Ajutati-l pe Stefanut
![]() ![]() ![]() |
Ajutati-l pe Stefanut
alex |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Attached thumbnail(s) scrisoare_medicala1.jpg ( Size: 63.43k ) Number of downloads: 2724 factura_iulie.JPG ( Size: 191.27k ) Number of downloads: 2272 confirmare_iulie.jpg ( Size: 418.63k ) Number of downloads: 2131 |
||
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|||
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
eu am sa trimit ceva astazi sau maine!
haideti si altii!!!! alex, felicitari pentru gest! LE titularul de cont este Radulescu Raul-Stefan??? This post has been edited by manucu01: 17 Apr 2008, 08:28 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
- IS-07-MAN Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
As vrea sa donez si eu dupa puteri, dar am nevoie de numele titularului si de CNP.
|
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
bgabriel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 24 July 06 ![]() |
Am sa incerc sa ajung si eu zilele astea pe la banca. Incercati si la fundatii de ajutor. Stiu ca Silviu Progoana se plangea ca nu prea apeleaza lumea la fundatia lui. Uite un link poate va ajuta http://www.fundatiasilviuprigoana.ro/. Multa sanatate micutului.
This post has been edited by bgabriel: 17 Apr 2008, 10:12 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Privilege 1.6 16V
apr 2007
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
rugam sa primim pe PM CNP-ul titularului de cont.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
|
thunder77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 19 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Ati luat legatura cu Fundatia Becali ? Eu cred ca rezolvati mult mai repede.
Iata linkul Fundatia Becali Ei au o echipa adevarata de profesionisti si daca sunati nu aveti nimic de pierdut. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006 Fidji
- B-48-GIO
|
|
manucu |
![]()
|
bune si sfaturile cu fundatiile, insa nu strica putina solidaritate si de pe forum. ma gandesc ca transferuri de bani pentru intalnirile nationale se fac foarte usor, hai sa o facem si pentru a ajuta un copil! sper macar 1000 de euro sa strangem!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
salut
eu sunt tatal acelui copil... titular cont: Radulescu Raul-Stefan CNP:1741124083472 la fundatia becali am apelat in ianuarie, ptr. tratamentul din martie si nu ne-au ajutat.. am apelat din nou saptamana asta, ptr. tratamentul din iulie, si speram sa ne ajute de data asta... noi oricum avem nevoie de 3 tratamente ( adica de circa 9000 euro) deci orice donatie va fi binevenita! multumim anticipat! |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
manucu |
![]()
|
BandiT, ti-am trimis PM cu o confirmare de plata!
hai si altii!!! |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
|
TheAlphonso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 11 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Raul-Stefan, ai PM si de la mine. Multa sanatate celui mic.
Doamne ajuta! |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCi 88kW
2002 Privilege
- B-XX-LIF
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
multumesc mult!
sanatate maxima! |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
thunder77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 19 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Ok o sa fac si eu un transfer de bani curind si diseara la Intilnirea Forumului Bucuresti o sa discutam cum putem ajuta cit mai mult.
Sanatate multa micutului. ![]() Trebuie sa facem ceva organizat!Propun pentru patronul forumului sa facem la nivel de orase cite o stringere de fonduri si sa se ocupe moderatorii si adminii locali.Ce ziceti? This post has been edited by thunder77: 18 Apr 2008, 14:28 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006 Fidji
- B-48-GIO
|
|
manucu |
![]()
|
de acord, eu ma inscriu sa strang pentru iasi
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
De Timisoara cine se ocupa?
Vreau sa intreb ceva:pot sa transfer bani de pe cardul de salariu direct in contul indicat?Sau mai trebuie sa indeplinesc ceva formalitati?Sanatate la toata lumea!Ciao!M. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
themircea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 650 Joined: 31 December 07 From: Timisoara ![]() |
Salut!
marian-j - Poti face orice operatiuni; cel mai simplu este daca ai internet banking. Altfel, mergi la banca si faci transfer sau depui direct la casierie... Mircea |
--------------------
Renault
Laguna Grandtour 1999 Concorde ;
fost, dar intotdeauna in suflet Megane III RS 250 Va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Doar pentru date de facturare trimiteti PM.
