Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

20 Pages  1 2 3 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Dacia SUV, Primul SUV de la Renault

loganfan2008
post 23 Aug 2008, 10:57
Post #1


Volvo


Group: Members
Posts: 392
Joined: 6 May 08




Dupa lansarea pe piata a SUV-ului Koleos aparut datorita colaborarii cu Nissan si Renault Samsung Motors (RSM QM5), francezii proiecteaza primul SUV (H79) conceput 100% la Renault. Ar putea avea acest proiect succesul Logan, sau vor avea dreptate competitorii, care spun ca pe segmentul SUV consumatorii sunt mai pretentiosi si mai putin atenti la pret?

Conform revistei franceze AutoPlus, Renault lucreaza in secret la proiectul lansarii unui automobil SUV ce ar urma sa fie lansat in 2009. Modelul, ce va fi construit pe o platforma derivata din cea a Loganului, ar urma sa coste intre 11.000 si 13.000 de euro.

Un alt producator care incearca sa aduca SUV-ul la preturi mici in Romania este compania chineza Great Wall, cu modelul Hover, care se vinde la pret de lista incepand cu 15.000 euro, fara TVA.

Dacia ar putea da lovitura cu modelul sau de SUV, sunt de parere analistii din piata auto, chestionati de DailyBusiness. Noul autombil Dacia SUV va acoperi, ca si in cazul celorlalte modele produse Mioveni, un segment de piata in crestere importanta si care are nevoie de o gama mai cat variata de modele.





"Piata romaneasca a SUV-urilor creste de la an la an cu procente spectaculoase, mai mari decat in cazul berlinelor", considera analistul auto Razvan Codorean. "Cum pe aceasta piata nu gasesti modele de autoturisme sub 14.000 de euro, modelul pregatit de Dacia, mai ieftin, ar putea sa reconsidere standardele, la fel cum a facut Renault cu modelul Logan", a declarat analistul.

Specialistul auto Adrian Mihaltianu spune ca SUV-ul de la Dacia se va adresa unui segment extrem de dinamic de consumatori, ale caror venituri sunt intr-o crestere constanta, in concordanta cu cresterea economica a Romaniei.

"Un SUV construit la Dacia, la un pret de 11.000-13.000 euro va atrage, cu siguranta, o cerere importanta. Uitati-va la performanta Hyundai, care a realizat vanzari excelente pe piata romaneasca cu modelul Tucson (incepand de la circa 14.000 euro fara TVA - n.r.), unul aflat la sfarsit de gama, dar care, in ciuda designului ceva mai invechit, a reusit performante foarte bune din prisma pretului si fiabilitatii", crede Mihaltianu.

Primul vehicul de teren din istoria Dacia, care urmează să fie lansat pe piață în 2009, va fi un SUV compact și are ca obiectiv atragerea clienților mărcilor coreene, urmând să fie vândut la un preț cu câteva mii de euro mai mic decât modelele concurente.

"SUV-ul (Sports Utility Vehicle) Dacia are ca obiectiv principal atragerea clienților de astfel de automobile fabricate în Coreea, care sunt cele mai ieftine de pe piață. Avantajul SUV-ului marca Dacia va fi prețul, care va fi mai mic cu câteva mii de euro față de concurență", au declarat, joi, agenției MEDIAFAX, reprezentanții Dacia.

În clasa SUV-urilor compacte concurează Kia Sportage, Hyundai Tucson, fabricate în Coreea, precum și BMW X3 și Volkswagen Tiguan. Primele două au prețuri începând de la aproximativ 18.000 de euro și pot depăși ușor 27.000 de euro, cu TVA inclus.

Stroe, Dacia: Piata SUV-urilor este una de interes pentru noi

Directorul comercial al Dacia, Jacques Daniel, a confirmat, interesul Dacia pentru constructia unui model SUV.

"Dacia va dezvolta si va lansa un model SUV, in 2009 cu tractiune 4x4 si 4x2. De aceea, noul model Dacia va fi dezvoltat pe aceeasi platforma X90 sau pe una usor modificata", a declarat Daniel. Ulterior, conducerea Dacia a refuzat orice alte declaratii legate de acest model.

