Abuzurile moderatorilor, Cu ce se ocupa moderatorii?
![]() ![]() ![]() |
Abuzurile moderatorilor, Cu ce se ocupa moderatorii?
liviuflesner |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 24 February 04 From: Iasi ![]() |
|
||
-------------------- Hai cu Dacia!
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Draga Liviu,
Moderatorii nu sunt niste semizei. Moderatorii incearca sa tina acest forum intre niste limte ale realului si ale bunului simt. Eu nu stiu la ce topicuri te-ai referit ca ti-au fost sterse dar, probabil ca au fost sterse din cauza ca nu aduceau nimic constructiv acetui forum. Bafta ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
dragul nostru liviuflesner:
a) nu ti-am nici inchis topicul si nici sters...inca ![]() c) pe viitor inceraca rogu-te sa justifici cand initiezi un topic...ce vrea sa zica, la ce e bun si ce ne poate interesa pe noi d) daca era vorba de soferi care te enerveaza, ai deja un topic cu acest subiect, deci topicul tau dubleaza o teama si deci se inchide sau dupa caz se sterge (scrie la reglement), cum fie daca inteleg despre ce e vorba, fie daca nu inteleg e cam acelasi lucru, o sa il sterg. EU IL STERG ACUM, imi asum responsabilitatea e) asa ca fi responsabil pe viitor si nu ne ocupa timpul si spatiul de forum cu bazaconii iti astept contributiille interesante cu interes Of, ma vazui si reclamat ![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 02:36 |