Cautam distribuitori. 0256/275273, 0720.699655 L-V 8-18 |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Iti multumesc Mircea!Voi merge la banca si voi proceda exact cum m-ai sfatuit deoarece la serviciul de internet-banking nu am acces.Ciao!Marian
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
b_gabi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 28 October 06 ![]() |
De la noi puțin ..... de la Dumnezeu mai mult!
Sper să găsiți resursele necesare.... |
--------------------
renault
laguna 2
2001 Privilege 1,8 I 16V
- AG 70 BUB
|
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Cat si cum putem, ajutam si noi.
Sanatate. |
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
marian-j |
![]()
|
Am reusit sa ne aducem si noi modesta noastra contributie!Mircea,ai avut dreptate!Totul a mers snur!Mi-am facut probleme degeaba!Iti multumesc inca o data!Ciao!M.
![]() BandiT am lasat un PM. |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
catamunt |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 26 February 07 From: Vaslui ![]() |
Multa sanatate si de la Vaslui si un mic ajutor financiar. (Azi am depus banii). Sa va ajute Dumnezeu sa strangeti toti banii si sa va fie de folos.
|
--------------------
renault megan sedan
1.5dci 85cp, mp3, senzori parcare
mai 2007
|
|
Lumynos |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 22 June 07 From: BH ![]() |
Dumnezeu sa va ajute!
Putinul nostru este intregit de rugaciunile noastre! HRISTOS A INVIAT! |
--------------------
renault
megane II 1.5 dci
2003
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Va urez un Paste cat mai fericit si sper sa va aduca sanatatea de care aveti atata nevoie. HRISTOS A INVIAT!
(pe 29 se va procesa si op-ul meu) |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
multumesc tuturor!
va doresc sanatate! |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
Dacus_Malus |
![]()
|
http://community.webshots.com/user/stefi1977
aici sunt poze cu baietelul nostru inainte si dupa tratamentul din Ucraina! mai ales dragos sa se uite! <span class='edit'>11 May 2008, 08:32:</span> http://www.parinti.com/modules.php?name=Fo...der=asc&start=0 si aici despre copii cu probleme asemanatoare, unii dintre ei fiind tratati in Ucraina! cititi mai ales prima postare si postareal nr.4.. bine, e interesant de citit tot topicul! tot domnului dragos este dedicat! This post has been edited by "BandiT": 11 May 2008, 08:35 |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Tinand cont ca sunt si eu om si, mai presus de asta, sunt tata, mi-am permis sa fac invizibile mesajele cel putin cinice si lipsite de umanism ale unor utilizatori ai acestui forum. Poate ca erau corecte din punct de vedere medical (nu stiu , nu sunt de specialitate) dar erau INUMANE. Ii anunt pe aceasta cale pe acei utilizatori care vor sa se dea in spectacol si sa ne arate cat de buni sunt ei cand e vorba de copiii altora ca vor fi trecuti pe "moderator preview" (adica orice scriu pe forum va fi invizibil celorlalti useri pana cand un moderator isi da acceptul pentru mesajul respectiv).
