Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

[VAND] Renault Megane RS F1 Team R26, 6.000 km, ca noua, deosebita,

Frank SF
post 8 Dec 2009, 00:48
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucharest

VAND Renault Megane RS F1 Team R26, editie limitata, benzina, L4, 1.998 cmc, turbo, 230 CP, Jaune Sirius cutie manuala 6 trepte, diferential cu lunecare limitata LSD, 6 airbag-uri, ESP+ASR+CSV, aer conditionat automat, computer bord, faruri ceata, senzor de lumina si de ploaie, Radio CD cu MP3 si satelit de comanda la volan, geamuri electrice, oglinzi retrovizoare electrice si degivrante, tempomat, tapiterie mixta cu piele, sasiu sport, Scaune fata tip sport "Recaro", Stripping Renault F1 TEAM, Pedale si spatiul din stanga imbracate in aluminiu), jante aliaj, xenon, vopsea metalizata Galben Liquid. 6.000 km, 16.000 EUR disc. sau preluare leasing, se platesc 1.500 EUR si mai sunt 24 rate a 516 EUR fara TVA, dobinda fixa 8.5 % p.a., casco fara fransiza pret foarte foarte bun. 0723 287 690.

Poze aici: http://forum.softpedia.com/auto/oferta/REN...am-R26-627.html

This post has been edited by Frank SF: 8 Dec 2009, 17:19

--------------------
BMW 325xi Logan 1.6 1.6 Berlina 1310
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Frank SF
post 10 Dec 2009, 14:44
Post #2

Membru autentic

Am zis sa postez fotografiile si aici.

Masina a fost masina doar pentru weekend si placere, nu a fost folosita ca masina de zi cu zi, de aici numarul de kilometri foarte mic. Masina este impecabila, ca si noua, si este unul din cele mai bune hot-hatches de pe piata. Motivul pentru care se vinde este acela ca nu mai am timp liber pentru a ma putea bucura de ea, mai ales in conditiile in care am devenit familist si sper ca in curind viitor tatic.

Attached thumbnail(s)
RENAULT_RS_F1_Team_R26_627_1.jpg ( Size: 158.23k ) Number of downloads: 3480
RENAULT_RS_F1_Team_R26_627_5_thumb.jpg ( Size: 2.91k ) Number of downloads: 3763

Attached image(s)
Attached Image Attached Image Attached Image Attached Image Attached Image

--------------------
+
speedman
post 10 Dec 2009, 18:20
Post #3

Membru autentic

Salut, superba masinuta. In locul tau nu as vinde-o! (un viitor tatic nu poate sa si potoleasca setea de adrenalina din cand in cand? ohmy.gif Revenind la subiect as dori sa stiu daca se poate include o valoare reziduala pentru a scadea valoarea ratelor si firma la care este facut leasing ul. Intreb de firma de leasing pentru ca am intentionat in urma cu cateva luni sa iau un clio rs - rci leasing, dar nu imi puteau face un calcul decat dupa ce duceam adeverinta de venit, ceea ce mi se pare aiurea. De asemenea as dori sa stiu si costul preluarii de leasing. Multumesc.

10 Dec 2009, 20:47:
Scuze, am uitat sa intreb si de reesalonarea ratelor, sa platesc 60 de rate sau 72. Multumesc.

This post has been edited by speedman: 10 Dec 2009, 20:47

--------------------
Smart eq forfour 2019
+
Frank SF
post 11 Dec 2009, 18:59
Post #4

Membru autentic

Multumesc!
Este intr-adevar superba masina, dar chiar e pacat sa nu ma dau cu ea pt ca nu am timp, iar daca apare bebe, cu atit mai putin. Mai bine banii respectivi din rata de leasing ii economisesc si fac ceva pt familie si copil.
Mai sunt fix doi ani de leasing de platit, contractul a fost incheiat pe 4 ani in Decembrie 2007. Da-mi pe PM o adresa de mail unde sa iti trimit scadentarul si calculatia de leasing.

