[TELEORMAN]EUROCAR Service, Sos. Bucuresti-Alexandria Km. 80, Alexandria
![]() ![]() ![]() |
[TELEORMAN]EUROCAR Service, Sos. Bucuresti-Alexandria Km. 80, Alexandria
concrion |
![]() ![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 19 March 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Laguna II
Privilege, 1998 cmc
2002
|
|||
catalin_t |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 27 August 07 ![]() |
tare naspa trebuie sa fie. eu as vinde masina.
|
--------------------
dacia
logan
2006 laureate logan laureate 1.4 mpi
renault megane privilege gri aciere 1.5dci 105 hp |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
dupa razboi multi viteji s-arata, insa ma bag si eu in seama: de ce nu mergi la ANPC si sa ii intrebi cum trebuie sa procedezi?Cred ca normal este sa chemi un expert evaluator care iti va spune in scris daca masina a fost reparata corect. Cu foaia cu observatiile lui mergi frumos la service si le spui ca ori vor inspectie ANPC, plangere cu avocat la Renault Romania ori iti propun o varianta rapida de rezolvare a problemelor.
Bafta! |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
concrion |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 19 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut. Hmm, chestia cu ANPC nu stiu cat tine pentru ca mai e cineva la mijloc....e vorba de asigurator - ASIBAN - si in special reprezentantul sucursalei din Alexandria (ma refer la unul dintre constatatori...) pe care deja l-am reclamat la superiorii lui. Intrucat masina a fost reparata pe CASCO, nu am putut sa o scot din service, pana nu am avut ok de la asigurator......insa in momentul in care am vazut cum s-a lucrat eu nu am vrut sa o iau, drept pentru care nu am semnat nimic. Dar, dupa inca 2 sapt. in care am vorbit cu cei de la Renault, si tinand cont ca imi trebuia masina, m-am dus si am luat-o fara sa le semnez acel certificat de calitate a lucrarilor, din 2 motive:
1. am considerat ca modul de constatare a daunelor nu a fost corect intrucat nu s-a facut in prezenta mea si a asiguratorului (ma rog, posibil ca asiguratorul sa fi fost anuntat ce probleme sunt, dar mi se parea normal ca sa fiu anuntat si eu in calitate de proprietar) 2. cel de asigurare nu a fost simtit sa vina sa vada cum s-a lucrat si care e rezultatul (la urma urmei, paguba tot eu o suport, indirect, prin recalcularea primei, nu ?) Evident, ca baietii de la service si cel de la asigurari, s-au inteles intre ei probabil. Dar, referitor la ANPC, ce puteam sa fac ? Sa las masina acolo si sa astept sa vina un inspector de calitate, sau cum s-o numi, sa constate ca aia au lucrat cu fundul ? K, pot sa reclam pe cei de la Renault, pentru calitatea masinii, pentru calitatea oamenilor cu care lucreaza si colaboreaza ??? Parerea mea e ca nu rezolv nimic (ma refer la situatia mea, evident)....plus ca ma uit in jur....si daca ar fi sa reclam la ANPC pe to(n)ti/toa(n)te care nu realizeaza bine ceea ce fac, probabil ca as sta toata ziua sa trimit mailuri, sau sa dau telefoane....Hai sa fim mai optimisti s sa speram ca lucrurile vor merge mai bine pentru toti....si evident ca o sa castige Base la referendum ![]() |
--------------------
Renault Laguna II
Privilege, 1998 cmc
2002
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
luni am facut revizia de 70.000 la ei, cu piesele mele, schimbat filtre, ulei, placute fata, clxon cost manopera 192 ron, durata cam o ora si un pic, eu am lasat masina, m-am dus pe jos pana in centru si m-am intors, masina era gata
|
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
gospodina |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 20 March 08 From: Bucuresti ![]() |
la jumatatea lui decembrie am facut si eu revizia la ei. schimbat filtre, ulei, lichid de racire, satrans frana de mana care nu mai tinea, cu piesele lor 580 lei. per total foarte multumit desi am stat mai bine de doua ore pe acolo. m-au ajutat sa obtin si codul de deblocare al radioului, cod pe care nu il aveam. plus ca a doua zi am fost sunat si intrebat cum mi s-a parut calitatea serviciilor oferite.
multumit. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007/1,4/Benzina/ Think BIG!
|
|
recrutare |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 16 November 15 ![]() |
In cadrul unui proiect mai amplu căutăm în toată țara si persoane care să detina autoturism marca RENAULT (orice model) si sa îndeplinească următoarele condiții:
- autoturismul să aibă o vechime de maxim 10 ani (să fie produs în anul 2006 sau după) - autoturismul să aibă sub 115.000 km rulați - autoturismul să abiă nevoie de revize în următoarele 2-3 luni. Oferim revizie gratuită. Dacă sunteți interesați, vă rog să mă contactați la m.monicarusca@gmail.com. O zi faina! ![]() |
--------------------
--
--
--
|
|
dragos sdrobis |
![]()
|
3 Group: Members Posts: 6 Joined: 31 March 16 From: 2 ![]() |
In cadrul unui proiect mai amplu căutăm în anumite localitati din Romania (Alexandria, Botosani, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Campina, Drobeta Turnu-Severin, Odorheiu-Secuiesc, Onesti, Piatra-Neamt, Pitesti, Roman, Satu-Mare, Slatina, Slobozia, Targoviste) persoane care să detina autoturism marca RENAULT (Clio, Megane, Fluence, Scenic, Laguna, Capture, Kadjar, Kangoo) si sa îndeplinească următoarele condiții:
- autoturismul să aibă o vechime de maxim 10 ani (să fie produs în anul 2006 sau după) - autoturismul să aibă pana in 120.000 km rulați - autoturismul să abiă nevoie de revizie sau reparatii minore (mecanice sau electrice). Plafonul decontului realizat este de 600 RON. Colaborare de tip client misterios. Dacă sunteți interesați, vă rog să mă contactați la dsd@phantomshopping.ro sau sunati la 0371 332 808. |
--------------------
Renault
Megane
2
- XX-82-ADS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 08:45 |