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Nemmo |
![]()
|
![]() Membru erect Group: Members Posts: 49 Joined: 16 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Foarte corect Liviu!! Cred ca era o idee sa le lasi postarile ca sa le transmitem si noi, ceilalti, niste "ganduri bune", desi probabil ca topicul ar fi devenit un camp de batalie si s-ar fi indepartat de la esenta. Cei care sunt foarte cinici in situatii de genul asta devin foarte "umani" doar atunci cand li se intampla chiar lor sau copiilor lor. Mizerabil ... foarte mizerabil ...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5 dCi 105HP/2007
fara oglinzi electrice da' cu piele pe volan... ... mi-am dorit asa de mult o "fraulein" ca am ajuns in pat cu o "mademoiselle"!
|
|
gutui |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 320 Joined: 6 May 08 ![]() |
salutare. sunt nou pe forum, o sa contribui si eu cat de curand, astept salariul ca pe painea calda. de curiozitate, s-a strans o suma cat de cat care sa poata ajuta cumva? sunt mai curios din fire...
![]() rugam pe cei care au comentarii tampite legate de aceasta problema sa se abtina. multumim frumos. This post has been edited by gutui: 20 May 2008, 10:30 |
--------------------
M II -11.2002
VW Jetta, diesel 1.6
-01.2013
- VN 11 LUK
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
am spus mai sus...
din 10 000 euro s-au strans aproape 4000 euro.. acesti 4000 euro inseamna ca ne putem duce la urmatorul tratament care va avea loc intre 2-14 iulie 2008. orice donatie e binevenita, si va multumim anticipat! 20 May 2008, 19:59: cum am mai spus deja mai sus, am reusit sa strangem circa 4000 euro din totalul de 10 000 .. acesti 4000 euro au fost stransi de pe forumuri (reno, daciaclub, steaua) si in urma unor donatii survenite ca urmare a aparitiei noastre la televiziune (acasa si primatv). acesti 4000 euro inseamna ca ne putem duce la urmatorul tratament (2..14 iulie) .... orice donatie este binevenita, si va multumim anticipat! multa sanatate! This post has been edited by "BandiT": 20 May 2008, 19:59 |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
themircea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 650 Joined: 31 December 07 From: Timisoara ![]() |
Salut!
Sanatate lui Stefanut! Liviu - Nu te supara, cred ca nu trebuia sa stergi posturile cu care nu esti / nu sunt / nu suntem de acord. Cred ca are de-a face cu libertatea de expresie. Tot timpul am fost de parere ca trebuie sa ascult ce are de zis un om, apoi sa judec si abia apoi sa il combat sau sa-i dau dreptate, sa-i spun parerea mea (daca are urechi sa auda) sau sa-i intorc spatele daca o ia rau de tot pe ulei. Dar intai, vreau sa vad ce are in cap: vreau sa vad daca este buna sau rea-vointa, daca este prostie sau inteligenta, daca este rautate maladiva sau bunatate ingereasca. Nu exclud nici tonurile de gri... Daca vom ajunge sa-i indepartam, sa le punem calusul in gura tuturor celor cu care nu suntem de acord, mi-e teama ca vom deveni extremisti (indiferent in ce sens - este subiectiva aprecierea acestuia), mi-e teama ca ne vom intoarce cat de curand la a scanda lozinci entuziaste la al MCMLLXVII-lea Congres... ![]() Poate ca, citind ce a scris / gandit un altul, indiferent de calitatea sau orientarea gandirii acestuia, ni se aprinde si noua un beculet in suflet sau in minte. Poate ca, vazand ca altul ne spune "Nu poti!" se trezeste in noi vointa, indarjirea de a-i demonstra "Ba ai sa vezi ca POT !" Oare noi, ca "animal" am fi invatat sa sarim daca nu ar fi existat gropi si obstacole? Oare am fi construit case daca ar fi fost o primavara eterna? Mircea |
--------------------
Renault
Laguna Grandtour 1999 Concorde ;
fost, dar intotdeauna in suflet Megane III RS 250 Va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Doar pentru date de facturare trimiteti PM.
Cautam distribuitori. 0256/275273, 0720.699655 L-V 8-18 |
|
t1b1m |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 9 March 04 ![]() |
Te va contacta cineva de la postul de tv TVS Brasov. Multa bafta !
|
--------------------
Renault
Laguna II
2004, 1.9dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 22:02 |