CLIMATRONIC PE LAGUNA 2, Inlocuire AC cu CLIMATRONIC
![]() ![]() ![]() |
CLIMATRONIC PE LAGUNA 2, Inlocuire AC cu CLIMATRONIC
gorman |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 27 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna coupe 2.0T
2008
|
|||
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
foarte tare...felicitari! eu am insa clima dar e foarte bine ce ai facut pentru ca nu imi plac deloc lagunele cu ac.....cam groaznice acele butoane
![]() senzorul acela de pe mijlocul bordului....spre parbriz....nu face parte tot din sistemul climatronic?! ....eu asa stiam..... |
--------------------
Renault
Laguna II
2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
|
|
gorman |
![]()
|
Da sigur, am revenit si am postat... uitasem de el pt. ca am montat senzorul cu mult timp inainte.
|
--------------------
renault
laguna coupe 2.0T
2008
|
|
Radocanu |
![]()
|
![]() Membru lagunist Group: Members Posts: 1.983 Joined: 24 March 07 From: Hunedoara ![]() |
Bv Gorman pt tutorialul facut! Ar trebui un admin sa adune toate tutorialele si sa le mute in sectiunea ,,tutorial,,
|
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
2006 1.9 dci - Dynamique
- HD-88-CAR Dezmembrez R.Laguna 2
Telefon 0773803384 |
|
gorman |
![]()
|
Multumesc pentru aprecieri si pentru piese. Poate ca prin asemenea reusite dam curaj si la altii sa incerce trebuie doar o buna informare cumulat cu ceva pricepere si indemanare si multumirea va fi dubla.
|
--------------------
renault
laguna coupe 2.0T
2008
|
|
claur |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 23 May 10 ![]() |
bravo!
cat a costat toata treaba(piesele)? de asemenea , eu am varianta authentic si oglinda interioara nu prea are nici o cochilie....este lipita de parbriz si atat! ce face motorasul ala de vine acolo ? ms |
--------------------
Renault
koleos I
2011 , 2.0 dci 4x4 150 cp euro 5
|
|
Radocanu |
![]()
|
![]() Membru lagunist Group: Members Posts: 1.983 Joined: 24 March 07 From: Hunedoara ![]() |
Motorasul care vine acolo, are incorporat un senzor de umiditate! In functie de cata umiditate e un masina, mixeaza aerul din masina cu el de afara! ( asta cand e pun pe functia AUTO)
|
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
2006 1.9 dci - Dynamique
Telefon 0773803384 |
|
jordi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.185 Joined: 25 March 10 From: Ploiesti ![]() |
Salut! Felicitari gorman.....si eu sunt in aceeasi situatie cu tine. Am ac si ma gandesc daca merita sa il inlocuiesc cu climatronic. De piese ma descurc, insa problema este ca nu am la oglinda motorasul de mixare, senzorul de umiditate si se pare ca nu am nici cablajul pentru asa ceva, ceeace ar insemna ca am nevoie si de alta oglinda. Dilema mea este daca merita sa risc instalatia de ac care functioneza ok cu un sistem caruia trebuie sa ii montez mai multe componente, care nu cred ca au macar cablajul tras. Din cate stiu pe stalpul spate, in interior mai este un senzor de temperatura care asigura functionarea corecta sistemului. Daca ma insel astept corecturi. Multumesc.
