Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Probleme pornire Megane Mk4, Megane mk4 1.6 benzina 1300 km refuza sa porneasca

ionuth
post 15 Jun 2017, 21:48
Post #1


Membru incepator


Group: Members
Posts: 3
Joined: 15 June 17




Salutare!

Intampin o problema cu Megane Mk4 motor benzina 1.6 16v 115CP. Acesta refuza sa porneasca.

Atunci cand pun contactul imi apare la ceasul din stanga de la turatii "cheita" portocalie, iar acele de la temperatura si rezervor nu se misca. Este ca si cum contactul nu ar fi pus pana la capat. Pe afisajul central monocrom din vitezometrul apare mesajul verificare vehicul, iar daca incerc sa pornesc nu se intampla absolut nimic. Combustibil si baterie are si pot afirma cu deplina incredere ca ultima data am alimentat benzina si nu motorina. Am incercat ambele chei. Masina are 2 luni si abia a trecut de 1300 de km.

Dimineata vor venii cei de la tractari sa o ridice si sa o duca la service, dar voiam sa stiu ce pareri aveti sau daca ati intampinat asemenea probleme sau daca ma puteti sfatui la ce sa am grija (daca este cazul) cu cei de la Renault.

Va multumesc pentru orice input aveti.

P.S. Este prima data cand postez pe forum


--------------------
Renault Megane 2017 1.6 16v 115CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dan22y
post 16 Jun 2017, 07:17
Post #2


Membru autentic


Group: Members
Posts: 5.499
Joined: 7 June 06
From: Heindenfeld




Verificare baterie, borne etc in prima faza.


--------------------
R M 8 - HD
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ionuth
post 16 Jun 2017, 07:27
Post #3


Membru incepator


Group: Members
Posts: 3
Joined: 15 June 17




Salut si multumesc pentru raspuns. Nu am specificat, dar navigatia porneste ok, la fel si difuzoarele. Banuiesc ca asta elimina posibilitatea ca defectul sa fie de la baterie, sau?


--------------------
Renault Megane 2017 1.6 16v 115CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
#Dino
post 16 Jun 2017, 10:17
Post #4


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.092
Joined: 10 November 07
From: Loading...




Am patit ceva similar, nu avea curent la electromotor pentru ca se slabise sistemul de prindere (M3 1.6 16v) cred ca e acelasi motor K4M


--------------------
Renault Megane 3 1.6 16v, 2013
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ionuth
post 16 Jun 2017, 11:04
Post #5


Membru incepator


Group: Members
Posts: 3
Joined: 15 June 17




QUOTE(#Dino @ 16 Jun 2017, 10:17)
Am patit ceva similar, nu avea curent la electromotor pentru ca se slabise sistemul de prindere (M3 1.6 16v) cred ca e acelasi motor K4M
*



Update: la mine se pare nu imi detecteaza calculatorul de injectie. Masina a ramas la ei pentru investigatie.


--------------------
Renault Megane 2017 1.6 16v 115CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vladof
post 4 Jul 2017, 10:45
Post #6


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.075
Joined: 15 November 16
From: Bucuresti




Salut, ce s-a mai intamplat cu asta? S-a rezolvat?


--------------------
Renault Megane GT 1.6 TCe 205 2017
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+


Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th April 2020 - 18:50
Dacia Server hosting