Accesorii pentru Clio 3, ce se mai "lipeste" de Clio3
![]() ![]() ![]() |
Accesorii pentru Clio 3, ce se mai "lipeste" de Clio3
kriprii |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 30 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kadjar
2016/ ZEN Energy
|
|||
fade2black |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 21 June 06 ![]() |
Sal,
Mi-am instalat si eu husele in masina si am zis sa pun ceva foto. Asadar, huse nerva sport, se prind cu ceva velcro si bucuti de plastic de scaune, arata OK, stau foarte fixe la locul lor, nu fac cute, cica is rezistente la soare (nu se incalzesc prea tare), Airbag approved, eu mi-s multumit de ele. Protectii praguri anti gusteri Reno, aveam nevoie sa imi acopar zgarieturile ce le-am primit cadou in service ![]() Plasa sustinere bagaje, pentru diverse. Atasat foto..... o seara placuta! Attached thumbnail(s) DSCF0732_resize.JPG ( Size: 60.64k ) Number of downloads: 2187 DSCF0733_resize.JPG ( Size: 37.76k ) Number of downloads: 2079 DSCF0735_resize.JPG ( Size: 44.94k ) Number of downloads: 2516 DSCF0736_resize.JPG ( Size: 68.91k ) Number of downloads: 2254 DSCF0737_resize.JPG ( Size: 61.55k ) Number of downloads: 2166 DSCF0738_resize.JPG ( Size: 59.52k ) Number of downloads: 1129 DSCF0740_resize.JPG ( Size: 87.68k ) Number of downloads: 968 DSCF0777_resize.JPG ( Size: 22.14k ) Number of downloads: 812 DSCF0778_resize.JPG ( Size: 64.12k ) Number of downloads: 1002 |
--------------------
Renault
Clio III
2006, dCi
|
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
fade2black - sunt toate originale de la reno?
Cat a fost plasa? Nu vad poza cu plasa, poti face una? De unde ai luat-o? Dar tzipla de prag? ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
fade2black |
![]()
|
da, sunt originale Reno
Le-am luat din Fr si am spus mai sus cat au fost, 170 huse, 40 praguri 40 plasa. Protectiile de pragurisunt de plastic doar insertia din mijloc e de aluminiu, initial protejat de o folie de plastic. vin cu o banda adeziva si trebe sa le potrivesti cu pragurile care au doua crestaturi unde trebe aliniate. Plasa se fixeaza cu niste holz suruburi de bucatile de plastic ce se vad si in foto. E universala, merge cu toate modelele Reno. Am mai vrut sa-mi iau un compartiment de depozitare sub scaune fata dar gushterii au modificat pretul de la 35 E la 130E in ianuarie 2007! deci se implanta si la ei...... ![]() Salutari This post has been edited by fade2black: 4 Mar 2007, 09:55 Attached thumbnail(s) DSCF0776_resize.JPG ( Size: 92.7k ) Number of downloads: 1507 |
--------------------
Renault
Clio III
2006, dCi
|
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
De la 35E la 130E? E clar, europa se aliniaza la standardele romaniei
![]() Uh, daca nu gasesc in vitan plasa ma duc pana in .fr sa-mi iau ![]() ![]() Insa, interesant - voi nu aveti cele 6 urechi de ancorare plasa in portbagaj? Eu le am deja instalate, negre fiind, inca din fabrica! Si inca ceva interesant ce am vazut, placa din spate are un sant exact de dimensiunile unei jaluzele iar in partea de sus pe tavan are urechi in care sa se agate partea mobila a jaluzelei. Mai are cineva urechile astea si cele din portbagaj pentru plasa standard? |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
VALKYR |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 3 March 07 ![]() |
ai posibilitate de aducere huse de genul acela ?