Vicepresedintele Dacia, Constantin Stroe considera ca piata romaneasca are nevoie de produse cat mai variate, iar SUV-urile reprezinta un trend de actualitate. Stroe evita sa vorbeasca despre modelul Dacia SUV, dar spune ca piata este una interesanta pentru grupal Dacia-Renault.

"Piata SUV-urilor este una interesanta pentru noi. Este un segment auto intr-o crestere importanta, cu un public dinamic, format in special din tineri sau middle-age. Piata are nevoie de oferte pe acest segment", a declarat, pentru DailyBusiness, Constantin Stroe.

Argumentele competitiei: Publicul interesat de SUV este mai pretentios

Hyundai Motor, unul dintre principalii jucatori din piata SUV-urilor din Romania nu vede o amenintare directa in preconizata lansare a unui SUV de catre Dacia. Raluca Ghilea, marketing manager Hyundai, considera ca, dincolo de oferta din piata, diferenta este facuta de calitatea produsului, de serviciile de garantie si post garantie.

"Asteptam Dacia in piata si credem ca o concurenta mai puternica pe acest segment va fi chiar de bun augur. Cred insa ca, dincolo de pret, care este extrem de important in piata romaneasca, diferenta va fi facuta de calitatea produsului, fiabilitatea, de serviciile dedicate clientului. Hyundai e lider de piata tocmai din acest motiv".

Anul trecut, pe piata romaneasca s-au vandut peste 15.000 de SUV-uri, fata de 11.000 cu un an inainte, iar pentru 2008, vanzarile ar putea fi cu pana la 30% mai mari, conform statisticilor APIA.

Hyundai Tucson si Santa Fe, Volkswagen Touareg, Toyota RAV 4, Mitsubishi Outlander, Audi Q7, Honda CR-V si Toyota Land Cruiser sunt cele mai bine vandute modele din aceasta clasa.

"Se pare ca piata SUV-urilor va creste in 2008 cu procente intre 10 si 30%. Performanta vine ca urmare a dezvoltarii unei game extrem de variate de modele, la preturi atractive. Cresterea nu va mai fi insa la fel de mare ca in 2007 pentru ca piata a ajuns deja la maturitate", a spus Raluca Ghilea de la Hyundai Motor.

Care sunt atuurile modelului SUV de la Dacia?

Primul SUV de la Dacia va fi, cel mai probabil, un model putin mai mic ca dimensiuni decat Nissan Qashqai, modelul de unde ar putea imprumuta platforma.

"Cu siguranta SUV-ul de la Dacia va imprumuta platforma de la Qashqai, care va fi insa modificata, probabil redusa. In niciun caz, Renault nu va risca sa foloseasca platforma Koleos, primul SUV al Renault, model deja lansat si a caror costuri de fabricatie si de vanzare sunt destul de mari in comparatie cu ce vrea Renault de la Dacia SUV", estimeaza analistul auto Razvan Codorean.

Analistii spun ca pozele aparute in ultima vreme pe Internet, ce prezinta posibile modele SUV lansate de Dacia, sunt mai de graba studii de caz, multe dintre ele realizate pe computer de useri interesati sa se "distreze" pe internet.

"Multe dintre fotografii se vede in mod clar ca reprezinta trucaje in Photoshop. Exista insa si cateva fotografii credibile. Cred insa ca este prematur sa vorbim despre o imagine a noului automobil, fiind vorba de studii de caz intermediare", crede analistul Adrian Mihaltianu. "Un lucru este sigur. Daca vrem sa vedem cum va arata noul SUV din curtea Renault, trebuie sa ne uitam in gama Renault, de unde isi va lua piesele. Nu cred ca Dacia Renault va risca sa lanseze un model cu piese complet noi, costurile de fabricatie si implicit pretul masinii depasind astfel tinta de pret pe care si-o propune Dacia pentru acest model", a declarat Codorean.

Planul de vanzari a Daciei SUV ar putea viza piata fostei URSS

Dincolo de piata romaneasca, acolo unde Logan este vazuta ca o marca fiabila, iar vanzarile vin sa confirme acest lucru, Dacia SUV ar urma sa reprezinte un nou pariu pentru Renault pe pietele externe. Iar tinta pe termen lung, in opinia analistilor, ar urma sa o reprezinte piata rusa, una extrem de interesata de astfel de modele.