Ps nu ne-ai spus cum functioneaza???? This post has been edited by jordi: 14 Feb 2011, 21:58 |
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
2004 Expression
- PH-XX-XXX
|
|
gorman |
![]()
|
100ron tulumba de climatronic;
170ron display climatronic... cu reducere de la Raducanu ![]() 70Ron oglinda heliomata cu tot cu cochilie, motoras si senzor plaoaie si lumina de pe un megane( se potrivesc sau se pot adapta fara mari probleme), un schilipir de pe la Arad 14 Feb 2011, 22:31: Daca merita... categoric ca da. Nu-mi incap in piele de bucurie si culmea functioneza perfect. Nu stiu de nici un senzor in stalpul din spate si nu cred sa existe asa ceva..este unul pe bord chiar sub parbris de altul nu stiu. Tulumba de climatronic are instalatia pe ea care se conecteaza plug/play cu display-ul la fel si motorasele. Nu am zis ca este usor dar nici foarte greu... merita incercat. This post has been edited by gorman: 14 Feb 2011, 22:31 |
--------------------
renault
laguna coupe 2.0T
2008
|
|
claur |
![]()
|
da..am inteles
la mine situatia e ca la jordi..oglinda este simpla, lipita de parbriz...nu are nici un fir pe acolo tras. Deci acel motoras nu exista si nici cablaj nu are :(sau cel putin nu e vizibil |
--------------------
Renault
koleos I
|
|
Radocanu |
![]()
|
Gorman, la tine cum era la oglinda ? Era simpla, fara cochilie, direct lipita pe parbriz ?
|
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
2006 1.9 dci - Dynamique
Telefon 0773803384 |
|
gorman |
![]()
|
Da, oglinda a fost simpla dar oglinda de megane sa potrivit cu pastila de pe parbrisul meu.
|
--------------------
renault
laguna coupe 2.0T
2008
|
|
claur |
![]()
|
@gorman dar ai avut cablaj? la mine nu este nici un cablu pe acolo
|
--------------------
Renault
koleos I
|
|
gorman |
![]()
|
Nu-ti trebuie cablaj decat cablajul de pe tulumba de climatronic care trebuie sa fie completa, adica motorase si cablaj. Acest cablaj,. leaga motorasele intre ele cu displey-ul de climatronic. De fapt se conecteaza cu restul instalatiei electrice de pe masina prin display.
This post has been edited by gorman: 17 Feb 2011, 19:17 |
--------------------
renault
laguna coupe 2.0T
2008
|
|
claur |
![]()
|
pai bun si at, senzorii de la oglinda cum se conecteaza la restul instalatiei ?
|
--------------------
Renault
koleos I
|
|
gorman |
![]()
|
Eu am avut mufele pana sub oglinda. Pt. cei care nu au cablaj pana acolo, sigur aveti fire pana in mufa din stalpul stanga R260 (verificati).
418 - motorasul din cochilia oglinzii 1111 - senzorul de pe bord. Daca dati bordul jos undeva in spatele tulumbei de AC de pe masina se gaseste pe manunchiul de cabluri, mufa care intra in senzorul de pe bord. Attached File(s) ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna coupe 2.0T
2008
|
|
MariusRZR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 22 May 10 ![]() |
Redeschid acest topic:)
Eu am oglinda simpla, nu heliomata, n-are nimic... As vrea sa montez climatronic, dar fara senzorul din oglinda. Se poate? Nu ma intereseaza functia pe care o aduce oglinda This post has been edited by MariusRZR: 4 Mar 2015, 12:29 |
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Pentru functionare corecta a sistemului automat este necesar senzorul respectiv....si restul senzorilor dedicati.
This post has been edited by espacern: 4 Mar 2015, 11:14 |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
MariusRZR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 22 May 10 ![]() |
Inteleg, dar eu mai mult vreau functiile AC manual, dar pe panou de clima:D
|
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca montezi panoul de clim (pe langa restul pieselor) acesta include si calculatorul de control si acesta sesizeaza functionarea anumitor senzori.
Incearca si vezi ce iese....din stutocamila. |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
ionion2015 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 15 February 15 ![]() |
am laguna 2 grand tour 1.6 benzina ,2001 cu climatronic fiecare parte cu temperatura lui.ce mai trebuie facut pt montaj oglinda heliomata,in afara de faptul ca trebuie sa o cumpar??
|
--------------------
renault laguna 2
grantour
2001 authentic
- b75 klm
|
|
Dezmembrari_Megane |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 7 March 15 ![]() |
sa o demontezi pe aia veche fara sa spargi parbrizul , sa o montezi pe aia in locul ei bagi mufa si gata .
|
--------------------
renault
megane 2
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 07:26 |