|
--------------------
Renault
Megane IV
- 2016 1.5 dCi 110CP Renault Megane III - 2014 1.5 dCi 110CP
Renault Clio III - 2007 1.5 dCi 82CP |
|
devotee |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 26 February 07 ![]() |
Foarte foarte tari husele si pragurile...si plasa (ca e utila) !!! Felicitari pt achizitii! Desi nu aveam de gand sa-mi iau huse, m-ai pus pe ganduri serios
![]() ![]() Oare se gasesc si la noi praguri si plasa? |
--------------------
Renault
Clio III
Dynamique 1.4 / 100 CP
|
|
fade2black |
![]()
|
@devotee
Se gasesc dar nu vrei sa sti pretul @VALKYR Nu comercializez produse reno @roty Si eu am urechile alea dar nu is pentru tipul asta de plasa, cred ca sunt pentru fixare ISOFIX. Jaluzele(de fapt parasolar) am vazut undeva intr-o poza, intr-adevar se prind de urechusele ce le mentionezi. Cand mai merg in .fr va dau de stire. |
--------------------
Renault
Clio III
2006, dCi
|
|
VALKYR |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 3 March 07 ![]() |
@fade2black - Nu ma gandeam la comercializare , ma gandeam daca sti pe cineva care aduce , sau are vre-o posibilitate , nu de alta , dar dupa cum vad iesi mai ieftin sa le aduci din franta decat sa le cumperi de pe meleagurile mioritice ... de , transhumanta e scumpa
![]() |
--------------------
Renault
Megane IV
- 2016 1.5 dCi 110CP Renault Megane III - 2014 1.5 dCi 110CP
Renault Clio III - 2007 1.5 dCi 82CP |
|
devotee |
![]()
|
@fade2black - Actually, chiar vreau sa stiu pretul. Am devenit imun! Materialul huselor e gen lana?
|
--------------------
Renault
Clio III
Dynamique 1.4 / 100 CP
|
|
fade2black |
![]()
|
@devotee
Cand am intrebat de praguri in ianuarie ziceau ceva de 55 E bucata si fara TVA. Poti suna la orice concesionar si vei afla. Uite si referinta: 7711230492 pentru versiunea cu 5 usi. Husele sunt dintr-un material sintetic, cica rezistent la radiatiile solare. E practic compus din 2 stratusi, unu e materialu sintetic si al doilea e un fel de burete mai tare. materialu mai deschis la culoare are perforatii. Cum vin caldurile va dau un feedback cat is de suportabile, dar eu zic ca e ok, statul ala de burete permite circulatia aerului. @VALKYR De stiut nu stiu. Cea mai buna solutie e sa sti pe cineva in fr care sa-ti trimeata prin firmele ,de transport persoane, care au si curierat. Dar cand o sa mai merg, am sa dau anunt. This post has been edited by fade2black: 4 Mar 2007, 19:33 |
--------------------
Renault
Clio III
2006, dCi
|
|
prOZac |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 7 January 07 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio III
april 2006,pack authentique
- B-81-PRZ Renault Megane Sedan april 07 Luxe privilege B-35-DPS
(nu mai)urmeaza Laguna(dezgustat de servicii) |
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Cat timp a durat de la comanda pana la livrare? Vreau si eu cotiera !
|
--------------------
Renault
Clio III
2007
- ...
|
|
prOZac |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 7 January 07 From: Timisoara ![]() |
Daca au pe stoc dureaza cel mult 5 zile.Cand am comandat-o eu m-au sunat si mi-au spus ca nu mai au dar in 2 saptamani a ajuns. E super tare si nu incurca cu nimic la frana de mana(asta daca nu te apuci de facut drifturi).Odata instalata nu mai poti da scaunul pe spate asa de usor pentru ca vine peste rotita aia.Eu zic ca merita comandata.Chiar am vorbit cu cei de la service si erau foarte incantati si ei.Nu difera foarte mult de cea de origine si pretul e exceptional.Bafta
Am promis poze dar nu am apucat.Acum sunt in tratative cu reno pentru achizitionarea unui megane This post has been edited by prOZac: 22 Mar 2007, 09:11 |
--------------------
Renault
Clio III
april 2006,pack authentique
- B-81-PRZ Renault Megane Sedan april 07 Luxe privilege B-35-DPS
(nu mai)urmeaza Laguna(dezgustat de servicii) |
|
udarp |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 14 July 06 ![]() |
Dragii mei,
Aseara am cumparat de la SELGROS cu vreo 20 RON o tavita pentru portbagaj. Trebuie sa recunosc ca nu vine "turmata", in sensul ca este putin mai lata si mai ingusta cu vreo 30 mm decat decat portbagajul ....dar sper sa protejezeze cat de cat mocheta pana o sa gasesc una mai potrivita! Voi ati gasit pe undeva tavite speciale de R Clio 3? |
--------------------
Clio 3
1500 DcI 65CP
Dynamic 2006
|
|
fade2black |
![]()
|
@udarp
Pune si niste poze sa vedem si noi despre ce e vorba |
--------------------
Renault
Clio III
2006, dCi
|
|
udarp |
![]()
|
Stimati prieteni,
am gasit pe net la un pret care mi s-a parut rezonabil un set de "paravanturi" (deflectoare) care se monteaza la geamuri ...sunt de origine "ungureasca" din cate am inteles eu! a montat cineva asa ceva? au vreun efect? se defecteza cumva actionare electrica a agemurilor prin "fortarea" acesteia la inchidere? @fade2black: momentan am masina in service ...pentru voposire in proposrtie de 40% a acoroseriei! ......m-a "binecuvatat" un nemernic su un "set" de zgarieturi de jur imprejurul masinii!! This post has been edited by udarp: 24 Apr 2007, 07:53 |
--------------------
Clio 3
1500 DcI 65CP
Dynamic 2006
|
|
paul ds |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 April 07 ![]() |
A vazut careva huse cu insertii de rosu?