"In Rusia, traditia SUV-urilor este impamantenita. Lada si Volga au facut istorie cu masinile lor. Odata cu dezvoltarea economiei de piata, rusii sunt tot mai interesati de masinile din import, iar SUV-ul de la Dacia ar urma sa se plieze excelent pe pretentiile rusilor - masini cu garda inalta, incapatoare, capabile sa circule pe reteaua deficitara de drumuri din fosta URSS si, mai ales, la un pret bun", spune Mihaltianu.
"Dacia SUV le va permite rusilor, dar si est-europenilor in general, sa mearga pe orice drum, sa incarce un portbagaj urias", a mai spus analistul auto.


Pozele cu muletul de Dacia SUV:

This post has been edited by loganfan2008: 23 Aug 2008, 10:59


--------------------
Volvo S40 1996
Swedish car
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bogdan_90
post 23 Aug 2008, 11:21
Post #2


baiatu' cu apa


Group: Members
Posts: 1.467
Joined: 16 January 08




l-am vazut si eu pe asta alb prin razboieni.e urat al dreacu.


--------------------
ford focus 2007 - xxx
plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
EdyB
post 23 Aug 2008, 11:27
Post #3


Reno-watt!


Group: Members
Posts: 462
Joined: 21 February 07
From: Bucuresti




Pozele-s de asta iarna pe net si din ce am inteles eu testau un sasiu nou, pe care au incropit o caroserie de logan...nu cred ca s-a pus vreodata problema sa arata asa dacia suv.


--------------------
Renault Clio Symbol 2 2000 Expression 1.4 8V 75CP - 50 000 km
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andreis
post 23 Aug 2008, 11:36
Post #4


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.686
Joined: 30 June 06
From: B u c u r e s t i




Uite aici:




Attached thumbnail(s)
renault_sandero_stepway1.jpg ( Size: 28.31k ) Number of downloads: 1311
renault_sandero_stepway2.jpg ( Size: 31.24k ) Number of downloads: 1028


--------------------
ex Renault Megane 2.2 1,6 16v
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
loganfan2008
post 23 Aug 2008, 11:52
Post #5


Volvo


Group: Members
Posts: 392
Joined: 6 May 08




andreis , acela e Sandero Stepway care pana mai ieri lumea-l stia sub numele de Sandero Crossover (Logan Cross).... in acest topic e vorba de Dacia SUV ....
EdyB , in pozele de mai sus este muletul SUV-ului...


--------------------
Volvo S40 1996
Swedish car
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Amedeus
post 23 Aug 2008, 11:56
Post #6


Membru cu Logan


Group: Members
Posts: 1.907
Joined: 13 December 04
From: TM




Poate asta:

logan_suv_01.jpg ( Size: 23.88k ) Number of downloads: 1100


--------------------
Renault Megane Sedan IV Tce 116 2019 Business
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
loganfan2008
post 23 Aug 2008, 12:01
Post #7


Volvo


Group: Members
Posts: 392
Joined: 6 May 08




Amadeus , daca te uiti mai atent o sa observi ca si acesta este tot Stepway.


--------------------
Volvo S40 1996
Swedish car
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Amedeus
post 23 Aug 2008, 12:17
Post #8


Membru cu Logan


Group: Members
Posts: 1.907
Joined: 13 December 04
From: TM




M-as uita mai atent dar poza e cam nasoala si ma uit degeaba. sad.gif
Sa inteleg ca tu spui ca va arata ca un Logan ?


--------------------
Renault Megane Sedan IV Tce 116 2019 Business
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Serje
post 23 Aug 2008, 12:35
Post #9


Membru autentic


Group: Members
Posts: 2.129
Joined: 11 December 04
From: Cluj-Napoca




dcsuv20_4843f1441fbfe.jpg ( Size: 118.97k ) Number of downloads: 1061

Asta ii mai buna?

Nu, el zice ca o sa fie cu totul alta masina decat Sandero Stepway. Ca o sa semene cu Lognu sau nu ....


--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Amedeus
post 23 Aug 2008, 15:33
Post #10


Membru cu Logan


Group: Members
Posts: 1.907
Joined: 13 December 04
From: TM




Da, e mai buna. Daca ala e un Sandero, de ce umbla asa camuflat, ca doar l-a vazut toata lumea? (sau e veche poza aia?) Pare destul de SUV si sunt curios daca va mai fi un nou model.

