[VAND] leduri pt pozitii in far, 6000k, xenon look
![]() ![]() |
[VAND] leduri pt pozitii in far, 6000k, xenon look
Sharpe |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 11 April 05 From: B u c u r e s t i ![]() |
|
||
--------------------
VOLVO
V70
III SUMMUM 2012
- B 74 BFL
|
|||
intudose |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 3 January 08 ![]() |
merg si pe laguna2
|
--------------------
Renault
Laguna/Velsatis
2001/2007/privilege/initiale
|
|
logan_marin_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 14 March 06 From: Petrila ![]() |
merg si pe logan? fara nici o modificare?
|
--------------------
logan laureate 1.4
logan laureate 1.4
- hd 15 rbk [B][COLOR=blue]membru cu logan laureate 1.4 full[/COLOR][/B]
|
|
Sharpe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 11 April 05 From: B u c u r e s t i ![]() |
Da si pt Laguna 2, si pt Logan.
Sunt compatibile toate masinile echipate cu becuri tip W5W care NU au senzor de bec ars (consumul becului este de 5Watti iar al ledului de 1Watt, senzorul de bec ars il percepe ca pe un bec ars si opreste alimentarea cu curent) |
--------------------
VOLVO
V70
III SUMMUM 2012
- B 74 BFL
|
|
tud. |
![]()
|
![]() Membru Fondator Group: Members Posts: 429 Joined: 13 August 06 From: Bucuresti ![]() |
merg la super nova ?
![]() |
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca cumpar un set ma poti ajuta cu montajul?ca nu ma descurc deloc cu farurile de Megane.
ps. m-am uitat acum in manual si la pozitii nr. inmatriculare iti trebuie bec tubular cu doua capete C5W cel putin asa scrie la mine in manual.Vezi ca tipul w5w se mai poate folosi si la "repetitoarele laterale" ![]() ![]() This post has been edited by Gill_ro: 6 Feb 2008, 08:52 |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
akileon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 903 Joined: 6 March 06 From: Finland ![]() |
ai idee daca merg si pe golf 3 ?
|
--------------------
Honda
Accord
2009 2.0 i-vtec 156 cai
|
|
cristigeo69 |
![]()
|
![]() 1.6i m40 Group: Members Posts: 755 Joined: 20 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Gill_ro @ 5 Feb 2008, 10:19) daca cumpar un set unde il pot monta?ca nu ma pricep deloc ps. m-am uitat acum in manual si la pozitii nr. inmatriculare iti trebuie bec tubular cu doua capete C5W cel putin asa scrie la mine in manual.Vezi ca tipul w5w se mai poate folosi si la "repetitoarele laterale" ![]() ![]() doamneee.... SCOTI UN SOCLU(e undeva in far infipt) cu 2 degete...SCOTI BECUL cu 2 degete...PUI BECUL cu 2 degete nu ai ce sa strici...BAFTA scuze de ![]() o sa iau si eu un set! |
--------------------
ex Dacia
1310
1980 LS
- B 70 W R C MASINA SI FEMEIA NU SE IMPRUMUTA,mai ales masina...ca femeia se imprumuta singura :D
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Stimate domn stiu si eu asta..dar nu am agilitatea
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
Sharpe |
![]()
|
@Gill_ro, nici o problema. Se asigura si montajul, pt Megane ~5 min. Nu merg pt luminile de jos de pe usa de Megan( becul este pus intr-o pozitie in care ledul nu face fata, el fiind unidirectional), nici la pozitiile de nr de Megan( unde e bec sofit de 3 cm). Cred ca am spus clar ca inlocuieste un anumit tip de bec.
@akileon, daca ai becuri fara soclu W5W, da merg. Va astept cu un tel in prealabil, pt montaj. @tud.,NU merg la SuperNova! This post has been edited by Sharpe: 6 Feb 2008, 11:29 |
--------------------
VOLVO
V70
III SUMMUM 2012
- B 74 BFL
|
|
Sharpe |
![]()
|
@cristigeo69 a luat un set.
@Gill_ro te astept pt montaj! |
--------------------
VOLVO
V70
III SUMMUM 2012
- B 74 BFL
|
|
darem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 19 January 06 From: Constanta ![]() |
Salut,
Ma intereseaza si pe mine: 1. de cine sunt facute, de tine sau de o firma? 2. ce tip de led, cate mCd samd? 3. trimiti si in alte localitati? Multumesc! |
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
Sharpe |
![]()
|
@darem:
1.Sunt fabricate in China, luate direct de la importator. 2. Sunt led-uri multicip(6), au 100 lumeni. 3. Ideal ar fi sa va strangeti mai multi dint-o zona, sa se imparta costurile de curier. |
--------------------
VOLVO
V70
III SUMMUM 2012
- B 74 BFL
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Vreau si eu 2 seturi, unul pentru mine si unul pentru un amic cu Golf IV. Mi le trimiti prin posta?
