Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Cel mai tare interviu, probleme cu orgasmul....

Maskatu
post 19 Dec 2009, 10:01
Post #1

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

--------------------
Dacia Logan - --- 0.9 TCE - 2019
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Victoras2001
post 19 Dec 2009, 10:25
Post #2

Membru autentic

Group: Members

Bai frate. Cata scarba mi-e de ingustii astia pe care nu-i duce mintea sa faca o poanta buna.
Se vede din avion ca nu zice "orgasm". De ce nu-l filmeaza decat din spate sau lateral? Absolut, dar absolut toti intervievatii inteleg prin "orgasm" credit. Bai ma lasi? Sa nu stii sensul unui cuvant e una. Dar ca zece prosti care habar n-au sa se refere din prima fix la creditul bancar e cu totul alta.
Asta evidentiaza clar nivelul intelectual al celor care au produs clipul. Daca as fi fost seful lor, ii lasam fara paine de sarbatori. Ca sa nu mai spun ca in locul alora-l cautam pe fraier si-l faceam la gat. mad.gif
Grasul ala, dupa ce e intrebat daca a obtinut un orgasm, raspunde, evident, "nu nu, n-am facut". De ce nu raspunde "n-am avut"? De ce absolut toti spun ca n-au nevoie? Iar la sfarsit, cireasa de pe tort, bomboana de pe coliva, o intreaba pe una intr-adevar de orgasm. Antena 1... In locul aluia nu m-as fi facut in halul ala de rahat. Ce ipocriti nenorociti. Sa dea Dumnezeu sa aiba ala ultimul orgasm maine.

--------------------
ZAZ Zaporojež 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
Irish
post 19 Dec 2009, 12:01
Post #3

Membru autentic

From: Bacau .

Vaiiiii ,dar ce teai ambalat biggrin.gif .Poate asa sunt oameni aia prosti si habar nu au ce inseamna ,e clar ca inainte de interviu lea pomenit ceva de credit si ei se asteapta sa fie credit .Cel cu interviul este Gaita parca ,iar la minutul 2.20 se vede pe buzele lui ca pronunta orgasm .Numai analiza atat ca ai ramane surprins cati sunt care nu stiu lucruri de astea tongue.gif .

Bafta !!

--------------------
Renault Laguna II - BC 05 JMU 1.8 Dynamique
+
vladrehau
post 19 Dec 2009, 14:40
Post #4

Instalator

From: middle moldova

simt ca ajm un orgasm.... radmasa.gif

--------------------
logan 1.5 DCI SUPERCHARGED
+
membru_DC
post 19 Dec 2009, 19:29
Post #5

-

eu cred ca e facatura.... de fapt ii intreba de credit si apoi au manarit interviul sa para ce-i intreba de orgasm dry.gif

--------------------
- - - - -
+
Master01
post 20 Dec 2009, 03:46
Post #6

Membru autentic

From: Suceava

Stiu sau nu stiu, oricum este amuzant. Dar ce mai canta grasul la sfarsit, la asta se pricepe.................... radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
RENAULT MEGANE SCENIC - Nr. de SV 2005/1598 cmc 1,6 16 V
Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie.
+
adnatonic
post 20 Dec 2009, 07:00
Post #7

Membru

Asta e si ideea! Clipul a fost montat in asa fel incat sa scoata " comicul situatiei" in evidenta! Credeti ca aia a fost singura care a stiut ce e ala orgasm?

--------------------
renault clio - GL 07 INIMIOARA 1999/ 1.4 RT
"Cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile." (Bob Marley)
+
tataiedaciotul
post 20 Dec 2009, 07:57
Post #8

Membru autentic

From: Bucuresti

168.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif valuri.gif death.gif gun3.gif coolspeak.gif victorie.gif yupy.gif party.gif cheers.gif

Attached thumbnail(s)
83.jpg ( Size: 50.16k ) Number of downloads: 311

--------------------
Dacia Solenza - B-31-PGD Scala
Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
+
vis-a-vis
post 20 Dec 2009, 08:00
Post #9

DaciaClubber

Nea Victore, pe Gaita l-au chemat din America sa faca emisiuni la antena si da, sunt multi care se baga-n vorba aiurea cand sunt filmati. Am iesit si noi o data cu camera si un microfon pe strada si le luam interviu la trecatori... sa vezi cati se opreau si se credeau vedete si noi nici macar nu dadusem drumu' la camera radmasa.gif
Stiu ca prin 93-94 i-a facut-o Gaita unuia de la noi de la bloc si dupa ce l-am vazut la tv cat de prost e, l-am mai luat si noi la misto. N-a negat niciodata ca l-au facut aia...

20 Dec 2009, 08:02:

This post has been edited by vis-a-vis: 20 Dec 2009, 08:02

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
Victoras2001
post 20 Dec 2009, 08:43
Post #10

Membru autentic

Lasa tata, ca si noi iesisem din scoala-n '90 cu camera de filmat. Luasem microfonul de la sala de sport si-i bagasem cordonul intr-un diplomat. Am pacalit profesorii, lumea de pe strada, nu-ti mai spun ce-a iesit in piata. O caseta de pomina. Din pacate nu mai pot da de ea.
Dar daca voi imi spuneti ca asta nu-i cea mai de prost gust facatura, nu mai am comentarii. Se vede din avion ca e pusa vocea peste.
Sa ai talent inseamna sa reusesti sa faci oamenii pe strada din vorbe, nu sa-i intrebi un lucru absolut normal, iar mai apoi, in studio, sa le pui vorbe in gura. Si da, Gaita nu mi-a placut in viata mea.

--------------------
ZAZ Zaporojež 1969
+
vis-a-vis
post 20 Dec 2009, 08:44
Post #11

DaciaClubber

O fi facatura, dar sunt si multi prosti...

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
Victoras2001
post 20 Dec 2009, 08:54
Post #12

Membru autentic

N-am negat ca nu-s prosti cu sutele de mii. Dar fa ceva real, foloseste-te de cunostintele tale, de ascutimea mintii tale si de lipsa lor de cunostinte. Sa te duci intr-un studio si sa pocesti prin mijloace tehnice o discutie normala, se numeste marlanie nu talent.
Crede-ma pe cuvant. In caseta despre care vorbesc eu, nu i s-au pus nimanui vorbe-n gura, insa te tavalesti pe jos de ras. Si asta pentru ca ne-am legat numai de oameni despre care era evident ca n-au o pregatire macar elementara.
Da, daca te vei duce la Universitate si vei intreba lumea daca-si doreste copii bipezi, s-ar putea ca multi sa-ti raspunda cu "Doamne fereste maica". Numai ca savantul asta nu s-a dus la Universitate, ci intr-un studio unde-a manarit un film. Asa ca permite-mi sa-mi sterg onrabilul posterior cu inteligenta lui.

--------------------
ZAZ Zaporojež 1969
+
bulan
post 20 Dec 2009, 10:15
Post #13

Membru autentic

QUOTE(vis-a-vis @ 20 Dec 2009, 08:00)
pe Gaita l-au chemat din America sa faca emisiuni la antena
*

S-a intors singur inapoi pentru ca pe meleagurile alea era un neica nimeni.Oricum si cand se va pensiona tot nu o sa fie cineva.

--------------------
a b c
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 17:16
Dacia