Coltul Bucurosilor !, vesti bune
![]() ![]() ![]() |
Coltul Bucurosilor !, vesti bune
rtBK |
![]()
|
||
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|||
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Vineri la prima ora "decolez" in directia Jupiter
![]() ![]() |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(blak2oo8 @ 27 May 2008, 12:38) m-au amuzant niste bosorogi de la un cort PSD cu lecturile despre educatie si hotie... cei de la PC stateau cuminte si se prefaceau ca ar cauta ceva prin niste cutii... auzi si tu PSD sa dea lectii.... desi daca ma gandesc bine... ![]() La noi in cartier PNG-ul a dat pungi cu prosoape si cu un pliant, PNL-ul a dat un faras si o maturica pentru masina / portbagaj, etc... PDL-ul a dat pungi in care se afla un pliant iar in parc a impartit carti de colorat pt copii si printre foi a amestecat si o brosura, iar PC-ul a dat, sfaturi, adica nimic. ![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
PSD
![]() |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
ai rabdare... ca urmeaza arma secreta a psd-ului ... o berica si un miculet intr-o zi de vara caniculara vine tocmai bine
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
PNG pregateste zestrea batraneilor?
![]() ![]() ![]() ![]() ce tara frumosa avem si noi cetatenii ii facem cinste ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Sa inteleg ca va referiti la prosopelele ce se leaga in jurul lumanarilor?
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
ce intrebare .... cum poti sa oferi alegatorilor prosoape ?mai tr si un sapun si sloganul este gata "o Romanie mai curata ....cu noi .voteaza...... voteaza curatenia"
![]() ![]() ![]() un halat de baie ceva ?|maine poimaine partidele o sa ofere si chilotei cu sigla partidului ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
Flamingo |
![]()
|
Nope, nu chiar. Prosoapele erau destul de mari si se prezentau binisor, avand pe ele brodate numele "catindatului"... si cum broderia costa "ceva", va dati seama ca nu isi puteau permite sa puna la bataie prosoape ieftine.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
NadaLina |
![]()
|
indiferent de calitatea materialului din care este facut ,lucrul respectiv are un nume... prosop , cand spui prosop la ce te gandesti?
numai la noi se poate intampla.....ex: de paste pachetele cu alimente au fost date si cu lumanare ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
saddie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 4 December 06 ![]() |
Bucuroasa ca mi-am gasit stop spate de cumparat la pret acceptabil si nu mai trec prin circul cu asigurarile
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1,5 dci, 80 CP, Dynamique, 2006
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(veronik @ 28 May 2008, 08:18) ce intrebare .... cum poti sa oferi alegatorilor prosoape ?mai tr si un sapun si sloganul este gata "o Romanie mai curata ....cu noi .voteaza...... voteaza curatenia" ![]() ![]() ![]() un halat de baie ceva ?|maine poimaine partidele o sa ofere si chilotei cu sigla partidului ![]() ![]() Pe cand hartie igienica cu sigla partidului? |
--------------------
.
.
.
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Bine ca se termina tampenia asta cu alegerile.
Maine plec la mareeeeeee.................. ![]() |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
Flamingo |
![]()
|
Astept din moment in moment sa ma sune in cursul diminetii... cei de la Vama Baneasa pentru a ridica Hyundai-ul... Cel putin asa am fost informat ieri de catre dealerul auto.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
TresPasser |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 24 March 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mi-am dat ultimul examen scris!!! Mai am 2 examene orale si apoi ..... LICENTA
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2007 Exception 1.6 16V
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa te bucuri de ea flamingo. Si sa ne faci o plimbare
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Tinem pumnii Flamingo!Si apropo vreau si eu o tura cu ti-ti-ul cel nou!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Flamingo |
![]()
|
Sarumana sefu' !
