[VAND] Renault Megane RS F1 Team R26, 6.000 km, ca noua, deosebita,
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Renault Megane RS F1 Team R26, 6.000 km, ca noua, deosebita,
Frank SF |
![]() ![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 9 August 04 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
1.6 Berlina 1310 "Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
|
|||
Frank SF |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 9 August 04 From: Bucharest ![]() |
Am zis sa postez fotografiile si aici.
Masina a fost masina doar pentru weekend si placere, nu a fost folosita ca masina de zi cu zi, de aici numarul de kilometri foarte mic. Masina este impecabila, ca si noua, si este unul din cele mai bune hot-hatches de pe piata. Motivul pentru care se vinde este acela ca nu mai am timp liber pentru a ma putea bucura de ea, mai ales in conditiile in care am devenit familist si sper ca in curind viitor tatic. Attached thumbnail(s) RENAULT_RS_F1_Team_R26_627_1.jpg ( Size: 158.23k ) Number of downloads: 3480 RENAULT_RS_F1_Team_R26_627_5_thumb.jpg ( Size: 2.91k ) Number of downloads: 3763 Attached image(s) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
1.6 Berlina 1310 "Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
|
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.499 Joined: 21 April 07 ![]() |
Salut, superba masinuta. In locul tau nu as vinde-o! (un viitor tatic nu poate sa si potoleasca setea de adrenalina din cand in cand?
![]() 10 Dec 2009, 20:47: Scuze, am uitat sa intreb si de reesalonarea ratelor, sa platesc 60 de rate sau 72. Multumesc. This post has been edited by speedman: 10 Dec 2009, 20:47 |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
Frank SF |
![]()
|
Multumesc!
Este intr-adevar superba masina, dar chiar e pacat sa nu ma dau cu ea pt ca nu am timp, iar daca apare bebe, cu atit mai putin. Mai bine banii respectivi din rata de leasing ii economisesc si fac ceva pt familie si copil. Mai sunt fix doi ani de leasing de platit, contractul a fost incheiat pe 4 ani in Decembrie 2007. Da-mi pe PM o adresa de mail unde sa iti trimit scadentarul si calculatia de leasing. |
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
|
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.499 Joined: 21 April 07 ![]() |
Salut, din pacate, daca nu se poate renegocia contractul de leasing nu imi pot permite sa platesc o rata ca a ta. Tocmai de aceea intrebam si de valoare reziduala, in cazul in care se putea include..... Voi lua in calcul si eventualitatea unui credit, dar in momentul actual stiu ca sunt conditii mai greu de indeplinit, comparativ cu inceputul anului si nu stiu daca m as incadra. O seara buna!
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
La orice preluare de leasing se poate re-esalona in plus sau minus.
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
- varies
2.0 benzina Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
Frank SF |
![]()
|
multumesc, se poate inchide, masina s-a dat
pentru buna ordine: la o preluare de leasing, daca se continua pe ratele existente, este o simpla tranzactie de preluare in vreme ce daca se rescandenteaza ratele pe o perioada mai lunga este un fel de restructurare, deci este un contract in dificultate financiara, ori firmele cauta sa evite astfel de restructurari, ca au deja destule pe cap. Am avut mai multi potentiali cumparatori pentru masina, dispusi sa preia ratele existente. Multumesc. |
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Redeschis la cerere.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Frank SF |
![]()
|
Masina e inca pe piata, desi discut cu mai multi potentiali cumparatori
A fost o problema cu situatia financiara a firmei celui care a vrut sa o ia primul, ceea ce facea mai dificil de aprobat o preluare de leasing de catre firma de leasing. Am discutat cu firma de leasing si exista posibilitatea rescadentarii ratelor ramase de platit pentru orice potential "cumparator". Toata ideea e ca overall considerind si virsta masinii (de 2 ani) rescadentarea nu ar putea merge mai departe de 3-4 ani (in loc de cei 2 ani actuali). |
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
|
|
Frank SF |
![]()
|
deci o clarificare pentru potentialii cumparatori.
dupa cum am scris in primul post, pretul este: in cazul vinzarii cash "16.000 EUR disc. sau preluare leasing, se platesc 1.500 EUR si mai sunt 24 rate a 516 EUR fara TVA, dobinda fixa 8.5 % p.a., casco fara fransiza pret foarte foarte bun." asta pentru potentialii cumparatori iscusiti care au inceput sa discute cu firma de leasing despre preluare leasing si pe urma au intrebat care mai e principalul de plata daca achita leasing-ul integral in avans. Acolo li s-a dat un raspuns din prisma utilizatorului actual, cit ar mai trebui el sa plateasca ca sa achite masina integral. Pretul vinzarii cash nu este egal cu valoarea de principal ramasa pe contractul de leasing plus taxa de rambursare in avans plus cei 1,500 EUR. Fara minimum 12.000 EUR-13.000 EUR masina nu sa da in varianta cash. Tineti cont ca e o masina cvasi-noua, cu 6,000 km. varianta preluare leasing e altceva, si pentru cine face calculul, isi da seama ca e foarte convenabila. |
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
|
|
Frank SF |
![]()
|
Gata, acuma chiar s-a dat masina, si nu predare leasing ci contra cash, overall mai bine decit ma asteptam. Multumesc mult pentru mesaje si interes, se poate inchide. Imi cer scuze pentru cei oarecum dezamagiti care vroiau predare leasing, dar pina la urma oferta cash a avut cistig de cauza. |
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 05:45 |