This post has been edited by Amedeus: 23 Aug 2008, 16:00


--------------------
Renault Megane Sedan IV Tce 116 2019 Business
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
zetron
post 23 Aug 2008, 15:45
Post #11


Membru incepator


Group: Members
Posts: 5
Joined: 26 May 07
From: CONSTANTA




Areta binisor wink.gif


--------------------
dacia logan 1,6 dacia logan 1,6 2005 Laureate 1.6
Megane 2.2 1,6 privilege
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
loganfan2008
post 23 Aug 2008, 17:05
Post #12


Volvo


Group: Members
Posts: 392
Joined: 6 May 08




QUOTE(Amedeus @ 23 Aug 2008, 15:33)
Da, e mai buna. Daca ala e un Sandero, de ce umbla asa camuflat, ca doar l-a vazut toata lumea? (sau e veche poza aia?) Pare destul de SUV si sunt curios daca va mai fi un nou model.
*



Amadeus , acea versiune a lui Sandero a fost pana acum camuflata pentru-ca abia ieri (vineri 22 august) a fost lansat oficial -> http://www.daciaclub.ro/Logan-crossover-pa...92521-s210.html


--------------------
Volvo S40 1996
Swedish car
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Amedeus
post 23 Aug 2008, 17:54
Post #13


Membru cu Logan


Group: Members
Posts: 1.907
Joined: 13 December 04
From: TM




Clar ! Nu stiam ca doar ieri l-au prezentat. blush.gif


--------------------
Renault Megane Sedan IV Tce 116 2019 Business
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bolidu
post 23 Aug 2008, 19:22
Post #14


Pai daca n-am ?!


Group: Members
Posts: 2.068
Joined: 1 July 06
From: Medgidalas




E un Scenic low cost ...


--------------------
Solenza Confort 2005 Opel Astra Coupe - CT-XX-CMF
Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
maddan
post 23 Aug 2008, 19:43
Post #15


Speedy Gonzales


Group: Members
Posts: 795
Joined: 27 February 03
From: Bucuresti




QUOTE
unul aflat la sfarsit de gama, dar care, in ciuda designului ceva mai invechit, a reusit performante foarte bune din prisma pretului si fiabilitatii


N-am zis la "sfarsit de gama" ci la sfarsit de generatie... dry.gif

Va fi cu siguranta vorba si de un Sandero Stepway 4x4, asta a zis-o ieri chiar Stroe. Dar eu stiam ca va fi si un Logan 4x4, mare cat MCV-ul. Om vedea...


--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bobo77
post 23 Aug 2008, 22:08
Post #16


...........................


Group: Members
Posts: 7.213
Joined: 27 January 06
From: Mangalia




Cred ca se va vinde bine, daca pretul va fi acesta adica intre 11 mii si 13 mii E.


--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 mpi 2008 ph 2 - CT _ _ _ _
Multa lume,putini oameni...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CatalinMarian
post 24 Aug 2008, 21:26
Post #17


Membru incepator


Group: Members
Posts: 72
Joined: 10 November 04




Nu cred ca va fi un alt proiect Dacia SUV ci va fi acelasi Stepway din Brazilia. La fel s-a intamplat si cu Sandero care a fost lansat cu jumatate de an inainte la brazilieni. Ne amagim degeaba cei de la Renault inchid fabrici si renunta la proiecte, iar noi mai speram in Dacia SUV. Mai bine ar face o masina sa inlocuiasca vechiul ARO biggrin.gif


--------------------
Dacia LOGAN Laureate 1.4 2005 - BC XX XXX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Serje
post 24 Aug 2008, 21:38
Post #18


Membru autentic


Group: Members
Posts: 2.129
Joined: 11 December 04
From: Cluj-Napoca




Inainte de a-ti da cu parerea citeste topicurile legate de Dacia 4X4, SUV sau cross.