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
darem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 19 January 06 From: Constanta ![]() |
Ma bag si eu la un set!
Adresa pe PM; tot prin posta as dori! Multumesc! |
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
Oelash |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 19 May 07 From: Ploiesti ![]() |
merg si pe nova?
|
--------------------
dacia
nova
1.6 2000
- ph-69-plm
|
|
cryissty |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 29 March 06 ![]() |
prietene vreau si eu 2 seturi ? cum facem?
|
--------------------
dacia
solenza
- b-93-ggc
|
|
andrey2003 |
![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
Pe o Skoda Octavia 2 merg?
|
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6
- B89WYNB189WYNB88SFD Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
Sharpe |
![]()
|
@cryissty, ai nr meu in primul post sau PM.
@andrey2003, NU, pt ca ai senzor de bec ars. @darem si @manuel, rezolvam in urmatoarele zile. |
--------------------
VOLVO
V70
III SUMMUM 2012
- B 74 BFL
|
|
static |
![]()
|
X Group: Members Posts: 21 Joined: 11 February 08 ![]() |
Pe Tico merg?
sau ma dau in glume cu voi? ![]() |
--------------------
Hyundai / Daewoo
Accent / Tico SX
2000 / 1999
- IF-02-UOL
|
|
ToPser |
![]()
|
![]() Tico`s Master Group: Members Posts: 161 Joined: 9 June 05 From: Medgidia ![]() |
merg pe tico , am montat eu.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
2005
- 21 YNE Audi A ocho , quattro dos , benzinas.
|
|
andrey2003 |
![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
ok..
![]() merci ![]() |
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6
- B89WYNB189WYNB88SFD Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
static |
![]()
|
Te salut Topser!
baga si tu niste poze cu ele noaptea sa vad cum naiba se vede. ..and, fa o poza doar cu pozitiile si una si cu faza scurta aprinsa sa vad dif de culoare. mersi anticipation, |
--------------------
Hyundai / Daewoo
Accent / Tico SX
2000 / 1999
- IF-02-UOL
|
|
Sharpe |
![]()
|
Imi cer scuze fata de colegii din alte orase, dar NU trimit in tara. Pt Bucuresti ne intalnim cu un telefon in prealabil.
@static, diferenta de culoare fata de ce? De bec halogen sau xenon? |
--------------------
VOLVO
V70
III SUMMUM 2012
- B 74 BFL
|
|
static |
![]()
|
Diferenta de culoare dintre becul de pozitie si becul de far.
Ledul de pozitie este lumina alba rece, iar farul este galbena, calda. Diferenta cromatica. |
--------------------
Hyundai / Daewoo
Accent / Tico SX
2000 / 1999
- IF-02-UOL
|
|
DnI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 22 November 03 From: bucuresti DR.TABEREI ![]() |
vreau si eu pt clio
![]() urmeaza sa pun xenon si se vor vedea urat cele de pozitie actuale. |
--------------------
.
.
. Megane 2 1.5 dCi
ex. Opel Astra Bertone TURBO ex. Clio 2 bicorp 1.5 dCi ex. Reno 5 GT TURBO ex. Opel Calibra C20XE |
|
darem |
![]()
|
Primit plicul cu cutiuta magica!
Transferat banii in contul tau. Instalat ledurile in locul becurilor de la pozitie, in tot timpul acesta injurat frantuzii de mama focului cu gandirea lor.....finalul a fost fericit...totul bine...un alt look...multumit pe deplin!!! diferenta este destul de mare intre pozitii si proiectoare, insa pe faza scurta abia se observa ca ai pozitii xenon look cu LED. Multumesc frumos ptr incredere.....ma asteptam sa fie cu ramburs!!! Multumes inca o data! |
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
Sharpe |
![]()
|
Inca un client multumit!
@darem, de aceeasi incredere am beneficiat si eu din partea colegilor de pe forum. Multumesc. Au sosit inca 50 de seturi. |
--------------------
VOLVO
V70
III SUMMUM 2012
- B 74 BFL
|
|
Sharpe |
![]()
|
Merg pe Solenta.
|
--------------------
VOLVO
V70
III SUMMUM 2012
- B 74 BFL
|
|
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca ai pm.. ma intereseaza si pe mine ptr o solenza.. poate ne vedem pe undeva...astept raspuns la pm ..
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 23:26 |