa nu ne fie frica sau sila de el, ca sa nu fie nevoie sa-mi scot la iveala "temperamentu' ". |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(alex @ 16 Mar 2010, 19:28) ![]() ![]() QUOTE(Fratzica @ 18 Mar 2010, 09:32) de fapt, daca stam sa ne gandim mai bine, sectiunea asta nici n-are nevoie de cine stie ce moderare. Cred ca poate fi moderata liber de catre toti moderatorii forumului Sunt de parere ca numai moderatorii pot propune pe cineva...iar postul de mai sus mi se pare cel mai ok.....nu cred ca exista solutie mai buna.....asa ca sunt de acord cu Fratzica 100 %... <span class='edit'>18 Mar 2010, 11:06:</span> QUOTE(vis-a-vis @ 18 Mar 2010, 10:59) Dar daca "modereaza" si cmandrei p-aici s-a terminat cu bicicletele, putem sa ne mutam iar linistiti pe cafenea ![]() Este foarte tare Andrei...lasa numai posturi la obiect...nu gargara.... This post has been edited by M i h a i: 18 Mar 2010, 10:07 |
--------------------
------
------
------
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
il propun pe lucman.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Liviu
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Sa ma urmareasca si pe mine, suntem deja doi cu pareri comune.
Si, daca am voie, @vis-a-vis e potrivit. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
Argon. Cel putin pana o sa apara programul "rabla" la biciclete.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
de unde frica asta a unor moderatori de la reno pentru oamenii noi? nu suportati concurenta? eu sunt sigur ca vis-a-vis ar face treaba buna.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
E mai mare agitatie pe topicu' asta, decat pe tot subforumu' incriminat.
Conteaza cum merge tara, nu cine iese presedinte, dar na, romanii s-au obisnuit sa faca circ la orice ocazie de gen. Eu zic ca e bine asa cum e acum... Mie personal, imi pare bine ca dintr-un topic pe piua, facut asa, fara vreo perspectiva concreta, s-a ajuns la o adevarata miscare pro-ciclism. Sunt destui oameni care au facut o pasiune din a se plimba si din a-si modifica sau alege bicicleta potrivita. Asta e singura mea multumire. Mie-mi place sa stau in umbra, nu aspir la ranguri inalte... insa daca (prin absurd si chiar daca nu-mi doresc) va fi sa-mi asum aceasta raspundere, nu va trebui sa-i dezamagesc pe simpatizanti, nu ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Fratzica |
![]()
|
QUOTE(argon @ 19 Mar 2010, 09:46) de unde frica asta a unor moderatori de la reno pentru oamenii noi? nu suportati concurenta? eu sunt sigur ca vis-a-vis ar face treaba buna. care concurenta? Daca nu ma insel chiar eu am propus 2 noi moderatori de curand. Mie unul imi ajung sectiunile pe care le am de moderat, am si altceva de facut in loc sa stau pe forum toata ziua. Tu insa cred ca ai prea mult timp liber, si din plictiseala bagi strambe aiurea. Eu l-as propune pe GoGu moderator pentru sectiunea asta, si nu cred ca ar avea cineva ceva impotriva. |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Fratzica, hai sa ti-o zic pe sleau, ca vad ca te incomodeaza prezenta mea. Si chiar daca ma amuza topicul asta, tot trebuie sa clarificam situatia. Tu n-ai treaba cu fenomenul si nici n-ai urmarit topicele, asa ca lasa-ne, poate ai treaba.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Fratzica |
![]()
|
aici gresesti, nu ma incomodeaza deloc prezenta ta, iti citesc povestirile cu placere, citesc topicul de iesiri cu bicicleta foarte des, dar din lipsa de timp si de pregatire fizica nu pot participa la aceste iesiri. Asta nu inseamna ca n-am treaba cu fenomenul sau ca nu ma pasioneaza.
In topicul asta se discuta despre alegerea moderatorilor pentru coltul biciclistilor nu? Presupun ca pot sa imi dau si eu cu parerea, nu cred ca te-am jignit in vreun fel. |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
E am o nelamurire pe care va rog sa nu mi-o luati in nume de rau: regulamentul prevede ca "...
f) Functia de moderator este propusa si acordata doar de catre administratori si nimeni nu poate interveni in privinta aceasta." Ce rost au toate discutiile astea care nu fac decat sa genereze conflicte? |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pana acum avem asa
vis-a-vis........ 8 voturi vladG ............5 voturi axe ...................1 vot serpico ..........2 voturi stefan ...............1 vot liviu ..............4 voturi cmandrei ...........1 vot lucman .............1 vot dizzy .................1 vot argon ................1 vot Clasament orientativ. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Va rog mult sa incetati cu prostiile.
Am sters postarile off-topic. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 23:31 |