|
--------------------
Renault
Clio III
2007 Dynamique
|
|
andreimax |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 4 July 06 ![]() |
udarp,
e cumva off-topic, dar cat t-a costat vopsirea si unde ai facut-o? si pe mine m-au binecuantat cativa!!! |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2006
|
|
udarp |
![]()
|
@ andreimax: am "facut-o" prin CASCO ca altfel m-ar fi 'indoit"! (usa fata stanga, aripa spate stanga, hayon, usa dreapta spate, usa dreapta fata + luneta zgariata ....cred zgarietura a fost facut cu cheia)
Pt. bara din spate putin "ciobita" mi-au cerut 700 RON. |
--------------------
Clio 3
1500 DcI 65CP
Dynamic 2006
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
are careva eleron? daca da de unde si cam cat costa? ca ma intereseaza sa pun ceva dar finut...
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
devotee |
![]()
|
@eggy
Si pe mine ma bate gandul sa-i pun un eleron mai finut. Am intrebat la Reno si mi-a zis ca e in jur de 170 de euro fara manopera si fara vopsit. Cu totul, cred ca ar ajunge pe la vreo 250-300 maxim. This post has been edited by devotee: 15 May 2007, 11:41 |
--------------------
Renault
Clio III
Dynamique 1.4 / 100 CP
|
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(fade2black @ 4 Mar 2007, 12:10) ... Cum vin caldurile va dau un feedback cat is de suportabile, dar eu zic ca e ok, statul ala de burete permite circulatia aerului. ... Deci cat de suportabile sunt pe caldurile astea ? Cum se comporta pana acum husele tale ? Vreau sa stiu pentru ca luna viitoare sora-mea pleaca in Fr. si voi incerc sa o conving sa-mi cumpere si mie. E suficient sa-i dau referinta articolelor pe care le vreau (eventual si banii ![]() Multumesc anticipat pentru raspunsuri ! ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
kilotz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 22 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
Si pe mine m-ar interesa sa-mi pun eleron. Sa termin mai intai cu revizia (in iunie am revizia de 1 an) sa vad cat trebuie sa cotizez... si dupa ce termin cu revizia, ah si cu o nunta care o am tot in iunie si trebuie sa onorez invitatia.... ei apoi ma apuc de accesorii. Sincer ma bate gandul si pentru chitul sport (spoiler fata, spate, lateral + esapament) dar din cate am calculat cam sare de 1000 euroi ... si ... nu stiu daca acestea merita... inca mai stau pe ganduri.
|
--------------------
Renault
Clio III
iunie 2006 / 1.4 16V 98CP
|
|
devotee |
![]()
|
@Eggy
Si mie mi se pare mult, dar arata foarte bine cu eleronul ala. Poti incerca si la firme de tuning sa vezi cat ar costa un eleron mai finut...ceea ce o sa fac si eu. @kilotz Kitul sport merita, dar dupa ce iti schimbi gumele astea de bicicleta si niste jante de 16" OZ Racing Team ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
Dynamique 1.4 / 100 CP
|
|
Eggy |
![]()
|
@devotee
daca gasesti sa imi dai si mie niste informatii suplimentare te rog |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
Andy99 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 16 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Plasa plic pentru porbagaj de LOGAN se monteaza si se potriveste la fix pe CLIO.
Costa 70 RON cea mica cod reper dacia 6001998169 |
--------------------
CLIO III
1,4 16v Dynamique
2007 Clio III 1,4 16V
Dynmique 2007 |
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Andy99, te rog pune o poza cu plasa montata. Multumesc.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Andy99 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 16 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
CLIO III
1,4 16v Dynamique
2007 Clio III 1,4 16V
Dynmique 2007 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 21:10 |