Ban, De ce?
![]() ![]() ![]() |
Ban, De ce?
H2SO4_al_II-lea |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 6 November 10 ![]() |
|
||
--------------------
acid
sulfuric
1
|
|||
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() Nu ar fi buna o chestie cum e pe VW forum, sa iti faci cont si validarea sa se faca doar dupa ce in prealabil se face o scurta verificare? Eu de exemplu mi-am facut cont la ei, sau mai zis am incercat. Am creat user-ul, tot-tot, si la auto am trecut Laguna TDI ca scria sa iti treci vehicolul VAG, si mi l-au sters in 24h ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Fănică, ție trebuia să ți-l șteargă și d'aci de mult...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Perche?
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(StefanT @ 6 Nov 2010, 12:00) ![]() Nu ar fi buna o chestie cum e pe VW forum, sa iti faci cont si validarea sa se faca doar dupa ce in prealabil se face o scurta verificare? Eu de exemplu mi-am facut cont la ei, sau mai zis am incercat. Am creat user-ul, tot-tot, si la auto am trecut Laguna TDI ca scria sa iti treci vehicolul VAG, si mi l-au sters in 24h ![]() ar fi o idee, si pe ford la fel se cere |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Mi se pare normal, masini serioase, forumuri serioase ..
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
1. Ai luat ban pentru ca ai zis tu ca esti cineva de care lumea de pe acest forum ar trebui sa stie. Cum boc e la bucuresti, nu mai e la cluj, a ramas ca ai recunoscut ca esti o clona cu gurita ta.
2. pentru clona, ban din nou. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 21:19 |