--------------------
+
speedman
post 12 Dec 2009, 17:45
Post #5

Membru autentic

Salut, din pacate, daca nu se poate renegocia contractul de leasing nu imi pot permite sa platesc o rata ca a ta. Tocmai de aceea intrebam si de valoare reziduala, in cazul in care se putea include..... Voi lua in calcul si eventualitatea unui credit, dar in momentul actual stiu ca sunt conditii mai greu de indeplinit, comparativ cu inceputul anului si nu stiu daca m as incadra. O seara buna!

--------------------
Smart eq forfour 2019
+
alx
post 12 Dec 2009, 20:17
Post #6

Membru autentic

From: Bucuresti, Berceni

La orice preluare de leasing se poate re-esalona in plus sau minus.

--------------------
Mitsubishi Outlander 1 - varies 2.0 benzina
Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet...
+
Frank SF
post 23 Dec 2009, 14:21
Post #7

Membru autentic

multumesc, se poate inchide, masina s-a dat

pentru buna ordine: la o preluare de leasing, daca se continua pe ratele existente, este o simpla tranzactie de preluare in vreme ce daca se rescandenteaza ratele pe o perioada mai lunga este un fel de restructurare, deci este un contract in dificultate financiara, ori firmele cauta sa evite astfel de restructurari, ca au deja destule pe cap.

Am avut mai multi potentiali cumparatori pentru masina, dispusi sa preia ratele existente.

Multumesc.

--------------------
+
cmandrei
post 1 Jan 2010, 14:44
Post #8

NEWSMAN

Group: Moderatori
From: Bucuresti/Targu Mures

Redeschis la cerere.

--------------------
ex. Renault Clio Symbol - RO 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
Frank SF
post 1 Jan 2010, 23:48
Post #9

Membru autentic

Masina e inca pe piata, desi discut cu mai multi potentiali cumparatori

A fost o problema cu situatia financiara a firmei celui care a vrut sa o ia primul, ceea ce facea mai dificil de aprobat o preluare de leasing de catre firma de leasing.

Am discutat cu firma de leasing si exista posibilitatea rescadentarii ratelor ramase de platit pentru orice potential "cumparator". Toata ideea e ca overall considerind si virsta masinii (de 2 ani) rescadentarea nu ar putea merge mai departe de 3-4 ani (in loc de cei 2 ani actuali).

--------------------
+
Frank SF
post 13 Jan 2010, 11:02
Post #10

Membru autentic

deci o clarificare pentru potentialii cumparatori.

dupa cum am scris in primul post, pretul este: in cazul vinzarii cash "16.000 EUR disc. sau preluare leasing, se platesc 1.500 EUR si mai sunt 24 rate a 516 EUR fara TVA, dobinda fixa 8.5 % p.a., casco fara fransiza pret foarte foarte bun."

asta pentru potentialii cumparatori iscusiti care au inceput sa discute cu firma de leasing despre preluare leasing si pe urma au intrebat care mai e principalul de plata daca achita leasing-ul integral in avans. Acolo li s-a dat un raspuns din prisma utilizatorului actual, cit ar mai trebui el sa plateasca ca sa achite masina integral.

Pretul vinzarii cash nu este egal cu valoarea de principal ramasa pe contractul de leasing plus taxa de rambursare in avans plus cei 1,500 EUR. Fara minimum 12.000 EUR-13.000 EUR masina nu sa da in varianta cash. Tineti cont ca e o masina cvasi-noua, cu 6,000 km.

varianta preluare leasing e altceva, si pentru cine face calculul, isi da seama ca e foarte convenabila.

--------------------
+
Frank SF
post 18 Jan 2010, 14:21
Post #11

Membru autentic

Gata, acuma chiar s-a dat masina, si nu predare leasing ci contra cash, overall mai bine decit ma asteptam.

Multumesc mult pentru mesaje si interes, se poate inchide.

Imi cer scuze pentru cei oarecum dezamagiti care vroiau predare leasing, dar pina la urma oferta cash a avut cistig de cauza.

--------------------
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 05:45
Dacia