![]() O sa incerc la un moment dat sa fac un scurt review... daca exista subforum pt asa ceva, dar ma tem c-o sa fiu subiectiv... ![]() Da Mariane, o "dregem" noi cumva pana la urma. ![]() This post has been edited by Flamingo: 29 May 2008, 09:46 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa-ti traiasca si sa te plimbe mult si bine fara probleme. Si iti mai doresc sa fi multumit de ea.
Bucuros ca azi ridic utilajul HTC TyTNII ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Flamingo |
![]()
|
Felicitari, dar acum ne poti traduce si noua ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
http://www.htc.com/www/product.aspx?id=640
Este un PDA-Phone cu GPS super destept si pe care mi-l doream de cand a aparut. |
--------------------
Renault
- B-81-LXV
|
Flamingo |
![]()
|
Recunosc, eu la capitolul tehnologie in comunicare, am cam ramas in urma.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
Sincer, cred ca e mai cinstit asa. Nu ai probleme. Spre exemplu pe mine ma enerveaza rau de tot cand cumpar un "utilaj" dinasta de ultima ora si peste doo saptamani apare ceva mult mai tare. Bine, deja m-am obisnuit si m-am mai potolit, dar oricum, sunt perfect constient ca e mai bine sa fii "in urma" cum zici tu.
![]() Nu ma intelege gresit, sunt convins ca nu esti atat de in urma incat sa folosesti telefonul cu disc rotativ... ![]() |
--------------------
Renault
- B-81-LXV
|
Flamingo |
![]()
|
Eh, iti dai seama ca nu-s chiar asa... Pe vremuri eram printre primii care detineau celebrele Nokia 6210, apoi 6310 (ulterior 6310i), dar in timp am lasat-o mai moale... iar in ceea ce priveste ultimile aparitii / oferte promotionale, lasa-ma ca am aflat ieri o chestie care m-a pus in coor... si la propriu si la figurat aproape... dar nu are rost sa intru in amanunte acum, ca ma enervez iar...
![]() This post has been edited by Flamingo: 29 May 2008, 10:55 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
Bucuros ca legea se aplica si la noi...am fost blocat azi in parcarea blocului de un vecin care zicea ca "ala e locu' lui de 10 ani" si degeaba l-am rugat sa-si mute masina ca m-a facut nesimtit si ordinar si ca asta sa-mi fie lectie (cu martori)...asa ca -poze- telefon la politie (respectiv 112 in prima faza)- venit duba- a constatat- dat declaratii-rezultat amenda 680 ron pt. blocare si 1200 ron pt. injurii si amentari care daca erau cu violenta se deschidea dosar penal.Deci nu are sens sa te iei in gura cu prostu'...
Mentionez ca nu a fost vorba de vreun telefon dat inainte vreunui superior din politie sau alte actiuni de acest fel din partea mea! This post has been edited by adrian mgn: 29 May 2008, 14:26 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca problemele tale abia acum vor incepe
![]() Sper sa ma insel. |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
Sper si eu sa nu ... ca inca nu am scos "artileria grea"
![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
|
rtBK |
![]()
|
uat? si crezi ca o sa lase lucrurile asa? in romania? no way!
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
adrian mgn |
![]()
|
Nu vreau sa spun sau sa se creada ca sunt un "bazat" sau mare smecher de altfel eu sunt si mult mai tanar decat respectivu' dar prin natura meseriei (ortoped) mi-au trecut prin mana multi oameni de la "mai marii orasului" pana la " mai interlopii orasului" care in discutiile lor amicale cu altii isi mai rup din cand in cand o mana sau un picior.Totusi in rezolvarea problemei eu consider ca am actionat in baza dreptului pe care il are orice cetatean si ca si mine si respectivu' are dreptul sa conteste actiunea mea (s-au mai bine zis a Politiei),deci nu consider ca am gresit cu nimic...cat despre alte actiuni sper sa nu fiu nevoit sa fac uz de nici una din "cunostintele" mele.
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:07 |