--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Stefan
post 24 Aug 2008, 22:13
Post #19


Quite opinionated


Group: Members
Posts: 1.449
Joined: 18 January 08
From: Cluj-Napoca




QUOTE(CatalinMarian @ 24 Aug 2008, 22:26)
Nu cred ca va fi un alt proiect Dacia SUV ci va fi acelasi Stepway din Brazilia. La fel s-a intamplat si cu Sandero care a fost lansat cu jumatate de an inainte la brazilieni. Ne amagim degeaba cei de la Renault inchid fabrici si renunta la proiecte, iar noi mai speram in Dacia SUV. Mai bine ar face o masina sa inlocuiasca vechiul ARO  biggrin.gif
*




Si cu mule-ul ala care testeaza transmisia 4x4 pe platforma Logan cum ramane? Arunca si banii aia cheltuiti pe proiect si teste la gunoi?
De ce nu ganditi fratilor inainte sa postati?


--------------------
Volkswagen Golf 7 Variant 1,4 TSI 2013
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Serje
post 24 Aug 2008, 22:56
Post #20


Membru autentic


Group: Members
Posts: 2.129
Joined: 11 December 04
From: Cluj-Napoca




Nu-i neaparat de chestia de aruncat banii la gunoi, ca pot fi multi factori in functie de care se merge inainte la un proiect sau se opreste. Dar, ii vorba de 2 chestii total diferite, unu ii cross (care dupa unii nici nu-i sigur ca va aparea la noi, din pacate) si unu ii SUV, 2 chestii total diferite.


--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Qubs
post 25 Aug 2008, 09:09
Post #21


Membru incepator


Group: Members
Posts: 80
Joined: 16 May 07




Stepway este ca cross polo/golf iar Dacia SUV este alt model deoarece s-a spus ca suv-ul de la dacia va folosi platforma de la Nissan X-trail 1 iar daca va uitati la ampatamentul dintre logan si X-trail 1 sunt la fel 2630 mm si la sandero este mai mic de 2588 mm latimea dintre logan si x-trail este de 1,70 m la logan si la x-trail este e 1765 mm o diferenta de 6.5 cm si daca va uitati la pozele cu loganul alb rotile sunt iesite in afara cam aproximativ 3 cm de fiecare parte si latimea la sandero este mai mica de 1480 mm,deci loganul alb nu are nici o legatura cu stepway


--------------------
VW Jetta 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CataOlar
post 25 Aug 2008, 20:52
Post #22


Membru autentic


Group: Members
Posts: 318
Joined: 5 December 06
From: Oradea




Incet, ca te-am pierdut la primele virgule.

Dincolo de gramatica, unde s-a spus si de catre cine ( ma refer la avizati ) ca Dacia SUV va folosi platforma de X-Trail?


--------------------
Dacia/Renault Logan 3 1.0 EcoG Confort
Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
aphophis
post 25 Aug 2008, 20:57
Post #23


Membru autentic


Group: Members
Posts: 7.491
Joined: 14 January 06




a fost un topic mare in care ironick parca a aratat ca puntea spate e de la xtrail 1


--------------------
Kia Rio 2021 - ---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CataOlar
post 25 Aug 2008, 21:10
Post #24


Membru autentic


Group: Members
Posts: 318
Joined: 5 December 06
From: Oradea




Da, stiu, dar platforma si puntea spate sunt 2 chestiuni diferite, nu? Adica, lamuriti-ma si pe mine: cand zic platforma ma gandesc la sasiu, punte fata, punte spate...daca gresesc, mea culpa.


--------------------
Dacia/Renault Logan 3 1.0 EcoG Confort
Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
paul_s
post 25 Aug 2008, 21:30
Post #25


.


Group: Members
Posts: 305
Joined: 2 July 04
From: .




Pai daca puntea spate este de x- trail, atunci este si puntea fata, iar daca e si puntea fata cam asta e "sasiul"


--------------------
. . . - .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CataOlar
post 25 Aug 2008, 21:56
Post #26


Membru autentic


Group: Members
Posts: 318
Joined: 5 December 06
From: Oradea




Suna destul de bine, iar daca se intampla e si mai bine.


--------------------
Dacia/Renault Logan 3 1.0 EcoG Confort
Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Stefan
post 25 Aug 2008, 23:21
Post #27


Quite opinionated


Group: Members
Posts: 1.449
Joined: 18 January 08
From: Cluj-Napoca




QUOTE
Dacia: Sandero Stepway nu prefigureaza SUV-ul pe care-l vom lansa peste un an si ceva

Stepway nu e Dacia SUV
Sandero Stepway, model crossover - SUV lansat de Renault in America de Sud, nu va fi produs nicaieri sub sigla Dacia si nu va avea tractiune integrala nici macar in Brazilia sau Argentina, spun reprezentantii Dacia. Modelul recent lansat de Renault nu prefigureaza in niciun fel SUV-ul Dacia care va fi lansat spre finele anului 2009, au mai spus cei de la Dacia.

Renault a prezentat vineri in Brazilia un nou model, Sandero Stepway, care fata de hatchback, are garda la sol mai inalta, pozitie mai ridicata de condus si bare pe plafon cu spoiler incorporat. Dezvoltat in special pentru nevoile pietei braziliene, Sandero Stepway se adreseaza, spun francezii, clientilor sofisticati care vor o masina de oras ce-i poate scoate in evidenta. Totusi, masina braziliana nu are tractiune integrala si nici nu va avea, spun cei de la Dacia.

Ei adauga ca modelul este gandit exclusiv pentru nevoile pietelor sud-americane, unde astfel de modele de mici dimensiuni cu garda la sol mai inalta sunt foarte cautate, dovada ca se vand bine masini precum Volkswagen CrossPolo. Masina este disponibila cu motor pe bio-combustibil 1,6 litri 112 CP, tipic pietei din Brazilia. E de mentionat ca Renault nu foloseste cuvantul SUV in descrierea lui Stepway ci spune ca e o varianta "Urban Sport" de Sandero

Cei de la Dacia spun ca Stepway nu prefigureaza modelul crossover-SUV pe care marca il va lansa la sfarsitul anului viitor.

Dacia SUV 2009 - informatii limitate

Informatii, dar si poze spion mai mult sau mai putin indoielnice cu viitorul crossover - SUV Dacia au aparut de la inceputul anului, iar producatorul a confirmat in primavara ca spre finele lui 2009 va scoate pe piata un astfel de model, care ar deveni al saselea membru al gamei.

Cei de la Renault au confirmat in iunie ca masina va avea si  tractiune integrala si au mai spus ca cei care au vazut schite cu proiectul au ramas placut surprinsi de cum arata masina.

Despre pret nu stim ma nimic, doar speculatii se pot face, fie ca va porni de la 10.000 de euro, fie ca va trece de 15.000 de euro, clar ca modelul va fi totusi cu cateva mii de euro mai ieftin decat SUV-urile coreene.  


Zurza

This post has been edited by Stefan: 25 Aug 2008, 23:23


--------------------
Volkswagen Golf 7 Variant 1,4 TSI 2013
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Serje
post 25 Aug 2008, 23:38
Post #28


Membru autentic


Group: Members
Posts: 2.129
Joined: 11 December 04
From: Cluj-Napoca




Naspa daca nu apare si pe la noi sad.gif , si parca vad ca Dacia SUV o sa fie ditamai magaoaia , cat autobuzu de MCv sau mai mare. Sandelu cu un 4x4 era numa bun, pacat, dar era de asteptat.


--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Stefan
post 26 Aug 2008, 00:13
Post #29


Quite opinionated


Group: Members
Posts: 1.449
Joined: 18 January 08
From: Cluj-Napoca




q7 style. numa ca low cost. abia astept sa vad pe magheru, trase in alb si cu guta la maxim (sau ce manelist mai e la moda acum).

Acum serios, cred ca au facut cei de la Renault/Dacia studii amanuntite asupra a ceea ce se va putea vinde in segmentul asta. Daca imprumuta tehnica Nissanului X-trail din prima generatie, ar fi normal sa aibe aceleasi dimensiuni aproximativ. Iar in pozele cu mule-ul ampatamentul era mai scurt decat cel al Loganului (cam cu 4 cm... if u know what I mean...)


--------------------
Volkswagen Golf 7 Variant 1,4 TSI 2013
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
rino
post 26 Aug 2008, 00:34
Post #30


Membru autentic


Group: Members
Posts: 838
Joined: 9 December 07




vitorul suv (care nu se chiama suv) e sandro + pdg (pachet drumuri grele)


--------------------
Renault Megane 2005, 2009
DIY / open source fan.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
20 Pages  1 2 3 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th April 2024 - 11:42
Dacia